Liakos10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Aπ' ότι κατάλαβα το email είναι καθαρά για newsletterίστικα πράγματα. Αν ήταν να δώσουν στείλουν upgrade βάσει τα email δεν θα μπορούσες να παραλείψεις το email. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2015 από Liakos10
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 yeah, δεν χρειάζεται καν να βάλεις email...
Kostas93 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αν βάλεις mail, στέλνουν κάτι σαν confirmation ή όχι?
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δε εμπιστευομαι τιποτα.. Προτιμω να μου τα δωσει ο θειος και να κανω μια καθαρη εγκατασταση οταν ερθει η ωρα. 1
Kostas93 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 οκ, γιατί περίμενα κανα mail και δεν ερχόταν, και ήμουν σε φάση "έβαλα λαθος mail?!" Κατα τη γνώμη μου έξυπνη κίνηση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δε εμπιστευομαι τιποτα.. Προτιμω να μου τα δωσει ο θειος και να κανω μια καθαρη εγκατασταση οταν ερθει η ωρα. Φανταζομαι πως δεν βλεπεις το οξυμωρο της προτασης ε? "Δεν εμπιστευομαι καθολου την Microsoft (ή την x-y-z εταιρεια). Τον αγνωστο που μου τα δινει πειρατικα με οτιδηποτε επακολουθο μπορει να εχει αυτο (aka "δωρακια" που μπορει να περιλαμβανουν), αυτον ναι, τον εμπιστευομαι." Περι ορεξεως. 13
xstreamgamer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Θα είναι διαθέσιμα κάποια στιγμή τον Αύγουστο μετά το πρώτο δεκαήμερο!
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τα Win 10 Insider Preview θα γινουν κανονικα-original Win 10?
cpttony Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχω καποιες αποριες... Στο λαπτοπ μου, το εικονιδιο εμφανιστηκε και πατησα για αναβαμθιση, στον σταθερο δεν μου το εμφανιζει (γνησια και τα 2, windows 7 Home Premium) & αφου το εκανα στο λαπτοπ γιατι δεν εξαφανιζεται? Στο taskbar τρεχουν δυο διεργασιες (λογικα εχουν σχεση μ'αυτο), αλλα σε ξενα μεσα λενε οτι σου εγκαθιστα τα 10 "αθορυβα" Eιναι αναγκαστικο το email? Θα τα εχω τσαμπα για παντα, γιατι σε ξενα μεσα διαβασα οτι ειναι τσαμπα μονο για τον πρωτο χρονο? Μου φαινεται περιεργο, να το δινουν ετσι... Θα εχω θεμα με παιχνιδια οσο αναφορα συμβατοτητα με τα 10
Kostas93 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 θα τα έχεις δωρεαν για πάντα. απλά θα πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση τον πρώτο χρόνο. 1
cpttony Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 θα τα έχεις δωρεαν για πάντα. απλά θα πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση τον πρώτο χρόνο. Αν με βοηθουσες στα υπολοιπα ερωτηματα?
Kostas93 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 να σου εγκαταστήσει τα 10 χωρίς να σε ρωτήσει δε παίζει.το μαιλ δεν ειναι αναγκαστικόασυμβατότητα στα παιχνίδια δε θα έχει. αν κάτι τρεχει στα 7,8,8.1 99,99% θα τρέχει και στα 10.γιατι δε στο εμφανίζει και στα 2 δε ξέρω, κανα windows update ίσως. δοκιμασε να τα κανεις.το εικονίδιο μένει, δεν εξαφανίζεται.λεει πως θα εχει notification. 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μου εμφανιστηκε και εμενα η αναβαθμιση.. Τα εχει δοκιμασει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις