Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μαζέψουμε εδώ ότι πληροφορίες έχουμε ως τώρα για τα Windows Threshold/Windows 9.Έχουν αρχίσει και διαρρέουν πληροφορίες (Από τον γνωστό leaker WZor) σχετικά με τα επερχόμενα Windows.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το Metro 2.0

Windows 9 (Threshold): Welcome to Modern UI 2.0

Windows Threshold 'Technical Preview for Enterprise': Here's what to expect

Windows 8.1 users can take advantage of a special offer (in some cases free) to access the Windows 9 ...

Ακολουθούν δηλώσεις του WZor οι οποίες είναι στα Ρώσικα και μεταφράστηκαν στα Αγγλικά.

действительно, в Enterprise редакции Windows 9 по умолчанию не будет нового плиточного интерфейса, так же его не будет в серверных версиях..

Of course, Metro UI won't be enabled by default in Enterprise and Server versions.

специальная сборка Windows 9 Enterprise Technical Preview собрана, тестовые OEM версии Windows 9 Pro не станут доступны широкой публике ...
Special build of Windows 9 Enterprise Technical Preview is compiled already, OEM test builds of Windows 9 Pro won't be available for public.

тестовая версия Windows 9 RT для ARM процессоров так же собрана, но на неё можно перейти только на Microsoft Surface третьего поколения...
Test build of Windows 9 RT for ARM processors is compiled too, but it can be tested only on Surface 3.

M$: "мы не знаем как заставить пользователей отказаться от Windows XP, для тех кто использует Windows 7 у нас будет шикарное предложение".
MS: "We don't know how to make people switch from Windows XP. Users of Windows 7 will get awesome offer.

для тех кто покупал retail версию Windows 8 или у кого была изначально установлена OEM версия будет действовать специальное предложение ~20$
Those who bought Windows 8 Retail versions or bought a machine with it, will receive special offer, worth about 20$.

Windows 9 должна будет поддерживать 3D режим UHD TV телевизоров и их много панельность.
Windows 9 will support 3D on UHD TV.

backup и восстановление образа системы в облако и обратно новая фича....
New feature: backup and restore system image from cloud.

в Microsoft разрабатывается возможность виртуализации в "облаке" образов созданных из физических систем.
Microsoft is developing ability to virtualize backups of physical systems in the cloud.

"облачный гипервизор" - реальность

"Cloud hypervisor" - it's a reality. 

Πηγή : WZor

Windows 9 Start Menu :

Windows-9-Start-Menu-Demo-small-winbuzze

Windows 9 start menu fullscreen demo: This is how the new-old start menu will look like

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιστεύω οτι με τα 9 μάθανε τα λάθη τους η αλλιως ακούσανε τους χρήστες οποτε πιστεύω θα παρουσιάσουν οσο αφορά την έκδοση desktop κατι πιο κοντά στο περιβάλλον των 7

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι στοίχημα θες πως θα υπάρξει κόσμος ο οποίος θα γκρινιάζει επειδή το start menu των 9 δεν είναι ακριβώς ίδιο με το start menu των 7...

• Like 4
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

ότι στοίχημα θες πως θα υπάρξει κόσμος ο οποίος θα γκρινιάζει επειδή το start menu των 9 δεν είναι ακριβώς ίδιο με το start menu των 7...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ???!!!11

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να τα δώσουν δωρεάν αλλα μου φαίνεται απίθανο .. δεν ξέρω εχει κανει κατι παρόμοιο η microsoft στο παρελθόν εντελώς δωρεάν ;

• Like 3
Δημοσ.

Ναι ενοείται δεν εχω πρόβλημα να στηρίξω το εκάστοτε προιόν αν ειναι καλο απλα μου φαίνεται περίεργο που βγήκε τετοια φήμη

Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι η M$ τρέχει σαν τρελή να βγάλει τα 9 και να κάνει το κόσμο που έχει τα 7 να μεταβεί στα 9, μαζί με τους 8/8.1 users βέβαια οπότε όλα είναι πιθανά.

• Super Moderators
Δημοσ.

που το βλέπεις ότι τρέχει σαν τρελή? :P

τα 3 χρόνια πάνω κάτω είναι ο standard χρόνος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...