thelos257 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Την καλημερα μου σε ολους-ες σας σε ενα ποστ μου που εκανα στο Site: θεμα του Στεφανου ειπα οτι θα αγοραζα σημερα και εγω το Lenovo G50-70 (οχι αυτον με τον επεξεραστη Intel Core i3 αλλα τον i5) και ετσι εκανα. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις πρωτες μου στιγμες με το Lenovo αφου αγορασα σχεδον ολα τα laptops ολων των εταιριων και ειδα οτι το καθε ενα ειχε και το δικο του προβλημα η Sony Vaio ειχε προβλημα με το συρταρακι θυμαμαι το 2007 που αγορασα το πρωτο μου Laptop καποτε ανοιξε εμφανιζοτανε στον υπολογιστη μου και καποτε οχι επι εποχη Windows xp home edition with sp2 Ελληνικα. Ετσι το πουλησα με την πρωτη ευκαιρια. Μετα αγορασα το Toshiba με windows 7 home premium x64 with intel pentium επεξεραστη απο την αγγλια 650 λιρες αγγλικες ηταν τοτε απο οσο θυμαμαι κατι επαθε και αυτο και το εδωσα επειδη δεν μ αρεσε ο επεξεραστης του ηταν διπυρινος απο οσο θυμαμαι. Περσι αγορασα το Acer Aspire V3-571 το καλοκαιρι του 2013 Αυγουστος ηταν θυμαμαι ετσι εποχη αυτο μου αντεξε ως τον Μαιο του 2014 και ετσι το πουλησα και πηγε εφυγε απο το σπιτι. Τον Σεμπεβριο του 2014 εχω αγορασει το HP PAVILION 17 E050SV αυτο που εχω κατω στην υπογραφουλιτσα μου αυτο το εχω ακομα αν και αυξανονται τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας μετα απο λιγο που θα το αφησω δοκιμασα εκανα αναβαθμιση τους οδηγους της καρτας γραφικων και τωρα ειναι οκ μπορω να πω αν και σημερα εμαθα οτι επειδη εχει επεξεραστη AMD και καρτα γραφικων AMD και υπερθερμενεται πιο ευκολα και γρηγορα απο τους Intel επεξεραστες και καρτες γραφικων ετσι ειπα μακρυα απο HP και AMD. Τα χριστουγεννα αγορασα το HP Pavilion TouchSmart 15-N054SV-E9L95EA γιατι ηταν ειδικη τιμη 600 Ευρω γιατι ειχε 8GB RAM 1TB Σκληρο Δισκο και ηταν και με οθονη αφης για αυτους τους τρεις λογους και αυτο αποδιχτηκε οτι ειχε προβλημα με τα γραφικα του αν και ειναι διπυρινη η καρτα γραφικων του AMD Radeon HD 8610G/8670M 2GB εκανα αναβαθμιση τους οδηγους και μπορω να πω οτι αυτο εστρωσε δεν κανει τοοοοοοοσηηηηηη αυξηση των χρωματων των εικονιδιων οπως το αλλο αλλα ποναω τα ματια μου βρε παιδια με τοσο φωτινα χρωματα. Σημερα πηγα και αγορασα το Site: Lenovo G50-70 Core i5 μπορω να πω πως εχουν ησυχασει τα ματια μου λογο των χρωματων του που εχει ειναι καλυτερο απο τα HP-AMD CPU-GPU. Το αγορασα 500 Ευρω χαλαδι μου μια και ηταν τα γεννεθλιακια μου. Τωρα σας γραφω απο το Lenovo μου και ειμαι παρα πολυ ευθουσιασμενος δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα ουτε παραπονο τα Lenovo ειναι τα καλυτερα που βγηκαν. Εικονες: Οθονιακα: Ερωτησεις-Αποριες που εχω: 1) Τα εχω κανει στα ελληνικα γιατι τα περισσοτερα εμφανιζονται αγγλικα ; 2) Ποια προγραμματα εγκαταστατε εσεις κυριος σε φορητους υπολογιστες ; Θα ηθελα να μου πειτε για να ξερω Το παραπανω θεμα ειναι αφιερωμενο στον Site: Coolerman γιατι οπως εγραψε Site: εδω ο ιδιος του: **Βγάλε τα μια φωτό όλα παρεούλα να τα θαυμάσουμε,μαζί με το lenovo μόλις το αγοράσεις. Εν συντομιας: Intel Core i5-4210U 1.7Ghz 15.6" LED 4GB RAM 1TB Win 8.1 Χαρακτηριστικα (αναλυτικα): Οθόνη: 15.6" HD LED (1366x768) Επεξεργαστής: Intel Core i5-4210U 1.7 GHz Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8.1 64bit RAM: 4GB (1 x 4GB) DDR3L Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 4400 Ήχος: Dolby Advanced Audio Network: 10/100Mbps Ethernet WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n Σκληρός δίσκος: 1TB, 5400 rpm Μονάδα οπτικού δίσκου: DVD +/-RW MultiBurner Κάμερα: HD 720p Webcam με ενσωματωμένο μικρόφωνο Συνδεσιμότητα: 1 x HDMI, 1 x VGA, 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x headphone/ microphone combo, 1 x Ethernet RJ-45, 1 x αναγνώστης καρτών μνήμης SD/MMC, Bluetooth 4.0 Μπαταρία: 4-cell Li-Ion Διαστάσεις: 384 x 265 x 25 Βάρος (kg): 2.5 Χρώμα: Μαύρο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από thelos257 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zitsos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μηρισε κενιουργιλα...καλοταξιδο να σου πουμε....τωρα με τα προγραματα ξεκινα απο τα βασικα καθαριστιρια ,κατεβαστιρια,και πλαιερ...και βλεποντας τις αναγκες σου .. Μηρισε κενιουργιλα...καλοταξιδο να σου πουμε....τωρα με τα προγραματα ξεκινα απο τα βασικα καθαριστιρια ,κατεβαστιρια,και πλαιερ...και βλεποντας τις αναγκες σου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 κανενα προγραμμα καθαρισμου δεν χρειαζεται,εχει την εκκαθαριση δισκου οπως και την βελτιστοποιηση,αρκουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μηρισε κενιουργιλα...καλοταξιδο να σου πουμε....τωρα με τα προγραματα ξεκινα απο τα βασικα καθαριστιρια ,κατεβαστιρια,και πλαιερ...και βλεποντας τις αναγκες σου .. Μηρισε κενιουργιλα...καλοταξιδο να σου πουμε....τωρα με τα προγραματα ξεκινα απο τα βασικα καθαριστιρια ,κατεβαστιρια,και πλαιερ...και βλεποντας τις αναγκες σου .. Την καλημερα μου σε ολους-ες σας Τι θελεις να πεις με αυτη την φραση φιλε Μηρισε κενιουργιαλα ..... καλοταξιδο να σου πουμε... ; Οσο για τα προγραμματα εχω βαλει το Mozilla Firefox , Vlc Player , TeamViewer , Gom Player , K-lite full , OOvOO , Skype , VideoReDo Tv Suite , Handbrake , irfanView , Google Chrome Freemake Video Converter αυτα εσεις τι βαζετε συνηθως ; Θα ηθελα να μου πειτε για να παρω μια γνωμη. Οσο για το προγραμμα καθαρισμου εβαλα το CCleaner. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 το λαπτοπ επρεπε να βγαλεις φωτο και οχι το χαρτοκουτο.παντος καλοριζικο και πολυχρονο να ειναι το μηχανιμα σου φιλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 το λαπτοπ επρεπε να βγαλεις φωτο και οχι το χαρτοκουτο.παντος καλοριζικο και πολυχρονο να ειναι το μηχανιμα σου φιλε. Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα Πες μου τι προγραμματα να του βαλω δεν μ απαντησατε. Εσεις συνηθως ποια προγραμματα βαζετε στους φορητους σας υπολογιστες ; θα ηθελα μια γνωμη. Οριστε φιλε μου και οι φωτογραφιες του Laptop μου: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Aγγλικες πριζες εχετε στην Κυπρο; Η οθονη είναι καλη από αντιθεση και χρωματα; Ο ηχος είναι καλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Aγγλικες πριζες εχετε στην Κυπρο; Η οθονη είναι καλη από αντιθεση και χρωματα; Ο ηχος είναι καλος; Οταν λες αγγλικες πριζες τι εννοεις ; Ολα Κομπλε φιλε μου και ο ηχος και η εικονα μια χαρα ειναι ολα καλυτερο απο τα HP Pavilion μπορω να πω. Παιδια σχετικα με την μπαταρια τι γινεται ; Το αφηνω αδιαζει εντελος μετα το βαζω πανω στο ρευμα ; Οταν γεμισει το αφηνω πανω στο ρευμα ή το βγαζω απ το ρευμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Οταν πεσει κατω απο 20% την φορτιζεις μεχρι το 80-90%. Ποτε δεν την εχεις στο 100% και με καλωδιο στην πριζα (σε αυτην την περιπτωση την βγαζεις απο το λαπτοπ). Μην την αφησεις να αποφορτισει μονη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Οταν πεσει κατω απο 20% την φορτιζεις μεχρι το 80-90%. Ποτε δεν την εχεις στο 100% και με καλωδιο στην πριζα (σε αυτην την περιπτωση την βγαζεις απο το λαπτοπ). Μην την αφησεις να αποφορτισει μονη της. Ρωταω γιατι στα hp μου laptops αυτα της υπογραφης δηλαδη απο κατω το αφηνα και στο 100% το ρευμα πανω και τωρα η μπαταρια καθεται γρηγορα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Έχω το ίδιο εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος μέχρι τώρα(η τιμή περίπου 60€ λιγότερα από ότι δείχνει ο φίλος,το πήρα στα ~440€). Βέβαια άλλαξα τον δίσκο με SSD - 128Gb και έβαλα και άλλα 4Giga Ram ώστε να μην κολλάει πουθενά. Τα 4giga αποδείχτηκαν λίγα για "απαιτητικά" επαγγελματικά προγράμματα και ο SSD ήταν από το παλιό(και νεκρό Toshiba Satellite). Εξαιρετικό μηχάνημα για τα λεφτά του(και το κοινό του),πολύ φορητό/minimal,σχεδόν ultrabook και άψογη αίσθηση στο γράψιμο/επαγγελματική χρήση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michelson Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το συγκεκριμένο laptop. Διάβασα σε κάτι reviews ότι έχει ένα σλοτακι για μνήμη ram. Ισχύει; Ας απαντήσουν οι κάτοχοι καλύτερα. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valvanto Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Μόλις αγόρασα και εγώ το laptop lenovo g50-70 και δεν μπορώ να βρω που είναι το wifi. Μπορεί να μου πει κάποιος, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Προσωπικά θεωρώ την οθόνη του συγκεκριμένου απαράδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Μόλις αγόρασα και εγώ το laptop lenovo g50-70 και δεν μπορώ να βρω που είναι το wifi. Μπορεί να μου πει κάποιος, ευχαριστώ. Δες το manual,το αναγράφει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα