Johny Q Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας και καλο Σ/Κ. Χθες και προχθες ειδα στο κινητο μου αναπαντητη απο το εξης νουμερο: 00 359 89 6830396. Το παραξενο ειναι οτι μου εκαναν αναπαντητη πολυ γρηγορη, για την ακριβεια δεν προλαβε να ακουστει ουτε ο ηχος κλησης. Προκειται για διαφημιστικο η για καποια απατη; Γνωριζει καποιος;;
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας και καλο Σ/Κ. Χθες και προχθες ειδα στο κινητο μου αναπαντητη απο το εξης νουμερο: 00 359 89 6830396. Το παραξενο ειναι οτι μου εκαναν αναπαντητη πολυ γρηγορη, για την ακριβεια δεν προλαβε να ακουστει ουτε ο ηχος κλησης. Προκειται για διαφημιστικο η για καποια απατη; Γνωριζει καποιος;; Με μια γρήγορη ματιά μάλλον απάτη. Για να καλέσεις και να χρεωθείς. Μην ασχολείσαι καλύτερα! 1
Johny Q Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 00359 από Βουλγαρία είναι οκ το σιγουρεψαμε, θυματα ψαχνουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας και καλο Σ/Κ. Χθες και προχθες ειδα στο κινητο μου αναπαντητη απο το εξης νουμερο: 00 359 89 6830396. Το παραξενο ειναι οτι μου εκαναν αναπαντητη πολυ γρηγορη, για την ακριβεια δεν προλαβε να ακουστει ουτε ο ηχος κλησης. Προκειται για διαφημιστικο η για καποια απατη; Γνωριζει καποιος;; "Μία κομπίνα για να θησαυρίζουν έχουν στήσει επιτήδειοι από χώρες του εξωτερικού, κάνοντας αναπάντητες κλήσεις σε κινητά. Εάν δείτε στο κινητό σας μία κλήση από άγνωστο αριθμό του εξωτερικού, συνήθως από +359 (ή 00359), +375 (ή 00375), +371 (ή 00371), να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να πέσετε κι εσείς θύματα. Το τελευταίο διάστημα απατεώνες έχουν στήσει μία κομπίνα, καλώντας τυχαία τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα από αριθμούς υψηλής χρέωσης, αποσπώντας σημαντικά χρηματικά ποσά. Τρεις από αυτούς τους αριθμούς είναι: 00359894292192, 00375602605281 και 0037127913091 Ανυποψίαστοι, πολλοί χρήστες της κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκουν αναπάντητες, καλούν πίσω για να διαπιστώσουν ποιος είναι και φυσικά χρεώνονται μέχρι και με 25 ευρώ! Το 359 είναι ο κωδικός της Βουλγαρίας, το 375 είναι ο κωδικός από τη Λευκορωσία, ενώ 371 είναι ο κωδικός για τη Λετονία." 4
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή το έχω απορία εδώ και καιρό. Με ποιο δικαίωμα σου τραβάνε λεφτά από το κινητό και γιατί είναι νόμιμο αυτό; Δεν θα έπρεπε οι εταιρείες τηλεφωνίας να μην δίνουν το δυνατότητα για κάτι τέτοιο, ή αν την έδιναν να υπήρχε ρητή προειδοποίηση από το ακουστικό ότι θα χρεωθείς τάδε ευρώ ;
GreyHorse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή το έχω απορία εδώ και καιρό. Με ποιο δικαίωμα σου τραβάνε λεφτά από το κινητό και γιατί είναι νόμιμο αυτό; Δεν θα έπρεπε οι εταιρείες τηλεφωνίας να μην δίνουν το δυνατότητα για κάτι τέτοιο, ή αν την έδιναν να υπήρχε ρητή προειδοποίηση από το ακουστικό ότι θα χρεωθείς τάδε ευρώ ; Εξωτερικό παίρνεις τηλ, η εταιρία σου φταίει; 1
ParhsG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ε δλδ αν παρεις για 10 δευτερολεπτα να πληρωσεις 20 ευρω; Ακομα και σε δορυφορο απο κινητο να μιλησεις 7ευρω το λεπτο δινεις
GreyHorse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ε δλδ αν παρεις για 10 δευτερολεπτα να πληρωσεις 20 ευρω; Ακομα και σε δορυφορο απο κινητο να μιλησεις 7ευρω το λεπτο δινεις Πού τις βρήκες τις τιμές χρέωσης; Ή απλά έγραψες ένα νούμερο στο έτσι;
drake. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 file:///C:/Users/Arena/Downloads/Documents/PriceListWindCardToAll_7_2013.pdf http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?menuId=11688&pageId=11688
torq Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 πριν καιρό πάντως είχαμε δεχθεί κι εμείς σε κινητά της οικογένειας τετοιες κλήσεις (3-4). βασικά το καταλάβαμε αργότερα που είδαμε τις αναπάντητες πράγμα που σημαίνει ότι δε καλέσανε κανονικά, απλά κάνανε αναπάντητη. όταν έψαξα για χρέωση κλήσης μέσω του σταθερού (όχι ότι υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να καλέσω πίσω) είδα ότι ήταν βουλγάρικα νούμερα με κανονική χρέωση. προσωπικά αν με καλέσει άγνωστο νούμερο χωρίς να περιμένω κάποια κλήση, δε καλώ πίσω. αυτοί με θέλουν, ας ψάξουν να με βρουνε, ας ξανακαλέσουν
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και πώς κερδίζουν λεφτά? Την ίδια απορία έχω κι εγώ αφού πρόκειται για κανονικά νούμερα! Ρε μήπως απλά θέλουν έναν άνθρωπο να πούνε μια κουβέντα? 1
John323 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Προκειται για διαφημιστικο η για καποια απατη; Εγω θα ελεγα να καλεσεις πισω, ισως ειναι καμια κοπελα που σε θελει, κατι γκομενικο. Μηντ ο αγνοησεις, μπορει να βαλεις σε κινδυνο την ευτυχια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα