Προς το περιεχόμενο

Fiat Punto EVO 135 PS MULTIAIR η ALFA ROMEO MITO 135 PS MULTIAIR

alexotic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιο απο τα δυο να παρω?μεταχειρισμενο φυσικα.τα βρηκα και τα 2 παιζουν στα 10.000ρικα εκει κοντα. πιο λετε απο τα δυο?επισης ειναι ο ιδιος κινητηρας? α και καπου διαβασα για το φιατ οτι οι πραγματικοι του ιπποι ειναι 149 δε ξερω τα χω μπερδεψει λιγο με ολα αυτα...μια ακουω οτι ειναι ιδιος κινητηρας με το μιτο μια μετα διαβαζω οτι ειναι το φιατ 149ps μπερδευτικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο κινητήρας είναι ίδιος.

Αγοράζεις όποιο σου αρέσει περισσότερο και βρεις σε καλύτερη κατάσταση.

Εναλλακτικά θα έψαχνα και για Mito 155.

Πιο φθηνή, καλύτερα φρένα και 6 ταχύτητες.

τσιμπαει αρκετα σε καταναλωση :/  γενικα απο οτι εχω ακουσει οι tjet δν ειναι οικονομικοι.γιαυτο παω για multair...αυτο με τους ιππους ισχυει? οτι ονομαστικοι ειναι 135 αλλα πραγματικοι 149?

Τα άλογα είναι όσα λέει ο κατασκευαστης.

Η διαφορά στην κατανάλωση είναι υπαρκτή αλλά και μικρή.

Μπορείς να βρεις με μερικές πράξεις πότε και αν θα καλύψεις τη διαφορά στα χρήματα.

μωρε λες να δω για την 155? βρηκα ενα στα 8000χιλιαρικα...μου ακουγοντε καλα..απλα σκευτομια αυτο με τη καταναλωση. το multiair καιει γυρο στα 6 λιτρα στα 100 και το 155 μου χουν πει τρελα νουμερα... 8 ,9 και 10 πολλες φορες. εκει κολαω δηλαδη αλιως θα περνα με μια τη 155ρα.απο την αλλη βρηκα στα 10000 χιλιαρικα και ενα φιατ pundo evo 135ps multair καινουριο.....

Επειδη εχω Tjet 150αρι ( σε Bravo ), καιει αναλογα πως το πας. Στο ιδιο ταξιδι (~250km) εχω δει μεση καταναλωση 10lt/100km με πολυ σκισιμο, εχω δει και 7.2 lt/100km. 6 δε μπορει να φτασει, αλλα κατω απο 8 στο ταξιδι ειμαι ικανοποιημενος. Γενικα οταν βλεπεις τα αλογα του τουρμπο, τα πληρωνεις. Το multiair στις ιδιες συνθηκες παιζει στο 1 λιτρο κατω ανα 100χλμ, πολυ χοντρικα.

• Like 1

Επειδη εχω Tjet 150αρι ( σε Bravo ), καιει αναλογα πως το πας. Στο ιδιο ταξιδι (~250km) εχω δει μεση καταναλωση 10lt/100km με πολυ σκισιμο, εχω δει και 7.2 lt/100km. 6 δε μπορει να φτασει, αλλα κατω απο 8 στο ταξιδι ειμαι ικανοποιημενος. Γενικα οταν βλεπεις τα αλογα του τουρμπο, τα πληρωνεις. Το multiair στις ιδιες συνθηκες παιζει στο 1 λιτρο κατω ανα 100χλμ, πολυ χοντρικα.

Διαφωνώ μόνο στο ότι θέλει πολύ σκίσιμο για το 10lt/100 :-)  Χρώμα?

• Like 1

Σε αστικό κύκλο έχουν ένα θέμα με την κατανάλωση τα Tjet,ακόμα και με προσεκτική οδήγηση.

Φίλος με Lancia Delta,δέν έχει δεί κάτω απο 12!

ο φίλος το παρακάνει λίγο :-)  8-8.5 το έχεις σχετικά εύκολα χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσοχή

ο φίλος το παρακάνει λίγο :-)  8-8.5 το έχεις σχετικά εύκολα χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσοχή

Nah...μέσα στο όχημα ήμουν,συνοδηγός.Είναι και θεόβαρη η Lancia.

Διαφωνώ μόνο στο ότι θέλει πολύ σκίσιμο για το 10lt/100 :-)  Χρώμα?

Ισως για τα δικα μου δεδομενα. Ημουν με μεση ωριαια 120.

Το κλασσικο μπορντω Bravo Sport. Το ειχα παρει μεταχειρο το 2010 (αυτοκινητο του 08) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

• Like 1

Nah...μέσα στο όχημα ήμουν,συνοδηγός.Είναι και θεόβαρη η Lancia.

αυτό δεν το υπολόγισα όντως, αλλά πάλι μου φαίνεται υπερβολικό! Και το bravo δε το λες και ελαφρύ!

Το bravo και η lancia είναι βαριά σασί και για αυτό παίζουν τέτοιες καταναλώσεις το mito είναι ποιο οικονομικό , από οσο ξέρω δεν ειναι ακριβώς οι ίδιοι κινητήρες υπάρχουν κάποιες διαφορές . Δες και πιο σου αρεσει εμφανισιακά θέση οδήγησης κτλ εγω πάντως θα επερνα το mito  

Σε αστικό κύκλο έχουν ένα θέμα με την κατανάλωση τα Tjet,ακόμα και με προσεκτική οδήγηση.

Φίλος με Lancia Delta,δέν έχει δεί κάτω απο 12!

Κάθε αστικος κύκλος δεν είναι ίδιος.

Για αρχή μια μέση ταχύτητα θα βοηθούσε για συμπεράσματα.

Και στο RAV4 που έχουμε έχω πετύχει μέση σε πόλη 24.6λ/100χλμ.

Κάθε αστικος κύκλος δεν είναι ίδιος.

Για αρχή μια μέση ταχύτητα θα βοηθούσε για συμπεράσματα.

Και στο RAV4 που έχουμε έχω πετύχει μέση σε πόλη 24.6λ/100χλμ.

Πειραιάς/Καστέλα-Αιγάλεω-Αγία Βαρβάρα-Πειραιάς/Καστέλα (μέσω Θηβών)

29km/h ΜΩΤ ή τουλάχιστον αυτό έγραφε το trip.

Στην αντίστοιχη διαδρομή είχα 7,8 με ένα Ford fiesta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...