Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αογρασω αποι αγγελια εναν ssd samsung 840 120gb αλλα ο φιλος που τον εχει μου λεει πως τον εχει 1+ χρονο και σιγα σιγα εχει πεσει το health ;απτο 100 στο 96%.

ειναι λογικο αυτο;

μηπως εχει καποιο θεμα;

δυστηχως δεν εχει αποδειξη/ εγγυηση οποτε πρεπει να ειμαι σιγουρος.

ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω προσωπικά δεν θα αγόραζα μεταχειρισμένο δίσκο και ποσο μαλλον να στο δίνουν χωρίς να εχεις καν εγγύηση , το 96% απο 100% health δεν ειναι και το ανησυχητικό αλλα καλύτερα να πάρεις κατι που να δίνουν εγγύηση μαζι για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο

• Like 1
Δημοσ.

το ποσοστο υγειας του,οπως ειπε και  o mod , δεν ειναι ανησυχητικο.........απο εκει και περα είναι η τιμη στην οποια τον πουλαει,ειναι σημαντικη........εχοντας υποψην οτι ο καινουργιος παιζει στα 63€ τωρα(ενω παλιοτερα ειχε και 59€).Αρα αν στο δινει γυρω στα 50€............ παρε καινουργιο ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Δημοσ.

Το θεμα με το health το ειχα κι εγω σε εναν Samsung 830. Σε ενα προγραμμα εβγαζε health 98%, ενω σε αλλο προγραμμα εβγαζε 100%. Δεν ειναι κατι ανησυχητικο.

Το "κακο" ειναι οτι δεν υπαρχει αποδειξη/εγγυηση. Οποτε μαλλον θα ηταν καλυτερα να δωσεις μερικα χρηματα παραπανω και να παρεις εναν καινουριο!

Δημοσ.

Ο samsung 840 evo 120gb εχει 70 euro οποτε αν δεν τον χρειάζεσαι άμεσα εδώ και τώρα μάζεψε αλλα 30 euro και πάρε τον καινούργιο και με εγγύηση

Δημοσ.

Ο samsung 840 evo 120gb εχει 70 euro οποτε αν δεν τον χρειάζεσαι άμεσα εδώ και τώρα μάζεψε αλλα 30 euro και πάρε τον καινούργιο και με εγγύηση

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...