KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εμενα ξαφνικα εξαφανιστηκε το εικονιδιο στην τασκμπαρ. τι στο καλο; 1
LEFteriz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μια χαρα κατεβαζει τα ISO με το παραπάνω λινκ.....
_2fast Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δεν ειναι media download ειναι για να φτιαξεις εσυ dvd η usb εγκαταστασης αφου εχουν κατεβει κ εγκατασταθει τα 10 dreamspark ακομα τπτ απο 10 rtm Κάνεις λάθος, είναι κανονικά media download και σου δίνει την επιλογή να τα περάσεις απευθείας σε usb stick ή να αποθηκεύσεις το .iso Κατεβάζω τώρα το .iso και πάει αρκετά γρήγορα. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 κατεβαζω το iso απο το link που εδωσε ο αρχηγος ποιο πανω θα κανω καθαρη εγκατασταση να εχω το κεφαλι μου υσηχο . πηρα το Backup μου το πρωι και το απογευμα χωνω φορματ ! 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εμενα εγινε μια διακοπη ρευματος και τωρα στο windows update δεν λεει οτι εχω εξασφαλισει δωρεαν αναβαθμιση στα windows 10
Red_Devil_Rises Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αν το περάσει κανένας σε windows 7 απο το "θείο" ας μας ενημερώσει.....
newlynx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κατέβασα και εγώ το ISO μέσω του εργαλείου που αναφέρθηκε αλλα λέει κάπου για χρήση κλειδιού. Θα βάλουμε των 8.1; Αυτή είναι η απορία μου.... 1
LEFteriz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 σ αυτους που δεν κατεβαινει το αρχείο μεσω windows update υπαρχει το παρακατω workout possible fix to error 80240020What this error means is, your Windows 10 installation folder is unfinished and/or corrupted. Now, how do you fix that?1. Go into "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" and delete everything in that folder.2. Now, run the command prompt as an administrator. Type in "wuauclt.exe /updatenow".3. Go to your Control Panel > Windows Update and your Windows 10 should start re-downloading from scratch, hopefully without flaws this time. 1
sokonik_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτες οι εκδοσεις που λεει τι ειναι? home/ home N και pro/ pro N 1
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά λέει ο φάκελος 6gb και νομίζω ότι είμαι οκ. Όμως στην εγκατάσταση τι γίνεται ? Με τι κλειδί ενεργοποιώ? (Να πω το έκανα Iso το αρχείο) Αυτες οι εκδοσεις που λεει τι ειναι? home/ home N και pro/ pro N Είναι αυτές χωρίς πολυμέσα (εικόνες βίντεο μουσικη) υπάρχουν από τα7
guido Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 επειδή το windows update σε ενα από τα PC έχει ήδη προβλημα με αρκετα updates, αν κατεβάσω το .iso απο το παραπάνω link της MS και το τρέξω μέσα απο τα windows μπορώ να κάνω κανονικά update απο 8.1 σε 10 με επιλογή για keep files & programs ή βγαζει μονο επιλογή για clean install;
sokonik_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτες οι εκδοσεις που λεει τι ειναι? home/ home N και pro/ pro N Η Ν ειναι με πολυμεσα η χωρις? ποια να κατεβασω?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 υπέροχα,το windows.old δεν σβήνει. κραπ. αντε τώρα για καθαρή εγκατάσταση. με το κλειδί τι γίνεται;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλημέρα. Έβαλα τα 10 στο λαπτοπ ενεργοποιήθηκαν κανονικά, αλλά αργεί να μπουτάρει. Το βάζω μπρος δείχνει την εικόνα με το σήμα των windows και τα μπιλάκια και μετά μαύρη οθόνη μεχρι που φτάνει στο νέο 'καλώς ορίσατε'.Αφού φορτώσει πάει σφαίρα φταίει που δεν έχει uefi bios ? Η επιλογή γρήγορης εκκίνησης είναι ενεργοποιημένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις