blendizzy5000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 παιδία καλησπέρα πριν κανα χρόνο έφτιαξα το μου pc με βοήθησαν πολύ οι συμβουλές από το φόρουμ έφτασε ο καιρός να το αναβαθμίσω γιατί πλέον με τα καινούργια παιχνίδια δύσκολα θα τα βγάλω πέρα , θέλω την βοήθεια σας για να μπορώ να παίξω νέα παιχνίδια όπως dead rising 3 , the murder , metro , με άνεση δεν έχω πρόβλημα αν τα γραφικά δεν είναι στο ultra αρκεί να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η χρήση του είναι ταινίες φουλ , ιντερνέτ , τορεντ , παιχνίδια παλιά και καινούργια , αρχεία φωτο κλπ. . μουσική , office 13 .Aπλά θέλω μεγάλη χωρητικότητα να μην έχω το μυαλό μου εκεί . η αναβάθμιση θα γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα τα πάρω όλα μαζί. Θελω να βάλω ένα ssd με το λειτουργικό έχω ήδη windows 8 κάρτα γραφικών να με βγάλει όσο γίνετε και μια κάρτα ήχου για καλύτερο ήχο και πάντα μιλάμε για ότι πιο value for money αν επενδύσω σε κάτι θα είναι γραφικά αλλά μην φτάσουμε ταβάνι 250 βαριά κάθε πρόταση δεκτή το πισι τώρα είναι LG CH12NS30 Zalman Z11 Plus Amd 7770 ghz edition Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ AMD FX-6300 Corsair XMS3 DDR3 4GB 1600MHz Corsair CX Series Modular CX750M 750Watt 80 PLUS Bronze Gigabyte 990XA-UD3 Zalman CNPS7X Σε ραμ τι είναι καλύτερο να πάω στα 8 giga ? Hdd έλεγα για 2 x 2ΤΒ , μήπως να πάω σε υδροψυξη να έχω και ησυχία η όχι ? Το pc επειδή δεν έχω μόνιτορ είναι με hdmi μόνιμα σε μια 55 lg lb730v FHD 3D
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ για μονιτορ θα σου έλεγα και κάρτα γραφικών. 1
blendizzy5000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 millenium ευαριστω για την απαντηση καταρχην ειναι πισι δικιας σου συνθεση νομιζω με ειχες βοηθησει πολυ τοτε . για μονιτοε δυσκολα τωρα , ποια καρτα λες?
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html Και τα υπόλοιπα σε ssd. Το θέμα του monitor μη το αφήνεις. 1
blendizzy5000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 θα ειμαι ενταξει με αυτη την καρτα στα games και σε αυτα που θα ερθουν
rowain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ok θα είσαι εφόσον δεν επιδιώκεις τα ultra settings. Και με ένα καλό oc στον 6300 θα είσαι ακόμη καλύτερα 1
The_Judas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κάρτα γραφικών: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38576&cat=5 Χρειάζεσαι σίγουρα περισσότερη μνήμη. Τουλάχιστον 4gb, αν και καλύτερα θα ήταν να βάλεις 8 (ώστε να έχεις περιθώριο για μελλοντική αναβάθμιση μνήμης).
blendizzy5000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση άρα να αλλάξω της μνήμες με 2x4gb για να μπορώ αργότερα να βάλω αλλά 4? Μην με τσακίσουν τα καινούργια παιχνίδια και αλλάζω πάλι σε ένα χρόνο
The_Judas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα έχεις 2 κενές θέσεις μνήμης; Μπορείς να βάλεις 2x4 ή απλά 1x8, το dual channel είναι υπερτιμημένο κατά την άποψή μου...
blendizzy5000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ναι εχω δυο κενες θεσεις αν βαλω 2x4 συν 2x2 που εχω θα παω στα 12? στεκει αυτο? η δεν θα τα βλεπει
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες γεμίζεις τις θέσεις με άλλα 2χ4 αν και έτσι έχει περισσότερη δουλειά ο memory controller.
blendizzy5000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια αρα να αφησω το υπολοιπο pc οπως ειναι και να αλλαξω μονο καρτα γραφικων και να βαλω μνημες κανα καλο σκληρο δισκο για τα αρχεια που θελω να αποθηκευσω? καμια αλλη αλλαγη συμβουλη? και κατι ακομα η r980 με την r990 εχουν τοσο μεγαλη διαφορα? και αν ναι στην r980 ποια ειναι η καλυτερη θλοποιηση ευχαριστω
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 r9 280 εννοείς.Η 290 ειναι πιο δυνατη αλλά και πολύ ακριβότερη.Έχεις και να πάρεις και άλλα parts,ram,ssd+hdd που λες οπότε υπάρχει το οικονομικό στη μέση.Από υλοποίηση κάρτας δες αυτές που σου προτείναμε πιο πάνω.AIO υδρόψυξη δε βλέπω για ποιό λόγο να βάλεις.
blendizzy5000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 οκ κατάλαβα ναι την 290 ήθελα να γράψω οκ άρα καταλήγω σε μια από της παραπάνω κάρτες. Για τα αλλά κομμάτια της προτίνεις εσυ μίλενιουμ? Επίσης οι ραμ σου εχώ τώρα είναι στα 1600 έτσι γράφουν τουλάχιστον δεν θα πρέπει να είναι στην ίδια συχνότητα και οι άλλες? Όσο για ψύξη με νερό μου είναι κάνει αρκετό θόρυβο μέχρι τώρα αν και νομίζω πολυ θόρυβο κάνει η 7770. Συγνώμη αν σας εχώ κουράσει. οκ κατάλαβα ναι την 290 ήθελα να γράψω οκ άρα καταλήγω σε μια από της παραπάνω κάρτες. Για τα αλλά κομμάτια της προτίνεις εσυ μίλενιουμ? Επίσης οι ραμ σου εχώ τώρα είναι στα 1600 έτσι γράφουν τουλάχιστον δεν θα πρέπει να είναι στην ίδια συχνότητα και οι άλλες? Όσο για ψύξη με νερό μου είναι κάνει αρκετό θόρυβο μέχρι τώρα αν και νομίζω πολυ θόρυβο κάνει η 7770. Συγνώμη αν σας εχώ κουράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα