Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο 15νθημερο εχει ξεκινήσει ενα απίστευτο μπαράζ ληστειών στα δυτικά. Ok αντιληπτό πως ειναι η εποχή τους μιας που ο περισσότερος κόσμος απουσιάζει αλλα φέτος αισθάνομαι ότι εχει ξεπεράσει καθε προηγούμενο μιας και καθε μερα ακούμε (ή ακόμα χειρότερα ζούμε) περιστατικά.

Χτες πήγαν να μπουν στο σπιτι της κοπέλας μου, το οποίο διαθέτει παγίδες, φώτα περιμετρικά.....στα @@ τους. Ας ειναι καλα ο γείτονας που τους πήρε χαμπάρι και τους έριξε με την καραμπίνα.

Την περασμένη βδομάδα έλειπα 3ήμερο στο εξωχικο, προσπάθησαν να μπουν σπιτι μου, αλλα έφαγαν πόρτα από την κεντρική είσοδο μιας που παρόλο που απουσίαζα, οι μπάρες πίσω από την πόρτα ηταν κατεβασμένες οπότε ήθελε ξήλωμα όλη (επικοινωνεί η είσοδος μου με το διπλανό κτίσμα της οικογένειας οπότε ειναι εύκολο το κλειδαμπαρωμα). Και να έμπαιναν θα παιρναν απο τα τρια το μακρύτερο αφού εδω και χρόνια ειναι πάγια τακτική και μια ημέρα να ειναι το σπιτι κενό, οτιδήποτε αξίας να μεταφέρεται. Αν τωρα ήθελαν να κουβαλήσουν την 40αρα ή το κτήνος tower του PC.....ok :lol:

Το νου σας τωρα που φευγετε, πάρτε μέτρα.

Η αστυνομία κλασσικά τον ύπνο του δικαίου. Για σιέστα σε κανένα Everest καλοί ειναι αλλα μέχρι εκει.

• Like 8
Δημοσ.

Το τελευταίο 15νθημερο εχει ξεκινήσει ενα απίστευτο μπαράζ ληστειών στα δυτικά. Ok αντιληπτό πως ειναι η εποχή τους μιας που ο περισσότερος κόσμος απουσιάζει αλλα φέτος αισθάνομαι ότι εχει ξεπεράσει καθε προηγούμενο μιας και καθε μερα ακούμε (ή ακόμα χειρότερα ζούμε) περιστατικά.

Χτες πήγαν να μπουν στο σπιτι της κοπέλας μου, το οποίο διαθέτει παγίδες, φώτα περιμετρικά.....στα @@ τους. Ας ειναι καλα ο γείτονας που τους πήρε χαμπάρι και τους έριξε με την καραμπίνα.

Την περασμένη βδομάδα έλειπα 3ήμερο στο εξωχικο, προσπάθησαν να μπουν σπιτι μου, αλλα έφαγαν πόρτα από την κεντρική είσοδο μιας που παρόλο που απουσίαζα, οι μπάρες πίσω από την πόρτα ηταν κατεβασμένες οπότε ήθελε ξήλωμα όλη (επικοινωνεί η είσοδος μου με το διπλανό κτίσμα της οικογένειας οπότε ειναι εύκολο το κλειδαμπαρωμα). Και να έμπαιναν θα παιρναν απο τα τρια το μακρύτερο αφού εδω και χρόνια ειναι πάγια τακτική και μια ημέρα να ειναι το σπιτι κενό, οτιδήποτε αξίας να μεταφέρεται. Αν τωρα ήθελαν να κουβαλήσουν την 40αρα ή το κτήνος tower του PC.....ok :lol:

Η αστυνομία κλασσικά τον ύπνο του δικαίου. Για σιέστα σε κανένα Everest καλοί ειναι αλλα μέχρι εκει.

οτι ειναι να ανοίξει θα ανοίξει αγόρι μου.

μου εχεις αραδιασει 2 στορυ που στο  μέσο σπιτι δεν παίζουν άρα ανόφελο.

Δημοσ.

πιο πολυ για επιδειξη των μετρων ασφαλειας και το ποσο λιγοι ειναι οι κλεφτες μπροστα του....

τα χουμε ξαναδει...

• Like 1
Δημοσ.

Μια ασφάλεια κλοπής/πυρός είναι χρήσιμη αν έχετε οτιδήποτε αξίας..

Πάλι κινδυνεύεις αλλά είσαι κάπως πιο ήσυχος..

Δημοσ.

οτι ειναι να ανοίξει θα ανοίξει αγόρι μου.

μου εχεις αραδιασει 2 στορυ που στο  μέσο σπιτι δεν παίζουν άρα ανόφελο.

Δεν εχω καμία αντίρρηση σε αυτό.

Αλλα οσο να ναι παίρνεις ότι μέτρο μπορείς να πάρεις για να τους εμποδίσεις.

Άλλο το άνοιγμα και άλλο το ξήλωμα. Το δεύτερο εχει κάποιες δυσκολίες, ευτυχώς.

πιο πολυ για επιδειξη των μετρων ασφαλειας και το ποσο λιγοι ειναι οι κλεφτες μπροστα του....

τα χουμε ξαναδει...

Τρομερή επίδειξη οι μπάρες πίσω απο την πόρτα....να το κατοχυρωσω ως πατέντα!!!!

Οι κλέφτες φυσικά και ειναι λίγοι....παράσιτα...που θέλουν το δικό τους Goliath για να κάνουν παρέα στην άλλη απειλή του καλοκαιριού.

Δημοσ.

Όταν δεν βρίσκουν να κλέψουν θα κάνουν ζημιές. Ούτε την 40άρα θα σου πάρουν ούτε το tower. Θα τα βρεις στο σπίτι σε δεκάδες κομματάκια.

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή ;

Βασικά για Εύοσμο και Σια λες ή για Πετρουπολη και Σια ;

Όταν λεμε δυτικά χωρις να συγκεκριμενοποιούμε προφανώς και μιλάμε για Αθήνα!!!

Όταν δεν βρίσκουν να κλέψουν θα κάνουν ζημιές. Ούτε την 40άρα θα σου πάρουν ούτε το tower. Θα τα βρεις στο σπίτι σε δεκάδες κομματάκια.

Ζημιές θα κάνουν έτσι κι αλλιώς αν μπουν, είτε βρουν είτε δεν βρουν κατι. Το θεμα ειναι να μην ΜΗΝ μπούνε μέσα.

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή ;

Βασικά για Εύοσμο και Σια λες ή για Πετρουπολη και Σια ;

Όταν λεμε δυτικά χωρις να συγκεκριμενοποιούμε προφανώς και μιλάμε για Αθήνα!!!

Ζημιές θα κάνουν έτσι κι αλλιώς αν μπουν, είτε βρουν είτε δεν βρουν κατι. Το θεμα ειναι να μην ΜΗΝ μπούνε μέσα.

Δεν εννοειται αν δεν διευκρινιστει. Για Κορδελιό καταλαβαμε καποιοι.
Δημοσ.

Δυτικα μενω και γω αλλα εχει να ακουστει κρουσμα εδω και ΧΡΟΝΙΑΑΑ... παλιοτερα κοιμομασταν και στα μπαλκονια χωρις φοβο....προφανως εδω και πολυ καιρο κλειδαραμπαρωνομαστε.... αλλα τοτε στα παλια τα χρονια που τα σπιτια ηταν πιο ευκολα προσβασιμα ειχαμε καποια κρουσματα...

Τωρα που ειναι η μια πολυκατοικια κολλητα με την αλλη για να μπει καποιος να κλεψει πρεπει να αρχισει τα ακροβατικα...

Εκτος και αν το παρει αποφαση και αρχιζει να παραβιαζει πορτες και μπαλκονοπορτες και εξυπνες σιτες και μπαρες πισω απο πορτες..του κερατα..θα ακουστει...

Και οι δικοι μου ξηγιουνται μπαρα πισω απο την πορτα αλλα το θεωρω λιγο μαλακια...ειδικα αν σκασει κανας σεισμος βραδιατικα να δω ποσο γρηγορα θα βγαλουν την μπαρα πανω στην αναμπουμπουλα... και εδω "δυτικα" εχουμε φαει κατι ωραιους σεισμους στην ζωη μας...

Τεσπα , ειναι μην σε βαλουν στο ματι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...