imvrios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μιας και το άλλο νήμα για το powerbank σαρώνει, να ένα ακόμα προϊόν της εταιρείας που είναι σήμερα πολύ hot στο γερμανικό αντίστοιχο του hotukdeals: Με τη χρήση του κωδικού PANDA2014 και επιλογή τρόπου πληρωμής paypal, τα ακουστικά Xiaomi Piston V.2.0 καταλήγουν να κοστίζουν 13,25€ http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.html Specs: Weight: 12g Impedance: 12Ω-16Ω (depending on the version, 2.0 vs 2.1) Cable length: 1.2m Sensitivity: 93db Plug Type: 3.5mm gold-plate Rated Power: 5-20mW Frequency Range: 20-20000Hz Ένα review (http://www.head-fi.org/t/717620/review-xiaomi-piston-2-re-defining-budget-fi) το αποθεώνει για τα χρήματα που κοστίζει. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 προσοχή γιατί παίζουν άπειρες απομιμήσεις των συγκεκριμένων σε πολλά γνωστά καταστήματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ.. Είναι σίγουρα original από εκεί; Αλλιώς ξέρουμε κανα κατάστημα που να τα έχει original κι ας είναι λίγο πιο ακριβό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εγω τα ειχα παρει απο το ibuygou.com στα 25€.Τα ακουστικα για την τιμη τους, ειναι απλα κορυφαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ.. Είναι σίγουρα original από εκεί; Αλλιώς ξέρουμε κανα κατάστημα που να τα έχει original κι ας είναι λίγο πιο ακριβό; 100% original είναι απο το ibuygoo όπου τα έχω πάρει και εγώ απο εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αν κάνετε click στο link της προσφοράς, θα δείτε ότι έχει και οδηγό για να ξεχωρίζετε τα γνήσια (και φυσικά λέει ότι αυτά που πουλάει είναι τα γνήσια). Τώρα αν όντως είναι, μία παραγγελία θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Κανα συγκριτικο τιμων....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Στο merimobiles έχουν 15 ευρώ χωρίς κουπόνι και μάλλον είναι πιο αξιόπιστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 στο γερμανικό αντίστοιχο του hotukdeals: Ποιο είναι το γερμανικό αντίστοιχο του hotukdeals? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αυτός ο τύπος ακουστικών σας βολεύει ή εγώ είμαι περίεργος? Ή μήπως είναι θέμα συνήθειας? ΟΚ έχεις καλύτερο ήχο και νιώθεις το μπάσο αλλά το να μπαίνει τόσο μέσα στο αυτί μου κάνει κάπως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 θεωρούνται τα πιο Vfm ακουστικά πάντως! Βέβαι υπάρχει μια επιφύλαξη σε αυτή την τιμή για την γνησιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ποιο είναι το γερμανικό αντίστοιχο του hotukdeals? http://hukd.mydealz.de/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τα αυθεντικά πουλάει το pandawill και είναι καταπληκτικά για τα χρήματά τους. Αν σου δώσουν να τα δοκιμάσεις νομίζεις πως κοστίζουν ένα εβδομηντάρι - ογδοντάρι ευρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τα αυθεντικά πουλάει το pandawill και είναι καταπληκτικά για τα χρήματά τους. Αν σου δώσουν να τα δοκιμάσεις νομίζεις πως κοστίζουν ένα εβδομηντάρι - ογδοντάρι ευρώ. ^that. εγώ πλέον δεν τα αποχωρίζομαι,οτιδήποτε άλλο μου κακοφαίνεται,πολύ ωραίος βαθύς και ζεστός ήχος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euromaster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πως μπορουμe να μαθουμε αν ειναι συμβατα με το Sansa clip + που εχω? μην τα φαμε και στην μαπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις