nikosman1984 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 γεια σας και απο εμενα.. σημερα το παρελαβα και μεχρι τωρα διαπιστωνω τα εξης, αν και σε συγκριση εχω μονο κατι οικονομικα διπυρηνα στα ιδια λεφτα... καμια σχεση με αυτα που κυκλοφορουν στα ιδια χρηματα και μεγεθος απο οσα εχω δει.. wifi κομπλε, οθονη παρα παρα πολυ καλη, παιζει βιντεο hd,2κ χωρις κανενα κολλημα, μια χαρα γρηγορο ειναι για τα λεφτα του, αυτο το προβλημα με το βυσμα δεν το παρατηρησα γιατι το ξεφορτισα και τωρα το φορτιζω κλειστο... η μπαταρια ηταν στο 37% και εφυγε σε 1-2 ωρες αλλα με τερμα φωτεινοτητα για να χαζεψω την οθονη... για τα χρηματα του πιστευω οτι θα με ικανοποιησει... δεν παιζω παιχνιδια ιδιαιτερα ετσι δεν το δοκιμασα ακομη. το ηχειο οντως δεν μου αρεσε. περισσοτερο για σερφαρισμα το πηρα και καποιες εφαρμογες που ηθελα απο 4.2 και πανω... δεν ειναι το καλυτερο tablet που κυκλοφορει (με 119 σιγουρα δεν παιρνεις το καλυτερο..) αλλα πιστευω οτι ειναι value for money για ενα μεσο χρηστη.. Αυτα απο εμενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vhanvergitsen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μόλις το έπιασα και εγώ. Χωρίς να το πειράξω με ρουτ δουλεύει μια χαρά. YouTube.videostreaming.ολα κομπλέ. Κανένα πρόβλημα με το wi fi.οντως η φόρτιση ειναι δύσκολη αν συγχρόνως θέλεις να το δουλέψεις . Αύριο θα δω και bluetooth και hdmi.για τα λεφτά του ειναι ότι πρέπει.Ο ήχος δεν είναι ποιοτικός αλλά μια χαρα βλέπεις μια ταινία. Δεν είναι για μουσική από τα ηχεία σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkantons Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μολις ταφτυσε το ταμπλετ, παει για το σερβις. Απο την επανεκκινηση που εκανα εμεινε νεκρο μετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vhanvergitsen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το φάγανε το ταμπλετάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksentoukas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εγω παντως που εχω ενα cube u30gt διπυρηνο στο 1.6 με 1g ram στο antutu εχει 17800 βαθμολογια σε σχεση με αυτο που εγραψε ο φιλος παραπανω στα 12200.Ειναι τα benchmarks αξιοπιστα η οχι.Αυτο που ειναι quad core πως ειναι δυνατον να δειχνει λιγοτερο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkantons Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εγω παντως που εχω ενα cube u30gt διπυρηνο στο 1.6 με 1g ram στο antutu εχει 17800 βαθμολογια σε σχεση με αυτο που εγραψε ο φιλος παραπανω στα 12200.Ειναι τα benchmarks αξιοπιστα η οχι.Αυτο που ειναι quad core πως ειναι δυνατον να δειχνει λιγοτερο?? Οι πηρυνες στους επεξεργαστες ειναι σαν τα αλογα ας πουμε....αλλο τα κοινα και αλλο τα αραβικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksentoukas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οταν το παρω απο δευτερα θα σας πω αν ειναι μαπα το καρπουζι σε συγκριση με το cube u30gt Εσενα τι σου ειπαν στο service θα το επισκευασεις θα στο αντικαταστησουνε η θα διαλεξεις καποιο αλλο?? Μολις ταφτυσε το ταμπλετ, παει για το σερβις. Απο την επανεκκινηση που εκανα εμεινε νεκρο μετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkantons Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Παιδια το πηρα το ταμπλετάκι και δουλευει οκ...το προβλημα στο κολλημα ηταν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμισεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestisgeo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ανοίγω το μηχάνημα και συνδέομαι στο ιντερνετ,μετά από αυτό δεν άνοιγε με τίποτα πληκτρολόγιο,όλο έκλεινε μόλις πήγαινε να ανοίξει,στις ρυθμίσεις μόλις πατούσα γλώσσα και εισαγωγή έκλειναν οι ρυθμίσεις!!!!Με τα πολλά πάω στο κατάστημα,επαναφορά εργοστασιακών.Το ανοίγω όλα καλά και το κλείνω,πάω σπίτι αλλά δεν άνοιγε με τίποτα!!!recovery mode kai reboot,καμία απόκριση....hard reset,ανοίγω και κάνω απεγκατάσταση όλα τα έξτρα που είχε,σε 5 λεπτά παρατηρώ ότι πάνω δεξιά βράζει το μηχάνημα,και σε 5 αρχίζει να κολλάει,πατάω να κλειδώσει και κάνει όπως παλιά οι τηλεοράσεις μια γραμμή στη μέση,δεν ξανάνοιξε....ξανα recovery και reboot και τίποτα ξανά!!!!Δεν το ξαναέκανα hard reset και το γύρισα πίσω,μια εβδομάδα τώρα κανένα νέο από το eshop....Τους έστειλα εμαιλ να πάρω κάποιο άλλο γιατί από τις κριτικές των άλλων και την εμπειρία που είχα μου μοιάζει όλο το μηχάνημα μια προχειροδουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote333 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Όσον αφορά τον φορτιστή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε λίγο πιο κάτω το πλαστικό περίβλημα του βύσματος. Μέτα κουμπώνει τέλεια και δεν φεύγει. Αυτό συμβαίνει λογικά γιατί ο φορτιστής δεν είναι εργοστασιακός. Σχετικά με το wi-fi το σήμα είναι αρκετά αδύναμο. Η οθόνη μου εμφανίζει σε ένα σημείο (σε απόλυτο μαύρο) ένα άσπρο φως και γι αυτό θα το επιστρέψω προς αντικατάσταση. Η μπαταρία... μπορεί να έχω κάνει εγώ κάτι λάθος αλλά για 7000mA μου φαίνεται πως δεν κρατά ιδιαίτερα, για παράδειγμα αν βλέπεις μια ταινία online διαρκεί περίπου 2 ώρες. Είναι λογικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς μάπα το καρπούζι. Πολλά κολλήματα. Το έχω από την εβδομάδα που το είχε στο crazy sundays. Δυο φορές έχω αναγκαστεί να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και ακόμα και σε άλλες φάσεις συχνά κολλάει στο λογότυπο της ionik και αν αποφασίσει μετά από πολύ ώρα να ξεκολλήσει συνήθως χάνει τις ρυθμίσεις!Μια άλλη φορά δεν έβγαζε το εικονικό πληκτρολόγιο του android. Δηλαδή δεν μπορούσες να γράψεις τίποτε σε καμιά εφαρμογή. Σήμερα αφού είχε κολλήσει πάλι για ώρα στο logo της εταιρείας, μετά από πολύ ώρα έβγαλε ένα μήνυμα λάθους και έπειτα έχασε πάλι τις ρυθμίσεις (gmail account, fb account) αλλά όχι τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Άλλες φορές πάλι έχει κάνει reset στα default από μόνο του. Απλά δεν δουλεύετε έτσι το tablet. Μπορεί σαν hardware να είναι οκ, αλλά με τέτοια προβλήματα και συνεχόμενα reset καθίσταται άχρηστο. Θα στείλω σχετικό email στην eshop να δω τι θα μου πουνε, αλλά την βλέπω την δουλειά. "αφού ανοίγει και λειτουργεί δεν έχει πρόβλημα"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Όσον αφορά τον φορτιστή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε λίγο πιο κάτω το πλαστικό περίβλημα του βύσματος. Μέτα κουμπώνει τέλεια και δεν φεύγει. Ποσο πιο κατω? Δεν υπαρχει κινδυνος να το χαλασουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoula_1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς μάπα το καρπούζι. Πολλά κολλήματα. Το έχω από την εβδομάδα που το είχε στο crazy sundays. Δυο φορές έχω αναγκαστεί να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και ακόμα και σε άλλες φάσεις συχνά κολλάει στο λογότυπο της ionik και αν αποφασίσει μετά από πολύ ώρα να ξεκολλήσει συνήθως χάνει τις ρυθμίσεις! Μια άλλη φορά δεν έβγαζε το εικονικό πληκτρολόγιο του android. Δηλαδή δεν μπορούσες να γράψεις τίποτε σε καμιά εφαρμογή. Σήμερα αφού είχε κολλήσει πάλι για ώρα στο logo της εταιρείας, μετά από πολύ ώρα έβγαλε ένα μήνυμα λάθους και έπειτα έχασε πάλι τις ρυθμίσεις (gmail account, fb account) αλλά όχι τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Άλλες φορές πάλι έχει κάνει reset στα default από μόνο του. Απλά δεν δουλεύετε έτσι το tablet. Μπορεί σαν hardware να είναι οκ, αλλά με τέτοια προβλήματα και συνεχόμενα reset καθίσταται άχρηστο. Θα στείλω σχετικό email στην eshop να δω τι θα μου πουνε, αλλά την βλέπω την δουλειά. "αφού ανοίγει και λειτουργεί δεν έχει πρόβλημα"... Μια απο τα ίδια και το δικό μου...Αγορά απο e-shop...Επιστροφή στο τμήμα service...από εκεί στην επίσημη αντιπροσωπεία και διαφορά καμία... Όποτε θέλει κολλάει και κάνει μόνο του reset χάνοντας όλες τις εφαρμογές κλπ. Έχω βαρεθεί να τα περνάω ξανά και ξανά! ...Απο custom rom... βρήκα αυτό, http://www.android-hilfe.d...c-ultra-4.html που οδηγεί εδώ https://mega.co.nz/#!XYhzh...DYoHz__h3ouC04 αλλά καθότι δεν έχω γνώση της γερμανικής διστάζω να προχωρήσω... αν ασχοληθεί κανείς ας ενημερώσει μπας και βγάλουμε άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote333 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Έχει βγάλει κανείς άκρη με αυτό το έκτρωμα; Κάθε φορά που το κρατώ στα χέρια μου με το ζόρι κρατιέμαι και δεν δεν το εκτοξεύω στον τοίχο. Χθες έφαγε μερικά μπουνιδια. Δεν ξέρω αν φταίει η rom αλλά κάθε δυο μέρες κάνω επαναφορά (αν δεν κάνει μόνο του) γιατί κολλάει. Η μπαταρία απαράδεκτη. Με ένα βίντεο 1 ώρας έχει εξαντληθεί από 100%. Κάποια άλλη rom ίσως; Ότι έχω ψάξει είναι στα γερμανικά διότι οι Γερμανοί χρήστες ως γνήσιοι απόγονοι του Αδόλφου απαγορεύουν στα forum τα αγγλικά και δυστυχώς δεν είμαι γνώστης αυτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τελικα βγηκε μαπα το Ι.onik... οι πιο πολλοι ειτε το πουλησαν ειτε τους χαλασε και ψαχνονται στο service...ευτυχως και ημουν ενα βημα πριν το αγορασω τοτε γιατι το εβλεπα και εγω σαν vfm ταμπλετ... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2014 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα