Προς το περιεχόμενο

LG 25UM65-P Eρωτας!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, η τίμη της είναι οκ, το μέγεθος δεν ξέρω αν θα σε βολέψει,

πάντως αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως η ποιότητα του πλαστικού της βάσης είναι τόσο, μα τόσο χάλια,

που αν περνάει λεωφορείο κουνιέται.

Δημοσ.

βρε δεν είναι άσχημη η οθόνη. απλά κυκλοφορούν στα ίδια χαρακτηριστικά στις 24 ιντσες (και απο την lg αν προτιμάς) πολύ φθηνότερες.

Τώρα αν σου άρεσε το μέγεθος του extra wide και σ αρέσει αυτό, περι ορέξεως...

Δημοσ.

Απο βιντεακι στο youtube μου αρεσε!!Ο millennium νομιζω θα ξερει να μας πει!

να σας πω χαρακτηριστικα pc_?...γιατι μπορει να μην ταιριαζει με την οθονη!

Fx 6350

Asus m5a97 r2.0

thermaltake berlin 630w

saphire 7870 2g

kingston hyperx fury 1866 mhz

Δημοσ.

Τον μιλένιουμ δεν το είδα ορεξάτο σήμερα..

Ασε που η πρώτη του άποψη δεν ήταν ενθαρυντική.

Πάντως να τον ακους. :ph34r:

Anyway ταιριάζει στο σύστημα σου...............

Δημοσ.

πάντως αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως η ποιότητα του πλαστικού της βάσης είναι τόσο, μα τόσο χάλια,

που αν περνάει λεωφορείο κουνιέται.

Πολυ wide ρε φιλε ..Εισαι σιγουρος οτι σου αρεσει και οτι απλα δεν σου εκανε εντυπωση?

TS βλέπω να έχουν δίκιο τα παιδιά σε αυτά για αρχή.

Οθόνη με τέτοιο ratio κιόλας θα το σκεφτόμουν αρκετά πριν πάρω.Να τη δεις και να τη δουλέψεις αν γίνεται από κοντά πρώτα οπωσδήποτε.Θέλει κάποιο ψάξιμο και σκέψη γιατί υπάρχει και ανταγωνισμός σε αυτά τα χρήματα από άλλες μπορεί και ποιοτικότερες αλλά και πιο δοκιμασμένες.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/LG-Othonh-LED-29-29UM65-P.htm

Αυτή με λιγο ευκολο παζαρι την παιρνεις 350, αν θες να ειναι ultra wide!

Το οποιο να να ξέρεις δεν υποστηρίζεται απο κονσολες και αρκετα παιχνιδια PC, οποτε θα παιζεις με μαυρες μπαρες αριστερα δεξια.

Αλλιώς πας για dell 2414h ή 2412m σε αυτα τα λεφτα όπως εχει αναφερθει χιλιαδες φορες εδω μέσα! 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τσίμπησα την 25UM55 (ίδια με την UM65 αλλά χωρίς DVI) , εκθεσιακό κομμάτι απο mediamarkt σε αρκετά προνομιακή τιμή. Οι εντυπώσεις  μου έως τώρα :

Τα αρνητικά :    

• Η όθόνη είναι μικρή όχι μόνο για 21:9 αλλά γενικότερα . Σε σύγκριση με  24" 16:10 ή 16:9 , δίνει απλά την αίσθηση μιας (αρκετά) μικρότερης οθόνης. Στο κατάστημα δεν φάνηκε τόσο ,  αλλά στο σπίτι  "μίλησε" η σκληρή πραγματικότητα   :P
  • Υπάρχει κάποιο ips glow το οποίο είναι εμφανές στα σκούρα  , και μεταβάλεται ανάλογα την κάθετη γωνία που την κοιτάς.  
  • Απουσία υποστήριξης 21:9 απο κάποια games πχ pes15. Επίσης το 2560χ1080 δεν είναι "αστεία" ανάλυση για τις vga. Αν πχ  θεωρήσουμε ότι σαν επιδόσεις(fps) είναι ένας "στάθμός" ανάμεσα σε 1920x1080  και 2560x1440 , θα έλεγα ότι είναι  πιο κοντά στο δεύτερο
  • Σας είπα ότι είναι μικρή?  :P

Τα θετικά :

• Ελάχιστο backlight-bleeding , τουλάχιστον σε σχέση με κάποια  24¨αρια ips που έχουν ορατό halo  στις γωνίες(μάλλον βοηθάει και το ratio σε αυτό) . Απο την άλλη το glow στα μαύρα μειώνει λίγο αυτό το ατού... <_<
  • Έχει pixel density 111,14 PPI , πιο πολύ δηλαδή και απο 27αρι 1440p , όντας αρκετά ψαρωτική ειδικά σε high -res photos
  • "Φιλικό" brightness στον χαμηλό φωτισμό.

Γενικότερα μάλλον δεν θα την πρότεινα για αλλαγή απο 24¨16:9 λόγω του μεγέθους , εκτός και αν κάποιος θέλει 21:9 σε προσιτή τιμή. 

Πάντως σαν γενική παρατήρηση έχω να δηλώσω πως και τα 4 monitor με  led ips που έχω δει (dell και lg) , στερούνται κάποιας "σοβαρότητας" και εξηγούμαι. : Η iiyama prolite με tn panel που έχω απο το 2007 ,μπορεί να μην έχει την "δύναμη" απεικόνισης των άνω panel , αλλά επίσης δεν έχει και halos, bleeding, glowing  ,  είναι γενικώς  πιο normal και με πιο πειστικά μαύρα.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει το τέλειο panel.

Το ips έχει καλύτερη απεικόνιση χρωματικά και καλύτερες γωνίες θέασης αλλά υπάρχει λίγο ή πολύ glowing, bleeding.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...