Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ερχονται αναβαθμισεις για καποιο λογο. Μολις ξαναμπηκα στο Insider programm και δεν εμφανιζει αλλες αναβαθμισεις. Ειμαι ακομα με την 10240 και νομιζω οτι υπαρχουν και πιο καινουργιες. Τι να δοκιμασω?

Σαφώς και υπάρχουν νεότερες εκδόσεις.

Βασικά απ'ό,τι βλέπω εδώ, κάποιοι αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με την 10240 και κατέβασαν το τελευταίο ISO των Windows 10 και προχώρησαν σε αναβάθμιση.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Στο παράθυρο "αυτός ο υπολογιστής" δεν εμφανίζονται οι μπάρες χωρητικότητας των αφαιρούμενων δίσκων. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές για το πως να εμφανίζονται τα εικονίδια στο παράθυρο αλλά με καμία δεν εμφανίζονται και οι μπάρες!

Έχει κάποιος, κάποια άλλη ιδέα γιατί κόλλησε το μυαλό μου;

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Στο παράθυρο "αυτός ο υπολογιστής" δεν εμφανίζονται οι μπάρες χωρητικότητας των αφαιρούμενων δίσκων. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές για το πως να εμφανίζονται τα εικονίδια στο παράθυρο αλλά με καμία δεν εμφανίζονται και οι μπάρες!

Έχει κάποιος, κάποια άλλη ιδέα γιατί κόλλησε το μυαλό μου;

Ούτε με δεξί κλικ (σε ελεύθερο χώρο μέσα στο "αυτός ο υπολογιστής")

Προβολή - Πλακίδια ή Προβολή - Περιεχόμενο?

Δημοσ.

Παίδες δε μου εμφανίζει τα mail στην εφαρμογή των 10.Με βόλευε που μου σκαγαν ειδοποιήσεις αλλά δε μου τα δείχνει πλεον. Καμία λύση;

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Απο βδομαδα θα ερθει το καινουριο μου λαπτοπακι και η ερωτηση μου ειναι η εξης! Εχω γνησιο το δισκακι με κωδικο για windows 8.1 pro. Το laptop ειναι free dos. Τοσα χρονια δουλευω τα 7 αλλα τωρα ειπα αφου θα παρω καλουτσικο μηχανημα να αναβαθμιστω! Εφοσον εγκαταστησω τα 8.1 και τους drivers αν μετα απο λιγο καιρο αναβαθμισω στα windows 10 θα πρεπει ξανα να κατεβασω τους drivers για τα windows 10 η δε χρειαζεται;

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Απο βδομαδα θα ερθει το καινουριο μου λαπτοπακι και η ερωτηση μου ειναι η εξης! Εχω γνησιο το δισκακι με κωδικο για windows 8.1 pro. Το laptop ειναι free dos. Τοσα χρονια δουλευω τα 7 αλλα τωρα ειπα αφου θα παρω καλουτσικο μηχανημα να αναβαθμιστω! Εφοσον εγκαταστησω τα 8.1 και τους drivers αν μετα απο λιγο καιρο αναβαθμισω στα windows 10 θα πρεπει ξανα να κατεβασω τους drivers για τα windows 10 η δε χρειαζεται;

Αν στο σαιτ της εταιρείας έχουν βγει drivers για το λάπτοπ σου εννοείται τους εγκαθιστάς.

Δημοσ.

Αν στο σαιτ της εταιρείας έχουν βγει drivers για το λάπτοπ σου εννοείται τους εγκαθιστάς.

Ναι υπαρχουνκαι για windows 8.1 και για τα 10! Απλα ειμαι λιγο ασχετος και γι'αυτο η ερωτηση μου! Ουσιαστικα περναω τα γνησια 8.1 με το κλειδι που εχω, περναω drivers για 8.1 και μετα αναβαθμιζω στα 10ρια και ξαναπερναω drivers για 10ρια; Αυτη ειναι η διαδικασια;

Δημοσ.

Με το media creation Tool μπορείς να κάνεις απ ευθείας εγκατάσταση win 10 με το κλειδί των win 8.1. Δεν χρειάζεται πλέον η εγκατάσταση πρώτα των win 8.1.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση: Σε περίπτωση αλλαγής από Windows 10 Home σε Windows 10 Pro, με κλειδί ενεργοποίησης, ξεκλειδώνουν οι δυνατότητες των Pro στην ίδια εγκατάσταση χωρίς ν'αλλάξει τίποτα ή προχωράει το λειτουργικό σε διαδικασία αναβάθμισης?

Δημοσ.

Παιδιά γίνετε να μη μου ζητάει κωδικό κατά την έναρξη των 10?

Ανοίγεις το Run, πληκτρολογείς netplwiz, απενεργοποιήσεις το Users must enter a username blablabla

Δημοσ.

Καλησπερα κυριοι! Εχω αγορασει ενα λαπτοπ asus στα 900 ευρω και επισης αγορασα απο εναν φιλο τα windows 8.1 pro αγγλικη εκδοση σφραγισμενα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης! Θελω να περασω τα windows 10 στο free dos laptop. Να κανω ληψη των windows 10 iso αρχειου απο το site της ms σε ιδια εκδοση και γλωσσα; Θα μπορεσω να τα ενεργοποιησω τα windows 10 με το κλειδι των 8.1 η θα εχω προβλημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...