stonecityboys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Για μικρα ποσα καλο θα ειναι την μετατροπη να την κανει το pp. Για μεγαλα η τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
"Φώτης" Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ωστοσο πως μπορω να το ρυθμισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ωστοσο πως μπορω να το ρυθμισω; paypal.com -> My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options και διαλεγεις ανάλογα Οταν κανεις καποια αγορα, παλι σε ρωταει. Δε χρειαζεται να το ρυθμιζεις πάντα αυτό από πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
"Φώτης" Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 paypal.com -> My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options και διαλεγεις ανάλογα Οταν κανεις καποια αγορα, παλι σε ρωταει. Δε χρειαζεται να το ρυθμιζεις πάντα αυτό από πριν σ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Λοιπόν παιδιά το γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα κάποιο άλλο νήμα σχετικό, Εάν είναι λάθος ας τι μεταφέρει ένας μοντ.έπαθα το εξής, έβαλα λάθος το password μου, δεν ήξερα τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας που με έκαναν, τελικά έψαξα και τις βρήκα αλλά δεν τις δέχεται.λογικά έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός μου και μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία θα βγάλω άκρη.Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω για να μην με βγει ο κούκος αηδόνι μιλώντας με το Αμέρικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν γινεται εαν σου τον εχουν κλειδωσει. Μεσα απο το Mypaypal εχει μια επιλογη για επικοινωνια. Εχει και email και τηλ. Me εμαιλ θα βρεις ακρη απλα θα αργησει λιγακι. Με τηλ ειναι πιο ευκολο και ειναι για Αγγλια οχι Αμερικη. Εαν ζητησεις μεσα απο τον λογαριασμο σου να μιλησεις με τηλ θα σου δωσει εναν κωδικο που θα τον αναφερεις οταν μιλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν γινεται εαν σου τον εχουν κλειδωσει. Μεσα απο το Mypaypal εχει μια επιλογη για επικοινωνια. Εχει και email και τηλ. Me εμαιλ θα βρεις ακρη απλα θα αργησει λιγακι. Με τηλ ειναι πιο ευκολο και ειναι για Αγγλια οχι Αμερικη. Εαν ζητησεις μεσα απο τον λογαριασμο σου να μιλησεις με τηλ θα σου δωσει εναν κωδικο που θα τον αναφερεις οταν μιλησεις. Ναι έχω στείλει μέιλ, οπότε να περιμένω απάντηση να με τον δώσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
"Φώτης" Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 το 1,5 ευρω που μου πηρε το paypal τωρα ειναι στο Paypal Balance πως μπορω να το βάλω πισω στον λογαριασμο μου; Επισης εκανα μια αγορα αλλα δεν ειδα να μου τραβηξει - 1,5, αλλα τραβηξε το κανονικο ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Θα πρεπει να κανεις withdraw (αναληψη) αλλα δεν σε συμφαιρει διοτι θα μπεις και μεσα.Η τραπεζα θα σου κρατησει 3 ευρω περιπου (ΚΛΕΦΤΕΣ!!!) Αστα μεσα για καποια μελοντικη σου αγορα οποτε δεν θα χρειαστει να εχεις στη καρτα σου αυτο το 1.5 ευρω). Δεν σου τα τραβηξε γιατι μαλλον η συναλαγη σου ηταν σε διαφορετικο νομισμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
"Φώτης" Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 πραγματι η συναλλαγη μου ηταν σε USD, αληθεια μιας και το ανεφερες επειδη και η επομενη συναλλαγη μου μαλλον σε USD θα ειναι, υπάρχει τρόπος για το 1,5; μπορω εγω να ορισω σε τι νομισμα θα γινει η συναλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ναι.στην αρχικη θα σου εχει καπου currency converter. Εκει θα επιλεξεις τι θελεις να κανεις απο ευρω σε USD και ο,τι αλλο θελεις. Προσεξε μονο στην επομενη επιλογη που σου εχει να επιλεξεις currency converter και οχι payment converter γιατι εχει διαφορετικη χρεωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
"Φώτης" Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ναι.στην αρχικη θα σου εχει καπου currency converter. Εκει θα επιλεξεις τι θελεις να κανεις απο ευρω σε USD και ο,τι αλλο θελεις. Προσεξε μονο στην επομενη επιλογη που σου εχει να επιλεξεις currency converter και οχι payment converter γιατι εχει διαφορετικη χρεωση.. Σ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 δε χρειαζεται να βαλεις λεφτα. Οτι συναλλαγες κάνεις θα τις τραβαει από τη κάρτα σου. Μονο προσεχε να διαλεγεις ποιος θα κανει την αλλαγη στην ισοτιμια Ακριβώς. Ξανά λέω όμως : πρόσεχε ποιον αφήνεις θα κάνει την μετατροπή στη συναλλαγή. Για μικρά ποσά λένε είναι καλύτερα να τη κάνει το PayPal, για πιο μεγάλα η τράπεζα Για ποσά μέχρι τα 50$-60$ τι είναι καλύτερο? για να το έχουμε προεπιλογή Πάντως και εγώ επειδή έφτιαξα πρόσφατα έκανα μια αγορά από πωλητή που ήταν και στο ebay.com /co.uk και αγόρασα για περισσότερη ασφάλεια δικιά από το .co.uk βέβαια πιθανότατα να έκανα λάθος μιας και τελικά η τιμή ήταν πρακτικά διαφορετική τι θέλω να πω? στο .com ο πωλητής είχε βάλει από κάτω ότι σε € κάνει 35,23 , στο αγγλικό ήταν σε £ και σε site ισοτιμίας visa που χρησιμοποιούσα καιρό για το amazon ( χωρίς κανένα πρόβλημα!) μου έβγαλε σχεδόν ίδιο ποσό , έκανα την αγορά από εκεί μιας και στα χαρτιά ήταν ίδια τιμή ,αλλά η χρέωση είναι τελικά 36,70€ το 1.5€ που λέτε δεν ξέρω τι έχει γίνει ? λέτε να έχει προστεθεί στην τιμή προϊόντος γιαυτό να βγαίνει κάπως ακριβότερο? ( 35,23 + 1,47=36,70!) όλα αυτά τσεκαρισμένα από e-banking στο οποίο φαίνεται μόνο μια χρέωση! Τέλος το προϊόν κάνει (λίγα δολάρια πάνω απ τα 45$) ~46,5 στο .com ή αλλιώς σε αυτό που πλήρωσα GBP 28.00 που βγαίνει όπως είπα το ίδιο μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα με τελώνια έτσι? δεν του είπα τίποτα του πωλητή γιατί είχε στους όρους ότι δεν στέλνει σαν gift! αλλά επειδή ήταν μικρό το ποσό θεώρησα ότι δεν θα έχω πρόβλημα ...αα, κάτι ακόμα το δέμα έχει φύγει με απλή μεταφορική από Ιαπωνίας που είναι ο Πωλητής ...πόσο να περιμένω στο περίπου ( μου έκανε εντύπωση γιατί μου έστειλε σε 2 ώρες επιβεβαίωση ότι το δέμα εστάλει!) paypal.com -> My Account -> Profile -> My money -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options και διαλεγεις ανάλογα Οταν κανεις καποια αγορα, παλι σε ρωταει. Δε χρειαζεται να το ρυθμιζεις πάντα αυτό από πριν. εμένα μου έχει το paypal Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency ( είναι σωστό για τέτοιο ποσό.? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα