greekparot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μόνο στην περίπτωση που θα χρειαστεί να παρακολουθείς στην τηλεόραση αναλογικά κανάλια. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως να είναι καλύτερη η χρήση διακλαδωτή και όχι του rf loop through. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 οι εγγραφες που κανεις με τον αποκωδικοποιητη παιζουν μετα σε pc με καποιον player(πχ vlc); Οι εγγραφές είναι MPEG transport stream, και τις αναπαράγεις με όποιο media player θέλεις (με τα απαραίτητα codecs). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoXrh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Έχω χρησιμοποιήσει τον Crystal Audio Micro HD και τον Prime HD. Τους έχω χρησιμοποιήσει μόνο ως media player και με άφησαν ευχαριστημένο. Ως αποκωδικοποιητές δεν έχω άποψη, δεν έχω ασχοληθεί γιατί στην περιοχή μου ακόμα δεν εχουμε ψηφιακό σήμα. Στο site της εταιρείας βλέπω ΑΥΤΟ (Σύγκριση του Premium HD με τον Prime HD). Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι ο Premium διαθέτει θύρα RF IN / LOOP THROUGH. α) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το loop through; Χρειάζεται, είναι απαραίτητο; β) από CRYPTO (ή και άλλη εταιρεία) έχει να προτείνει εναλλακτικά κανείς κάποιο αξιόπιστο μοντέλο μέχρι 35 ευρώ; Για το Edision Mini-Triton 2 HD έχει άποψη κανείς (συγκρίνοντας το με το Crystal Audio); Μου έκανε εντύπωση τα 5 χρόνια εγγύησης. Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνω καλά, αλλά μου κάνει λίγο εντύπωση η συζήτηση για το στικάκι των 32 GB. Στον Crystal Audio έχω συνδέσει εξωτερικό 500 GB (WD MyPassport). Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από GeoXrh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και μένα μου φάνηκε περίεργο (σε 16αρι TDK κομπλέ πάντως). Γενικά με τα φλασακια συμβαίνουν διάφορα άκυρα ενίοτε. Το έστειλα το δικό μου premium hd σε δικούς μου που χρειαζόταν αποκωδικοποιητη, πάω να ξανα παραγγείλω και επειδή δεν ήταν διαθέσιμο επιλέγω το 215Α. Το βράδυ δεν πρόλαβα να το τσεκάρω πολύ, σε πρώτη ματιά πιο φθηνή κατασκευή, απλό (ελληνικό) μενού, έχει οθελο & σουντοκου λολ, η αλλαγή καναλιών σχετικά γρήγορη, δυστυχώς έχει εκεινο το (άσχημο για μένα) μικρό βουητό σε αναμονή. Firmware 1.0.2. Θα πω περισσότερες εντυπώσεις αν το αναβαθμίσω , δοκιμάσω pvr κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Crystal Audio Premium-HD υποστηρίζει USB Flash Drive 32GB; Έχω έναν Crystal Audio Premium-HD (MStar MSD7818), στον οποίο το Lexar JumpDrive S23 32GB δεν αναγνωρίζεται. @rnd θα το τσεκάρω αυτο που λες μόλις πέσει στα μου 32αρι φλασάκι και θα ποστάρω. Έχω ήδη πει ότι το άθλιο πλαστικό βύσμα του Lexar JumpDrive S23 32GB (το μόνο μειονέκτημά του) είναι λίγο πιο μακρύ από το φυσιολογικό, και για να δουλέψει σωστά σε μερικές θύρες πρέπει να μην το τοποθετείς τέρμα μέσα. Τη φορά που το είχα δοκιμάσει δεν μπορούσα να το κάνω να δουλέψει με τίποτα, όσες δοκιμές και να έκανα. Προχθές, το δοκίμασα 30-40 φορές στην υποδοχή, μέχρι που αυτή φορμαρίστηκε (χα χα χα) και τώρα το βλέπει κανονικά. Άρα ο δέκτης υποστηρίζει κανονικά USB Flash Drives 32GB, και η ασυμβατότητα ήταν φυσική, όχι ηλεκτρική ή ηλεκτρονική. Το ίδιο USB Flash Drive δούλεψε αμέσως στον Ferguson Ariva T650i, άρα είναι κατασκευαστικό θέμα συμβατότητας των διαστάσεων της συγκεκριμένης θύρας USB και του συγκεκριμένου βύσματος USB, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η θύρα του Crystal Audio Premium-HD, μιας και με άλλα USB Flash Drives λειτουργεί κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα