insome Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Επιτέλους μια επιβεβαίωση για clean install ANY TIME 1
pigeon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Οι τιμές λέει θα είναι 100e για home έκδοση και 200e για pro ? Στην Καθημερινή το είδα... The verdict: Καλημέρα, θειούλη μου! 1
kpav Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Οι τιμές λέει θα είναι 100e για home έκδοση και 200e για pro ? Στην Καθημερινή το είδα... The verdict: Καλημέρα, θειούλη μου! Λογικά έχει. Δεν εχει προς το παρων Α language pack isn`t available
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν εχει προς το παρων Α language pack isn`t available στην TP? λογικό...
koukouvagia2098 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδια θα ηθελα να μαθω αν την δωρεαν αναβαθμηση σε windows 10 θα μπορουμε να την εχουμε και σε dvd γιατι αν για καποιο λογο κανουμε format τι γινετε? πρεπει μετα να τα αγορασουμε? ευχαριστω
thodoris20s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αυτή την απορία την έχω και γω. Εγώ έχω λάπτοπ με γνήσια τα windows 7 που είχε πάνω από την αρχή. Τώρα άμα κάνω το update και μετά χρειαστεί να κάνω format πως θα γίνει η δουλειά; Το λογικό είναι να κατεβάσω το αρχείο των windows 10 (iso κλπ) και στην εγκατάσταση που θα μου ζητήσει serial να βάλω αυτό που γράφει από κάτω το λάπτοπ μου το κλειδί δηλαδή των 7. Αυτό είναι το λογικό αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει έτσι. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει παρακαλώ.
conkal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δεν εχουν ανακοινωσει κατι ακομη , οταν θα βγει θα το μαθουμε αμεσως γιατι θα βουιξει ο τοπος
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ακριβώς πιο πάνω απο το θέμα που άνοιξες έχει αντίστοιχο θέμα για τα windows10. Πέρα του ότι δεν χρειαζόταν να ανοίξεις θέμα,αν διάβαζες εκει πέρα θα έβρισκες και την απάντηση.
mathsrule Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η ενημέρωση για την δωρεάν αναβάθμιση έλεγε ότι απαιτείται λήψη αρχείου 3.3 gb περίπου. Άρα, μάλλον θα είναι το αρχείο .iso.
xalkiadakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-isoκατω κατω ειναι Links σε διαφορες γλωσσες με μορφη iso
MSSB Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν εχει προς το παρων Α language pack isn`t available Στην βασική την official έκδοση, θα έχει. Δεν γίνετε να μην έχει Ελληνικά! Αααα guys, βγήκε τελικά η ανακοίνωση για το format και τα Win. "Σύμφωνα με τον Gabe Aul της Microsoft, η δυνατότητα αναβάθμισης στα Windows 10 θα είναι διαθέσιμη όπως γνωρίζουμε για όλους τους χρήστες των Windows 7 και Windows 8/8.1, αλλά και μέσω αρχείων ISO, για clean install μέσω DVD ή USB stick." http://gr.pcmag.com/windows-10/17263/news/clean-install-sta-windows-10
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στην βασική την official έκδοση, θα έχει. Δεν γίνετε να μην έχει Ελληνικά! Αααα guys, βγήκε τελικά η ανακοίνωση για το format και τα Win. "Σύμφωνα με τον Gabe Aul της Microsoft, η δυνατότητα αναβάθμισης στα Windows 10 θα είναι διαθέσιμη όπως γνωρίζουμε για όλους τους χρήστες των Windows 7 και Windows 8/8.1, αλλά και μέσω αρχείων ISO, για clean install μέσω DVD ή USB stick." http://gr.pcmag.com/windows-10/17263/news/clean-install-sta-windows-10 Περιμενω τα iso. Προτιμω αυτο τον τροπο εγκαταστασης. Αμφιβαλλω ομως, αν, παροτι θα διαθεσουν παντου δωρεαν τα win10, αν θα τα δωσουν ως iso για κατεβασμα κατευθειαν απο την microsoft, ως αρχεια iso. Anyway, θα τα βρουμε παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις