IntelInside Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σύστημα : i7 4790k, Asrock z97x killer, 2x4 cruisial, corsair h100i push ( top mounted ) τα υπόλοιπα specs στην υπογραφή μου Το θέμα που εχω είναι με της θερμοκρασίες, με στοκ ρυθμίσεις εχω Idle 35-38 , που είναι νορμαλ Full load φτάνουν πάνω από 80c !! Έβαλα έβγαλα το cooler 2 φορές, με καινούργια παστα ( arctic silver 5 ) , αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η θερμοκρασίες μου φαίνονται παρα πολύ ψηλές για after market cooler, δλδ με την στοκ ιντελ θα πιάνει πάνω από 100c , το tcase είναι 72.5c το οποίο ξεπερνάω εύκολα.. Προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι Temp mon, intel extreme tuning utility, real temp etc. το μαμα της asrock όλα βγάζουν πάνω κάτω τα ιδια Μπορεί κάποιος με το ΙΔΙΟ cpu να τεστάρει με intel burn test, prime95 και να μου πει αποτελέσματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2212504/4790k-scary-temperatures.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον 4770κ και τελικά το πρόβλημα ήταν το υπερβολικό vcore που έδινε η μητρική στις standar ρυθμίσεις.Κάνε τον κόπο και κοίταξε όταν στρεσάρεις τον επεξεργαστή πόσο vcore έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 1.181 λεει, δεν ειναι πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τοτε κοιταξε αν η h100 παταει καλα στον επεξεργαστη.Η δικη μου h60 δεν πατουσε καλα με τον ανταπτορα που ειχε στο κουτι και εκανα πατεντα.Οι θερμοκρασιες για αυτο το vcore,μαμα συχνοτητες και h100 ειναι πολυ μεγαλες και σιγουρα κατι δεν παει καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος με το ΙΔΙΟ cpu να τεστάρει με intel burn test, prime95 και να μου πει αποτελέσματα ? Νομίζω ότι 80 βαθμοί με στοκ τον επεξεργαστή σε συνθήκες καύσωνα, είναι οκ σε prime 95/ibt, προγράμματα που ξεσκίζουν τις cpu. Δεν είναι οκ για παιχνίδια και νορμάλ προγράμματα! Πχ, στο cinebench τί θερμοκρασία ανεβάζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Στο cinebench ~65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μια χαρά τον βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πάντως να ξέρει ο TS ότι υπάρχει θέμα με τις hydro. Έχω την Η80i και το αντιμετώπισα. Δεν είναι σωστά φτιαγμένοι οι αποστάτες που βιδώνεται το μπλοκ της κεφαλής και έτσι η κεφαλή δεν ακουμπάει καλά πολλές φορές. Το πρόβλημα λύνεται ( το είδα στο forum της Corsair) με προσθήκη μικρών ροδελών στο backplate για να μειωθεί η απόσταση της κεφαλής από τον επεξεργαστή. Εγώ έτσι το έλυσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σορρυ για το ελαφρως off topic αλλα εχει αρχισει τις βλακειες τωρα τελευταια η Corsair σε μερικα προιοντα η μου φαινεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πάντως να ξέρει ο TS ότι υπάρχει θέμα με τις hydro. Έχω την Η80i και το αντιμετώπισα. Δεν είναι σωστά φτιαγμένοι οι αποστάτες που βιδώνεται το μπλοκ της κεφαλής και έτσι η κεφαλή δεν ακουμπάει καλά πολλές φορές. Το πρόβλημα λύνεται ( το είδα στο forum της Corsair) με προσθήκη μικρών ροδελών στο backplate για να μειωθεί η απόσταση της κεφαλής από τον επεξεργαστή. Εγώ έτσι το έλυσα. θα συμφωνησω με αυτο που λες γιατι,ειχα την h100 και σε στοκ δεν ξεπερνουσα 55c στο Prime95.αλλαζω σε Η100i και στο prime95 επιανα 70+c..το σφηξιμο τον 4 βιδων ηταν ακριβως τα ιδια κιλα με την Η100. σφiγγω τις βιδες απο την Η100i αρκετα παραπανω απο οτι στην Η100 και τσουπ η θερμοκρασια επεσε στους 50c!αρα το προβλημα ηταν η αποσταση του back plate οπως σωστα αναφερεις δεν θα σου προτεινα IntelInside να σφιξεις και συ παραπανω τις βιδες γιατι αν δεν εχεις καποια στοιχειωδη γνωση σε αυτη τη δουλεια μπορει να κανεις ζημια,βαλε 4 ροδελες που λεει και το παιδι παραπανω και πες μας εαν ειχες διαφορα στις θερμοκρασιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σορρυ για το ελαφρως off topic αλλα εχει αρχισει τις βλακειες τωρα τελευταια η Corsair σε μερικα προιοντα η μου φαινεται? Έχει αρκετό καιρό τώρα αλλά συμβαίνουν αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ειχε ξεκινησει απο τα τροφοδοτικα πιο νωρις, που 5 στα 10 ειχαν coil noise, μετα με τους ανεμιστηρες στα τροφοδοτικα που δεν γυριζαν και συνεχιζει......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HELLENICNAVY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 φιλε μου και εγω εχω τον 4790k..μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες που εχεις..ιδιες περιπου εχω και εγω..με prime95 στο πιο βαρυ mode εχω 84-89 βαθμους..και σε game 60-64..λογικο ειναι! Α!τα prime95 βγαινουν σε πολλα ver.εγω κατεβασα 4 διαφορετικα και ειχα τελειως διαφορετικες θερμοκρασιες..σε ενα prime95 που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι στο πιο βαρυ mode ειχα 70 βαθμους,που ειναι αδυνατον αυτο.και κατι αλλο να ξερεις οτι υπαρχουν προγραματα stress που μπορουν να σου γονατισουν το cpu..αρα αυτα δεν παιζουν ρολο..το θεμα ειναι σε απαιτητικο game τι βαθμους εχει το cpu!! φιλε μου και εγω εχω τον 4790k..μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες που εχεις..ιδιες περιπου εχω και εγω..με prime95 στο πιο βαρυ mode εχω 84-89 βαθμους..και σε game 60-64..λογικο ειναι! Α!τα prime95 βγαινουν σε πολλα ver.εγω κατεβασα 4 διαφορετικα και ειχα τελειως διαφορετικες θερμοκρασιες..σε ενα prime95 που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι στο πιο βαρυ mode ειχα 70 βαθμους,που ειναι αδυνατον αυτο.και κατι αλλο να ξερεις οτι υπαρχουν προγραματα stress που μπορουν να σου γονατισουν το cpu..αρα αυτα δεν παιζουν ρολο..το θεμα ειναι σε απαιτητικο game τι βαθμους εχει το cpu!! φιλε μου και εγω εχω τον 4790k..μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες που εχεις..ιδιες περιπου εχω και εγω..με prime95 στο πιο βαρυ mode εχω 84-89 βαθμους..και σε game 60-64..λογικο ειναι! Α!τα prime95 βγαινουν σε πολλα ver.εγω κατεβασα 4 διαφορετικα και ειχα τελειως διαφορετικες θερμοκρασιες..σε ενα prime95 που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι στο πιο βαρυ mode ειχα 70 βαθμους,που ειναι αδυνατον αυτο.και κατι αλλο να ξερεις οτι υπαρχουν προγραματα stress που μπορουν να σου γονατισουν το cpu..αρα αυτα δεν παιζουν ρολο..το θεμα ειναι σε απαιτητικο game τι βαθμους εχει το cpu!! Ειχε ξεκινησει απο τα τροφοδοτικα πιο νωρις, που 5 στα 10 ειχαν coil noise, μετα με τους ανεμιστηρες στα τροφοδοτικα που δεν γυριζαν και συνεχιζει......... για τα τροφοδοτικα που αναφερεις δεν ειχαν κανενα προβλημα που δεν γυριζε ο ανεμιστηρας..απλα ο ανεμιστηρας γυριζε οποτε ηταν αναγκη..δηλ safe mode.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 για τα τροφοδοτικα που αναφερεις δεν ειχαν κανενα προβλημα που δεν γυριζε ο ανεμιστηρας..απλα ο ανεμιστηρας γυριζε οποτε ηταν αναγκη..δηλ safe mode.. Όχι ακριβώς.. Έχουν υπάρξει ελλατωματικες σειρές που ο ανεμιστηρας δε γύρναγε πότε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα