pavlos1908 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Για Ηρακλειο Κρητης αναμεσα σε καινουργια πορτα και πλατεια κορναρου ποιον παροχο προτεινετε; Φοιτητης θα ειμαι πρωτοετης και ψαχνω την πιο οικονομικη και οσον το δυνατον πιο αξιοπιστη οσον αφορα το gaming (καλο ping, ελλειψη αποσυνδεσεων κλπ.) συνδεση. Πιο πολυ θα με ενδιεφερε 24αρα συνδεση κυριως λογω οικονομικων, και αν υπολογισα καλα η αποσταση απο το σπιτι μου μεχρι το αστικο κεντρο αριαδνη ειναι περιπου στα 1.3 χιλιομετρα σε ευθεια γραμμη. Αυτη τη στιγμη στα Χανια εχω Hol και δεν εχω καποιο προβλημα ομως ισως Ηρακλειο ειναι διαφορετικα.
Backpacker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Για Ηρακλειο Κρητης αναμεσα σε καινουργια πορτα και πλατεια κορναρου ποιον παροχο προτεινετε; Φοιτητης θα ειμαι πρωτοετης και ψαχνω την πιο οικονομικη και οσον το δυνατον πιο αξιοπιστη οσον αφορα το gaming (καλο ping, ελλειψη αποσυνδεσεων κλπ.) συνδεση. Πιο πολυ θα με ενδιεφερε 24αρα συνδεση κυριως λογω οικονομικων, και αν υπολογισα καλα η αποσταση απο το σπιτι μου μεχρι το αστικο κεντρο αριαδνη ειναι περιπου στα 1.3 χιλιομετρα σε ευθεια γραμμη. Αυτη τη στιγμη στα Χανια εχω Hol και δεν εχω καποιο προβλημα ομως ισως Ηρακλειο ειναι διαφορετικα. Φίλε λίγο πιο κάτω έμενα στην Έβανς όταν ήμουν πρωτοετής και η forthnet πήγαινε καμπάνα (για τα δεδομένα της εποχής πάντα που ήταν συνδέσεις ISDN)...γενικά στο Ηράκλειο έχει πολύ καλό δίκτυο καθώς είναι ηρακλιώτικης καταγωγής εταιρεία που ιδρύθηκε από το ΙΤΕ. Ο ΟΤΕ είναι και αυτός καλός αλλά ακριβός για σκέτο ιντερνετ. 1
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 οτι εταιρεια και να βαλεις θα παρεις τον ιδιο χαλκο.οποτε η διαφορα μετα ειναι στον εξοπλισμο και στο target noise margin της καθε εταιρειας.απο πλευρας εξοπλισμου ολοι δινουν zte οποτε πετατε και παρε αλλο. απο πλευρα Noise margin η forthnet δινει 6 ενω η Hol δινει 11 που σημαινει οτι με 6 margin συγχρονιζεις πιο ψηλα.στην Hol μπορεις να ζητησεις 9 margin μπορεις να ζητησεις και 6 αλλα α.δεεν ξερω αν θα σου βαλουν 6 margin. β.δεν ξερω αν θα σου βαλουν 6 margin με fast path που θες. σε forthnet σιγουρα μπορεις να ζητησεις 6με fast path.μετα ειναι και θεμα γενικοτερα backbone. αμα κανα dslam ειναι πιτα θα σου ανεβει το Ping Κτλ.+1 σε forthnet Θα προτεινα απο αυτες τις 2. 1
pavlos1908 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Και εγω μαλλον σε forthnet καταληγω με αυτα που μου ειπατε και με κατι αλλο που ειχα διαβασει καπου αλλου που ελεγε οτι η forthnet γενικα εχει χαμηλο ping. Ειναι και η προσφορα των 15 ευρω αν τα προπληρωσεις ολα. Για ΟΤΕ CONNEX να μην το σκεφτομαι καν ε ως συγκριση;
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Και εγω μαλλον σε forthnet καταληγω με αυτα που μου ειπατε και με κατι αλλο που ειχα διαβασει καπου αλλου που ελεγε οτι η forthnet γενικα εχει χαμηλο ping. Ειναι και η προσφορα των 15 ευρω αν τα προπληρωσεις ολα. Για ΟΤΕ CONNEX να μην το σκεφτομαι καν ε ως συγκριση; μια χαρα ping και ο οτε .9 margin με fast αλλα η τιμη ποναειιιι.
pavlos1908 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ναι η αλήθεια είναι ότι η φορτνετ είναι η πιο φθηνή νομίζω. Κατι μου είπαν σήμερα για cyta με 10 ευρώ τον μήνα, με αυτήν τι παίζει; ούτε για αυτήν έχω ακούσει τα κάλυτερα για gaming.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ναι η αλήθεια είναι ότι η φορτνετ είναι η πιο φθηνή νομίζω. Κατι μου είπαν σήμερα για cyta με 10 ευρώ τον μήνα, με αυτήν τι παίζει; ούτε για αυτήν έχω ακούσει τα κάλυτερα για gaming. αυτο που δεν μου αρεσει στην cyta ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι voip.δεν με χαλαει το voip σαν voip απλα με χαλαει οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ.αμα αλλαξεις ρουτερ χανεις την τηλεφωνια.εκτος αν δεν σε νοιαζει η τηλεφωνια.
pavlos1908 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οχι δεν εχω σκοπο να εχω τηλεφωνο καθολου, μονο ιντερνετ με ενδιαφερει. Για αυτο ψαχνω την καλυτερη λυση ιντερνετ οσον αφορα το gaming κυριως και μετα τα υπολοιπα. Αλλα απο οτι μου ειπατε φανταζομαι forthnet ειναι (θεωρητικα παντα) η καλυτερη λυση σε αυτο το κομματι.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 απλα οτι παροχο και να βαλεις οταν ενεργοποιηθεις ζητα και fast path γιανα εχεις καλυτερo ping.
pavlos1908 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μετά την ένεργοποιηση το ζητάω αυτό; άν ναι μέσω της εξυπηρέτησης πελατών ή κάπως αλλιώς; Είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ εγώ προσωπικά να διευθετησω τέτοια θέματα γία αυτο ίσως φαίνονται χαζές οι άποριες μου.
ramnous32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ζήτα ότι πληροφορία θες στη forthnet εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799. 1
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μετά την ένεργοποιηση το ζητάω αυτό; άν ναι μέσω της εξυπηρέτησης πελατών ή κάπως αλλιώς; Είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ εγώ προσωπικά να διευθετησω τέτοια θέματα γία αυτο ίσως φαίνονται χαζές οι άποριες μου. θες απο το fb θες απο email θες με τηλεφωνο?οπως θες.ναι αφου ενεργοποιηθεις .δεν υπαρχει χαζη απορια.λογικα τα ερωτηματα σου
pavlos1908 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια. Πάμε για φορτνετ fast path λοιπόν!
The_Colonel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Wind κεντρο (λιοντάρια) 22000 συγχρονισμός 26000 attainable 1,7ΜΒ/s peak download 20€VDSL ote κέντρο (ακόμη περιμένω την τύχη μου μέσα... )
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 η wind δεν σου δινει vdsl απο το αστικο κεντρο? Wind κεντρο (λιοντάρια) 22000 συγχρονισμός 26000 attainable 1,7ΜΒ/s peak download 20€VDSL ote κέντρο (ακόμη περιμένω την τύχη μου μέσα... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα