Beatrice Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σε ολους! Απευθυνομαι στο φορουμ σας γιατι εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Μενω στη Γερμανια και παρηγγειλα εναν φορητο υπολογιστη μεσω Internet (απο γερμανικο site). Σημερα παρελαβα τον υπολογιστη και οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα να μπω στο Internet μεσω Wifi σύνδεσης. Ο υπολογιστης που πηρα ειναι o Toshiba Satellite L50-B-1PW. Το εικονιδιο του Wifi κατω δεξια λεει Not connected - No connections are available και εχει ενα κοκκινο ''x'' πανω του. Αρχικα προσπαθησα να βρω μια λυση γραφοντας λεξεις κλειδια στο youtube. Τα περισσοτερα βιντεακια που βρηκα ανεφεραν ως λυση την απενεργοποιηση του Flight Mode, και την επιλογη για επιδιορθωση του Network Adapter. Τα δοκιμασα και τα δυο αλλα τιποτα. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος απο εσας? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Υ.Γ. Ειμαι αρκετα αμαθης στο θεμα των υπολογιστων οποτε θα ημουν ευγνωμων αν κανατε μια αναλυτικη περιγραφη στις απαντησεις σας. Υ.Γ.2 Συγκεκριμενα ειναι Windows 8.1 64-Bit.
pesis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 πατα κλικ στο εικονιδιο. σου βγαζει κανενα δικτυο? καπως ετσι πρεπει να φαινεται
infin1tyGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μήπως το WiFi ενεργοποιείται με το συνδυασμό κάποιων πλήκτρων (π.χ. Fn+F_);
Beatrice Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 οχι δεν βγαζει κανενα δικτυο. και το wifi ειναι ενεργοποιημενο.. :/ απο τον παλιο μου υπολογιστη που εχω ακομα μπορω και μπαινω κανονικα
pesis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 απο τον παλιο μου υπολογιστη που εχω ακομα μπορω και μπαινω κανονικα με wi fi?
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αν και δεν πρέπει να ειναι αυτο δοκίμασε να περάσεις παλι τους drivers του wifi απο την σελίδα του κατασκευαστή του laptop σου 1
pesis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Κάτι μου βρωμαει ότι ειναι θεμα hardware. Σαν να μην λειτουργει η κεραιουλα. Αφού δουλεύουν όλα απλά δεν πιάνει κανένα σημα. Κανε και μια δοκιμη. Αν μπορεια να δανειστές από κάποιον φιλο,γνωστό. Έναν WiFi ανταπτορα. Και δοκιμάσε. Η αν ο παλιός ειναι desktop και ειναι εξωτερικό WiFi USB, βάλτο στο λαπτοπ. Απλά πρεπε να κάνεις εγκατάσταση και αυτόν αν δεν κάνω λάθος.
Beatrice Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δυστυχως ο,τι και να δοκιμασα δε λειτουργει. Θα στειλω πισω τον υπολογιστη. Σας ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε! Καλη συνεχεια!
infin1tyGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν άλλα WiFi στην περιοχή σου; Αν ναι, αυτά τα βλέπει; Αν δε βλέπει μόνο το δικό σου, συνδέσου στο router από κάποιον άλλο υπολογιστή που μπορείς (ασύρματα ή ενσύρματα) και στις ρυθμίσεις του Wireless βάλε κάποιο κανάλι από το 1 έως το 11. Αν δε βλέπει κανένα WiFi πάντως, ενδέχεται να είναι όντως πρόβλημα hardware και να χρειαστεί να το στείλεις για αντικατάσταση.
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αφού εχεις εγγύηση στείλε τον πίσω αν και πρέπει να εισαι πολύ άτυχος αν ήρθε με πρόβλημα στο wifi
astrea966 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ειμαι σιγουρος οτι το ασυρματο ειναι απενεργοποιημενο.δες αν υπαρχει καποιος διακοπτης μπροστα η στο πλαι του φορητου αλλιως ειναι καποιο απο τα F πληκτρα.καποιο λογικα θα εχει μια κεραιουλα η κατι που θα καταλαβεις οτι ειναι για το ασυρματο.με δυο τροπους δουλευουν αυτα αναλογα με τη ρυθμιση του bios.η τα πατας απλα ετσι η σε συνδυασμο με το πληκτρο FN.αν ηταν ενεργο το ασυρματο θα ειχε ενα αστερακι κατω δεξια στο εικονιδιο του και οχι ενα κοκκινο Χ 1
Euclides Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δυστυχως ο,τι και να δοκιμασα δε λειτουργει. Θα στειλω πισω τον υπολογιστη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα