Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα εγκατέστησα στο pc μου έναν crucial Mx100 500αρη. Επειδή δεν είχα χρόνο να διαλέξω τα χρήσιμα αρχεία από τον hdd επέλεξα να ξεκινήσω εγκατάσταση των Windows στον ssd και να έχω dual boot. Έπειτα και αφού επέλεξα τα αρχεία που ήθελα να κρατήσω από τον hdd, έκανα format τον hdd. Το αποτέλεσμα είναι να έχω καθαρή εγκατάσταση των Windows στον ssd και καθόλου αρχεία στον hdd. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάθε έναρξη του pc μου βγάζει να επιλέξω λειτουργικό εκκίνησης σαν να είχα dual boot. Αν επιλέξω τον ssd ξεκινάνε όλα καλά. Αν επιλέξω τον hdd κάνει επιδιόρθωση και επειδή ο hdd δεν έχει αρχεία επανεκκίνηση. Πως γίνεται να φύγει η οθόνη κατά την έναρξη που επιλέγεις το dual boot?

Δημοσ.

κανε

1. Run ... -> msconfig -> OK

msconfig_thumb.jpg

2. Στον πίνακα που ανοίγει "Διαμόρφωση Συστήματος"Κάντε κλικ στην καρτέλα boot. Επιλέξτε το σύστημα που θέλετε να καταργήσετε και κάντε κλικ στο "Διαγραφή".

systembootconfiguration_thumb.jpg

Εφαρμογή & ΟΚ.

Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, θα φορτώσει αυτόματα το λειτουργικό σας σύστημα διατηρείται

Αν δεν δουλεψει , υπάρχει και δεύτερη λύση με το πρόγραμμα EasyBCD που επίσης διαλέγεις πιο OS θα διαγράψεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...