Προς το περιεχόμενο

[Tablet] ASUS MeMO Pad 7 16GB (ME176CX) 99e @Mediamarkt [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιδα χτες αυτο το ταμπλετακι  http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-MeMO-Pad%E2%84%A2-7-16GB-Black---%28ME176CX%29,99452,480511,1412665.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

επομενη τιμη  138ευρω

http://www.skroutz.gr/s/5206084/Asus-MeMO-Pad-7-ME176CX-1A050A-16GB.html

Το εψαξα λιγο και δειχνει τιμιο για 99 ευρω δωρεαν μεταφορικα αντικαταβολη.

2 πραγματα δεν μου αρεσαν  : 1 χρονο εγγυηση , 1GB ram.

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 99 ευρώ είναι μια χαρά η ταμπλέτα! Και ας έχει 1GB ram

Το εψαξα λιγο και δεν εκανε κανενας παραπονα για την ραμ. Ειδικα στα review μου φανηκε αρκετα καλο αφου με ψηνει να το παρω και ας εχω ipad.

Δημοσ.

και ειναι το καινουργιο μοντελο........30 μερων!

ναι οντως δειτε κανα review νομιζω οτι αξιζει ειδικα και χωρις μεταφορικα στην πορτα σου.

Δημοσ.

4 πθρηνο αλλα με επεξεργαστη intel.....

Μια χαρά για τα λεφτά του και με μεγαλη εσωτερικη μνημη 16gb

Kαι εχει και εκδοση android κιτκατ

δεχεται και sd card οποτε ο χωρος δεν ειναι θεμα. στα 100 ευρω τα περισσοτερα ειναι 2πυρηνα. Σε bench δειχνει 2πλασιο σκοπ απο lg g pad 7 και Galaxy Tab 4 7.0

Δημοσ.

Το περσινό μοντέλο ήταν λίγο απαράδεκτο,

Αυτό όμως φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση. Γρήγορο και ικανοποιητικότατη οθόνη.

Στην αυτονομία λίγο τα χαλάει αλλά αυτό είναι μάλλον αναπόφευκτο καθώς οι Intel mobile επεξεργαστές είναι γενικά πιο ενεργοβόροι από τους αντίστοιχους ARM.

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει από ταμπλετ ενός συγγενή αυτό παραπλήσιο και πρέπει να πω ότι είναι τέλειο και ας έχει ενα 1 gb ram.

επειδη συνεχιζω να το ψαχνω προς ενημερωση του φορουμ το βλεπω οτι δεν εχει θεμα να με 1GB ram πολυ σπιντατο δειχνει!

Δημοσ.

ΑΝ κραταει 5 ωρες με μαξ ειναι καλα πιστευω για 7αρι αν κ δεν εχω μετρο συγκρισης.2 ταινιες θα τις παιζει ανετα;αν παιζουν 12 ατοκες σε καποιο καταστημα το σκεφτομαι σοβαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...