Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μόνο αρνητικό που έχουνε τα Windows 10 στην τρέχουσα νεότερη insider έκδοση 14971 είναι το σπαστικό αυτόματο άνοιγμα όποτε τους καπνίσει των metro εφαρμογών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ανφέβαλε. Δεν στο αρνείται κανείς. Μια τελευταία έρευνα που είχα διαβάσει έδειξε στροφή σε ένα μεγάλο ποσοστό από τα win 10 στα win 7. 

Χρησιμοποιώ το Multicommander. Ο developer εκεί έγραψε κάτι επί του θέματος: http://multicommander.com/blog/2016/05/multicommander-and-end-windows-xp-support .Βέβαια αυτό δεν εκφράζει όλη την κοινότητα αλλά αν το γράφει ένας προγραμματιστής δείχνει για το που πάει το πράγμα. Όπως και το office θυμάμαι στο 2007 όλοι ήθελαν το 2003.... πέρασε καιρός αλλά εξελιχθήκαμε :)

Χρησιμοποιώ το Multicommander. Ο developer εκεί έγραψε κάτι επί του θέματος: http://multicommander.com/blog/2016/05/multicommander-and-end-windows-xp-support .Βέβαια αυτό δεν εκφράζει όλη την κοινότητα αλλά αν το γράφει ένας προγραμματιστής δείχνει για το που πάει το πράγμα. Όπως και το office θυμάμαι στο 2007 όλοι ήθελαν το 2003.... πέρασε καιρός αλλά εξελιχθήκαμε :)

Ναι βέβαια το γράφει ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο. Ότι να ναι.

Καλησπερα οταν κλεινω τον υπολογιστη παρατηρησα οτι οταν πατησεις space παιρνει μπροστα ο υπολογιστης γιατι γινεται αυτο;; Ειναι καινουριο κολπο των 10;; Εγω θελω οταν το κλεινω μετα να ανοιγει απο το κουμπακι.Πως γινεται αυτο;;

Καλησπερα οταν κλεινω τον υπολογιστη παρατηρησα οτι οταν πατησεις space παιρνει μπροστα ο υπολογιστης γιατι γινεται αυτο;; Ειναι καινουριο κολπο των 10;; Εγω θελω οταν το κλεινω μετα να ανοιγει απο το κουμπακι.Πως γινεται αυτο;;

Λόγο μητρικής είναι , μπες στο bios και ψάξε να βρεις wake up usb και βάλτο disable

Δεν εχω usb πληκτρολογιο και στα windows 7 δε γινοταν πως αλλαξε ξαφνικα;;αυτο με το usb που λες περιεγραψετο τι ακριβως ειναι;; Αντι να πατας το κουμπι πατας πληκτρο στο πληκτρολογιο για να ανοιξει ο υπολογιστης;;

Πρωτα πηγαινε εδω (δεξι κλικ στο σταρτ - power options  )

post-269452-0-69730800-1480958821_thumb.jpg

post-269452-0-38059500-1480958822_thumb.jpg

Ξε-τσεκαρε το υπογραμμισμενο αν ειναι τικαρισμενο.

Μετα τσεκαρε στο bios αν ειναι ανοιχτο κανενα ultra fast boot ξερω γω μηπως το πισι δε κλεινει και μπαινει σε λειτουργια υπνου.

Αυτο που λεει το παιδι παραπανω ειναι για wake on απο το keyboard. Δε χρειαζεται να ειναι usb keyboard για να ανοιξει , και με ps/2 γινοταν παλιοτερα.

Εγω λεω οτι στα windows 7 δε ειχα κανει κατι τετοιο πως γινεται στα 10 να εχει ενεργοποιηθει αυτο απο μονο του;;τωρα τον εκλεισα απο το κουμπακι του τροφοδοτικου.Σε περιπτωση που ειναι αυτο σημαινει οτι ο υπολογιστης οσο καιρο εχω τα windows 10 δε εκλεινε τελειως;;η κλεινει και απλως για ευκολια αντι να πατας το κουμπακι πατας το space του πληκτρολογιου;;

Αργοτερα θα κοιταξω και αυτο που λες.

Αυτο που λεω θα κοιταξεις πρωτιστως, το αλλο ειναι απλα μια υποθεση που εκανε το παιδι πιο πανω. Ειναι τυπικη συμπεριφορα windows 10 αυτη. 

Και εδω, κατι παρομοιο λενε, αν εχεις χρονο , διαβασε :) 

Δεν εχω usb πληκτρολογιο και στα windows 7 δε γινοταν πως αλλαξε ξαφνικα;;αυτο με το usb που λες περιεγραψετο τι ακριβως ειναι;; Αντι να πατας το κουμπι πατας πληκτρο στο πληκτρολογιο για να ανοιξει ο υπολογιστης;;

Γράψε Device Manager στην αναζήτηση, και τρέξτο. Βρες το πληκτρολόγιο, δεξί κλίκ-->properties --> τελευταίο tab Power Management. Ξε-τσέκαρε αυτό που βλέπεις στην εικόνα.

c04746305.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...