liverpoolman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html Σκεφτομαι να το χτυπησω τι λετε??
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 για Octa με 5'' θα το ηθελα να εχει λιγο παραπανω μπαταρια. αλλα δεν ειναι καθολου ασχημα τα specs για τα λεφτα του!
liverpoolman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αυτα βλεπω και εγω..ειναι ολοκαινουργιο...Η μπαταρια ειναι λιγη δλδ?? Επισης το 4g στην Ελλαδα παιζει και το 3g?
liverpoolman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Λογικα επειδη ειναι 4g..Αυτο μονο για καλο ειναι πιστευω γιατι γλιτωνεις sar ισως...
futureshock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 και αυτη παλι η Lenovo, δε χωνει μια 4000mah μπαταρια να γουσταρουμε!!!
tsalikis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Και μένα με ψήνει και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος 1)Από κάμερα τα λενόβο πως είναι; 2)ποια η διαφορά 3g από 4g; Υ.Γ. Για μπαταρία μου είπαν ότι από 2500mAh και πάνω είσαι οκ (ανάλογα πάντα τη χρήση)Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι ολοκαίνουριο και δεν έχουν αναφερθεί τυχόν bugs,προβλήματα,κλπ
liverpoolman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Aπο καμερα εχω διαβασει καλες κριτικες για τα λενοβο αλλα εκεινα γραφει στα specs οτι φορουν καμερα σονυ νομιζω κατι που δεν αναφερεται σε αυτο αλλα μπορει να ειναι και η ιδια δεν ξερω...τωρα για την μπαταρια φοραει ιδια σε μεγεθος με το coolpad f1 που ειχα στα υποψη μ το οποιο εχει τον ιδιο επεξεργαστη...Η διαφορα λεγοντας τι εννοεις??
tsalikis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Aπο καμερα εχω διαβασει καλες κριτικες για τα λενοβο αλλα εκεινα γραφει στα specs οτι φορουν καμερα σονυ νομιζω κατι που δεν αναφερεται σε αυτο αλλα μπορει να ειναι και η ιδια δεν ξερω...τωρα για την μπαταρια φοραει ιδια σε μεγεθος με το coolpad f1 που ειχα στα υποψη μ το οποιο εχει τον ιδιο επεξεργαστη...Η διαφορα λεγοντας τι εννοεις?? Δεν ήξερα τι περισσότερο παρέχει το 4G αλλά το έψαξα και το βρήκα. Περιμένω εναγωνίως όμως κάποια κριτική γιατί έχω βάλει σε αναμονή το ζιαόμι
liverpoolman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγω ασχετο παω να το παραγγειλω και δεν δεχεται η paypal ξερει κανεις τι παιζει??
trelovag Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 να ρωτησω κατι; το οτι δεν εχει JAVA οπως λεει τι σημαινει επειδη ειμαι ψιλοασχετος... το κινητο φαινεται τουμπανο παντως κ σκεφτομαι να το χτυπησω εκτος κ αν εχετε να μ προτεινετε κατι αλλο με παρομοια χαρακτηρηστικα...
liverpoolman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Eγω το χτυπησα ηδη..που λεει για java?
trelovag Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 στα χαρακτηριστικα λεει οτι δεν εχει java. τι σημαινει αυτο; που μειονεκτει με καποιο που εχει java;
0verc0me Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 To java λογικα θα εχει ξεμεινει στο συστημα τους, και αφορα κινητα πριν το android, που εκτελουσαν εφαρμογες java.
trelovag Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 απλα αναρωτηθηκα γτ σε καποια κινητα λεει οτι εχει και σε καποια οτι δν εχει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα