Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα samsung evo 120gb .

Αναρωτιεμαι το εξης.

τα tweaks που κανει το προγραμμα και το rapid mode τρεχουν θα ισχυουν ακομα κι αν το κανω να μην ανοιγει το προγραμμα κατα το start up?

Δημοσ.

Yeap..αν και νομίζω το καινούριο update του Magician το ανοίγει έτσι και αλλιώς στο startup. Το είχα βγάλει και γω χρησιμοποιώντας msconfig αλλά συνεχίζει να ανοίγει

Δημοσ.

Παίδες εκτός από το msconfig που κάνατε disable to Samsung Magician, πηγαίνετε και από το Task Scheduler των Windows (ή τέλος πάντων στα scheduled tasks από κάνα third-party software που ίσως έχετε) και δείτε εκεί πέρα. Πρέπει να υπάρχει ένα task που αφορά το Samsung Magician. Κάν' τε το disable ή delete και θα πρέπει να είστε κομπλέ. Το λέω τώρα λίγο στα γενικά γιατί λείπω από το pc της υπογραφής για λίγο καιρό και δεν το έχω μπροστά μου να σας πω και το όνομα του task κλπ. Αν και δε νομίζω να δυσκολευτείτε να το βρείτε.

Κι εννοείται ό,τι διεργασία πιθανόν να δείτε σε τίποτα λίστα με τα Windows Services ή κάνα Task Manager, η οποία να σχετίζεται με το Rapid Mode (θα την καταλάβετε από το όνομα προφανώς) ΔΕΝ την πειράζετε, εφόσον έχετε ενεργοποιημένο το Rapid Mode βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...