Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Έκλεψα" για λίγο την κάρτα που μορφούσε ο αδελφός μου επάνω στο pc του αλλα το pc του είναι "πολύ κοντο" (mini tower) και η κάρτα δεν έμπαινε στο pc μου.

Θέλω να μπορώ να παίξω κανένα ποιο σοβαρό παιχνίδι, τωρα δεν μπορώ σχεδόν τίποτα, κομπλάρει αρκετά. Επίσης θελω να μπορώ να βαλω επάνω 2η οθόνη. Τώρα δεν μπορώ να βαλω 2η οθόνη. Φαντάζομαι ειναι αυτο που λεμε κάρτα γραφικών onboard;

Δείτε λίγο την εικόνα που δίνω κάτω απο την μητρική μου και ξεκινήστε απο τις πολυ φθηνές και σιγα σιγα ανεβαινουμε. Ακούω προτάσεις.

post-264182-0-29053200-1407097146_thumb.jpg

Δημοσ.

κατέβασε το speccy το οποίο θα μας δείξει ,εάν δεν ξέρεις ήδη, τι "φοράει" ο υπολογιστής σου

https://www.piriform.com/speccy

να μπορούμε να δούμε τι έχεις διότι με φωτο δουλειά δεν βγαίνει

:)

post-264182-0-09814600-1407097585_thumb.jpg

Δημοσ.

προσδιορισε λιγο τα σοβαρα παιχνιδια που θες να παιξεις γιατι σε βλεπω για ολικη αναβαθμιση

ο πυργος που εχεις ειναι ετοιματζιδικος,αρα και noname τροφοδοτικο του κιλου.

Δημοσ.

να το παρουμε αλλιως; πριν μερικές ημέρες κατάφερα να μοντάρω με μεγάλη δυσκολία HD υλικό στο premiere. γίνεται να πετάξω μια κάρτα επάνω να προχωράει λίγο καλύτερα το pc; δεν σκάω να παιξω παιχνίδια, δεν εχω χρόνο. λεεεεω, ααααμα τυχει να μην τρώνε τα κολλήματα που τρωγανε περυσι που ειχα λιγο χρονο και δοκιμασα να παιξω. περισσότερο η 2η οθόνη με νοιάζει.

ps: το ξερω οτι το pc ειναι για πεταμα. απο το mediamarkt το ειχα παρει 350 ευρω νομιζω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...