superrambo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα συμφορουμητες. Εχω ενα προβλημα και δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Πηρε ενας φιλος το TP LINK TL-WA5210G και στο σπιτι του εχει Hol με Voip. Διαβασα καποια thread αλλα οτι και να εκανα δεν ειχα αποτελεσμα αν και πρεπει να εφτασα κοντα.. Τι θελω να κανω. Σε διοροφο σπιτι στον δευτερο οροφο υπαρχει ιντερνετ και το ρουτερ της χολ netfaster iad2 απο εξω και λιγο απεναντι εχουμε τοποθετησει το TP LINK και θελουμε να το κανουμε να παιρνει το σημα απο το ρουτερ και να το εκπεμπει ασυρματα σε ολους τους οροφους ουτως ωστε να μπορουν ολοι να εχουν ιντερνετ.. Μηπως μπορει καποιος να μου πει βημα βημα τι αλλαγες πρεπει να κανω στο ρουτερ και τι στο tp link προκειμενο να το πετυχω αυτο? Απλα εχετε υποψην οτι επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος χρειαζομαι βημα-βημα κατευθυνση..!!
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ειχα δουλέψει το TP LINK TL-WA5210Gκαι μετά τοTP-LINK TL-WA7210N.επειδη ειναι μυστήρια τρένα και τα δυο!αλλα θα τα καταφέρεις πρώτον1) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΤΟΥ FIRMWARE !!! αν δεν την κάνεις κ να παίξει, θα κολλάει εχει αστάθειες που θα σε μπερδέψουν (μετα απο καθε κόλλημα ήθελε hard reset κ οχι απλο reset γιατι το απλο δεν έκανε τίποτα! οσο κ να προσπαθούσα !!!!). 2) πήγαινε κοντα στο AP και εκει πειραματικά βεβαιώσου οτι δουλεύει σωστά.μετά κάνεις εγκατάσταση εκει που το θες (κατα τα αλλα ωραιο ειναι σαν κατασκευή τιμη)εχει πολλα bugs, αλλα παιζει αρκετα σωστά μετα την αναβάθμιση του firmware.και αν καταλαβα καλα θελεις να το χρησιμοποιησης σαν repeter?καθολου καλη ιδεα.αν μπορεις κανε συνδεση με ethernet πανο στο hol και να παίξει σαν AP.αλλιως αν δεν μπορεις να κανεις αυτο..βάλτο client κ πάνω του ενα αλλο router να μοιράζει δίκτυο κ βαλε σωστα της ip μιν εχεις conflict 1
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Προσοχή, μην κάνεις update ποτέ από το ελληνικό site και ιδίως αυτό το firmware. Δεν θα μπορείς μετά να κάνεις αναβάθμιση, καθώς κλειδώνει. Πάντα από το αμερικάνικο ή άλλο ευρωπαϊκό. 1
ntinakos24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα και απο μενα στην παρεα, ηθελα και εγω την γνωμη καποιου ειδικου. βρηκα μεταχειρισμενο το TP LINK TL-WA5210G με 20 ευρω, το μηχάνημα δούλευε άψογα σε cyta, thomson, αλλα δεν ξερω αν ειχαν WPA/PSK κλειδωμα. Δεν υπαρχουν λεφτα για καινουριο. Εγω το θελω για WPA/PSK και ακουσα οτι δεν κανει για αυτο το κλειδωμα, αυτο ισχυει ακομα και με την τελευταια αναβάθμιση? Μπορει να μου πει καποιος με βεβαιωτητα πριν το παρω ??? Σε ποιο MENU μπορω να δω ποια αναβαθμηση εχει? μην εχει την Ελληνικη που ''κλειδωνει'' και το παρω τσαμπα!!!! Υπαρχει κατι καλυτερο απο TP LINK και αν ναι πιο ? Ευχαριστω γαιτο χρονο σας.
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια έκδοση firmware έχει φαίνεται στη σελίδα Status. Έχει σταματήσει η παραγωγή του κι έτσι δεν πρόκειται ποτά να παίξει σε κατάσταση Repeater με ασφάλεια μεγαλύτερη από WEP. Στo νεότερο TL-WA7210N μπορείς να χρησιμοποιήσεις και WPA2. Καλύτερα από τα TP-Link θεωρώ τις συσκευές της Ubiquiti αλλά παίζουν ως αναμεταδότες με συσκευές της ίδιας εταιρείας. 1
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ubiquiti απιστευτα εργαλεια!!
ntinakos24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια έκδοση firmware έχει φαίνεται στη σελίδα Status. Έχει σταματήσει η παραγωγή του κι έτσι δεν πρόκειται ποτά να παίξει σε κατάσταση Repeater με ασφάλεια μεγαλύτερη από WEP. Στo νεότερο TL-WA7210N μπορείς να χρησιμοποιήσεις και WPA2. Καλύτερα από τα TP-Link θεωρώ τις συσκευές της Ubiquiti αλλά παίζουν ως αναμεταδότες με συσκευές της ίδιας εταιρείας. Δεν το θελω σαν Repeater, σαν client το θελω μονο,να λαμβανω WPA-WPA2. Το συγκεκριμενο TL-WA5210G λαμβανε απο cyta ,thomson αρα και με Wpa, οποτε γιατι λες οτι δεν δουλευει σε WPA?
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είχα καταλάβει πως το δουλεύεις. Λέω ότι δεν δουλεύει ως αναμεταδότης σε WPA/WPA2. Σε client που το θέλει εσύ δεν υπάρχει θέμα.
ntinakos24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είχα καταλάβει πως το δουλεύεις. Λέω ότι δεν δουλεύει ως αναμεταδότης σε WPA/WPA2. Σε client που το θέλει εσύ δεν υπάρχει θέμα. Ενας φιλος το δουλευε, και το ειχα δει οτι ειχε συνδεθει σε CYTA με WPA. Τωρα λεει δεν του δουλευει,κατι αλλαξε απο τις ρυθμησεις και δεν εχει ιντερνετ ενω βλεπει την λιστα με δυκτια. Λεω να το αγορασω για αυτο ηθελα να ρωτησω και αλλους αν οντως δεν υπαρχει καποιο θεμα με το εν λογο μηχανημα στα WPA-PSK κλειδωματα.
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δικό του το δίκτυο ή απλά "κλέβει"; Το να υπάρχει MAC Address ή άλλος περιορισμός δεν παίζει;
ntinakos24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ουτε στο δικο του ουτε σε αλλονν μπορει να μπει, MAC Address οχι δε νομιζω, κατι μου ειπε στην αρχη οτι περασε ο γιος του καποια αναβαθμηση και μετα ειπε αλλαξε καποιες ρυθμησεις που δεν θυματε να τις ξαναβαλει. Και σκευτομαι τωρα να το δωσω το 20αρικο η δεν θα δουλευει και θα ειναι για πεταμα?
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ουτε στο δικο του ουτε σε αλλονν μπορει να μπει, MAC Address οχι δε νομιζω, κατι μου ειπε στην αρχη οτι περασε ο γιος του καποια αναβαθμηση και μετα ειπε αλλαξε καποιες ρυθμησεις που δεν θυματε να τις ξαναβαλει. Και σκευτομαι τωρα να το δωσω το 20αρικο η δεν θα δουλευει και θα ειναι για πεταμα? αν το μηχάνημα δεν μπορεί να μπει σε κανένα δίκτυο αλλα τα βλέπει δοκιμάστε αλλες κωδικοποιησεις η χωρης καθολου να δεις αν δουλευει.. αλλα εχω την εντύπωση: επειδή ειναι κ μέτριας ποιότητας τα tp link κ υλικων οτι ισος θα φταίει κάτι στο transmitter chip της συσκευής που ειναι σίγουρα φτηνά υλικά αυτά με τον καιρό χαλάνε. απο στάσιμα φορτία της κεραίας που δεν μπορουν να απελευθερωθούν απ την κεραια οταν εκπέμπονται κ επιστρέφουν μέσα στο κύκλωμα σαν watt κ το καινε. κ αν εχει δουλεψει κ χρονια σαν παλιο που θα ειναι μπορεί να κάηκε καπως ετσι... ενω λαμβανει ο receiver λαμβάνει σταθμούς κ δείχνει σήματα κανονικοτατα στο survey, δεν συνδέεται πουθενά γιατι δεν μπορει να εκπέμψει!! το εχω συναντήσει αυτό σε κατι usb wifi (παρα πολυ δυνατα) κινέζικα που ενω έπιανε σήμα δεν συνδεόταν πότε
ntinakos24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 αν το μηχάνημα δεν μπορεί να μπει σε κανένα δίκτυο αλλα τα βλέπει δοκιμάστε αλλες κωδικοποιησεις η χωρης καθολου να δεις αν δουλευει.. αλλα εχω την εντύπωση: επειδή ειναι κ μέτριας ποιότητας τα tp link κ υλικων οτι ισος θα φταίει κάτι στο transmitter chip της συσκευής που ειναι σίγουρα φτηνά υλικά αυτά με τον καιρό χαλάνε. απο στάσιμα φορτία της κεραίας που δεν μπορουν να απελευθερωθούν απ την κεραια οταν εκπέμπονται κ επιστρέφουν μέσα στο κύκλωμα σαν watt κ το καινε. κ αν εχει δουλεψει κ χρονια σαν παλιο που θα ειναι μπορεί να κάηκε καπως ετσι... ενω λαμβανει ο receiver λαμβάνει σταθμούς κ δείχνει σήματα κανονικοτατα στο survey, δεν συνδέεται πουθενά γιατι δεν μπορει να εκπέμψει!! το εχω συναντήσει αυτό σε κατι usb wifi (παρα πολυ δυνατα) κινέζικα που ενω έπιανε σήμα δεν συνδεόταν πότε Καταλαβα, πρεπει με καποιον τροπο να το δω πρωτα αν δουλεωει και μετα να το παρω. ευχαριστω πολυ .
drdedus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια έκδοση firmware έχει φαίνεται στη σελίδα Status. Έχει σταματήσει η παραγωγή του κι έτσι δεν πρόκειται ποτά να παίξει σε κατάσταση Repeater με ασφάλεια μεγαλύτερη από WEP. Στo νεότερο TL-WA7210N μπορείς να χρησιμοποιήσεις και WPA2. Καλύτερα από τα TP-Link θεωρώ τις συσκευές της Ubiquiti αλλά παίζουν ως αναμεταδότες με συσκευές της ίδιας εταιρείας. άραγε τα Ubiquiti αν πληρώσουμε για ddwrt θα παίξουν καλά σαν repeater και συγκεκριμένα τα NSLM2 η (5) ?
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 άραγε τα Ubiquiti αν πληρώσουμε για ddwrt θα παίξουν καλά σαν repeater και συγκεκριμένα τα NSLM2 η (5) ? Λογικά ναι, εκτός κι αν υπάρχει παρόμοιος περιορισμός στο DD-WRT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα