manolo0liss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Έχω την Asus h81m-k και με 4 καλά προγράμματα μου βγάζει 117βαθμους αλλα στην αρχή νόμιζα πως ήταν bugs των αισθητήρων όμως κλείνει συνέχεια εκεί που βλεπω ταινία(κάνει επανεκκίνηση δεν κλείνει) Υπόλοιπο σύστημα Intel g3220 Ενσωματωμένα γραφικά 4gb hyper black 1600mhz Lamtech 450w 5➕ χρονια(ύποπτο!!) Τι μπορεί να είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerrybezhani Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το cpu τι βαθμούς βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το cpu τι βαθμούς βγάζει?Μέχρι 45-50 και αυτο μου κάνει εντύπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 κανε αναβαθμιση τους οδηγους της μητρικης.........μηπως ειναι προβλημα μπερδεματος επεξεργαστη-καρτας-Ivy Bridge; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα