Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το μεταφερω εδω απτην ενοτητα μοναδες αποθηκευσης καθως τοβαλα σε λαθος μερος.

hra enan ssd για να τον βαλω σενα λαπτοπ lg p1.

Το εκανα βιδες το λαπτοπ ανοιξα και ξεσυνδεσα τα παντα για να το φυσηξω και μετα τα ξαναβαλα ολα εβαλα και τον ssd και εχω προβληματα.

reboots ακομα και κατα την εγκατασταση των windows.

Ekana memtest δεν εδοιξε προβλημα.

ο δισκος ειναι καινουργιος ναι σημερα τον πηρα.

Στο τελος της εγκαταστασης των windοws εκει που βαζει κατι .νετ frameworks κατι τετοιο εκει μου κλεινει το λαπτοπ μονο του.

δεν κανει reboot απλα κλεινει.

--------------------------

Δοκιμασα αλλο cd windows... εκανε ολη την εγκατασταση κανονικα.
ΤΟ βαλα μετα να κανει update στο windows updates,μετα απο λιγη ωρα δειχνει μαυρη οθονη με ενα κερσορα για λιγα δευτερολεπτα και κανει shutdown.

τι λετε να ειναι ρε παιδια;
παλεβω 5 ωρες
Δημοσ.

κανε εναν ελεγχο θερμοκρασιων με το hwmonitor,ασχετα αν τον φυσηξες , χρειαζεται και θερμοαγωγιμη παστα

το dvd των windows δοκιμαστηκε σε αλλο υπολογιστη;

Δημοσ.

Για εναν περιεργο λογω πρεπει να κλεινει λογω θερμοκρασιας.

Σε idle εχει 50 βαθμους.

Για καποιο λογο οταν κανει windows updates anebazei 100% cpu usage και η θερμοκρασια ανεβαινει πολυ και κλεινει.

Εχω το everest και κοιταω θερμοκρασιες.

γιατι λετε να γινεται αυτο;;;

\

θερμοαγωγιμη πως βαζω;

Δημοσ.

κατα την εγκατασταση ειδικα των net frameworks απαιτει πορους ,λογικο για τον επεξεργαστη που εχεις,οπως σου ειπα βαλε παστα

Δημοσ.

υπαρχει κανα βιντεο που να δειχνει πως μπαινει αυτη η παστα?πρεπει καπως να βγαλω την παλια πρωτα?

επειδη εχω public κοντα μου εχει εκει καποια να μου προτεινεις να παρω το πρωι;

Δημοσ.

θερμοαγωγιμη πως βαζω;

Αφαιρείς την ψύκτρα του επεξεργαστή ,καθαρίζεις την παλιά πάστα, αγοράζεις ένα καινούργιο σουληνάριο arctic silver 4 ή 5 και βάζεις λίγο στο κέντρο και ξανατοποθετείς την ψύκτρα.Βιντεάκια στο youtube ή στο google video έχει χιλιάδες αν γράψεις laptop thermal paste replacement .Πάνω κάτω στα περισσότερα ίδια διαδικασία είναι η αποσυναρμολόγηση αλλάζει.Για την αφαίρεση της παλιάς συνήθως χρησιμοποιείται καθαρό οινόπνευμα το ακριβό.Και για επιπλέον ψύξη θα βοηθούσε και μια βάση με ανεμιστήρα.

https://www.google.gr/search?q=removing+old+thermal+paste+from+cpu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=45D_U-GAEuOk8wfH0ICoBQ#channel=sb&q=removing+old+thermal+paste+from+cpu&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=vid

https://www.google.gr/search?q=laptop+thermal+paste+replacement&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=A5P_U8ncKcOk8wfT0YH4BA#channel=rcs&q=laptop+thermal+paste+replacement&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=vid

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πηρα την θερμοαγωγιμη παστα,εβαλα και οντως επεσε τρελα η θερμοκρασια.

δουλευω ωρες καιδ εν μουχει κανει shutdown.

iddle ειναι γυρω στους 50 και κανοντας windows updates me 55% cpu usage παει 72.

Centrino duo ο επεξεργαστης.

ειναι ενταξει λετε;

Δημοσ.

ολες οι βασεις πανω κατω την ιδια δουλεια κανουν , γυρω στους 7 βαθμους θα δεις διαφορα αλλα δεν χρειαζεται αν λειτουργει σωστα το συστημα ψυξης(καθαρισμα ανα λιγους μηνες - αλλαγη παστας καθε 1-2 χρονια αναλογα τη χρηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...