Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για desktop.
-Διαθετω 500-600 ευρω
-Πιο πολυ για gaming (χωρις πολυ υψηλες δυνατοτητες λογω τιμης)-οχι mining
-Χρηση προγραμματος cad
-Για οθονη σε λαπτοπ χρησιμοποιουσα εξωτερικη η οποια ειναι τηλεοραση δε ξερω αν ειναι συμβατη με pc
-στη συνθεση να συμπεριληφθει μονο πληκτρολογιο και οχι ηχεια και ποντικι
-θα προτιμουσα να ειναι απο ενα μαγαζι τα περιφερειακα για ευκολια
-δεν εχω ξαναστησει μονος μου υπολογιστη οποτε καλο θα ηταν να στηθει στο μαγαζι
-θα ηθελα windows 7 γιατι τα 8 δε με βολευουν ,αλλα δεν ειναι προβλημα
-το overclocking δε το εχω σκεφτει και θα ηθελα να ακουσω προτασεις για το αν με συμφερει και ποσο παραπανω θα κοστιζε

ευχαριστω.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια προταση σε ιντελ και με ssd δισκο για τη περιπτωση που ζητησες πιστευω ειναι η παρακατω :

post-231295-0-08800400-1406566039_thumb.jpg

Δημοσ.

Και μία με καινούριο socket AMD και δυνατή κάρτα γραφικών. Με SSD, ποιοτικό τροφοδοτικό και vfm ψύκτρα.

PER.813213.jpg PER.813213
RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE
product_wishlist_small.jpg
28.71 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 28.71 € basket_delete.png PER.559664.jpg PER.559664
AMD ATHLON X4 760K 3.80GHZ FM2 BLACK EDITION BOX
78.39 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 78.39 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685
RAIJINTEK THEMIS
22.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 22.90 € basket_delete.png PER.528701.jpg PER.528701
ASROCK FM2A75 PRO4+ RETAIL
62.94 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 62.94 € basket_delete.png PER.554345.jpg PER.554345
CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT
79.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 79.00 € basket_delete.png PER.305139.jpg PER.305139
INTEL 520 SERIES SSDSC2CW120A310 120GB SSD 2.5'' SATA 3 BROWN BOX
62.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 62.90 € basket_delete.png PER.303039.jpg PER.303039
WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
48.89 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 48.89 € basket_delete.png PER.811434.jpg PER.811434
XFX TS SERIES 450W PSU
48.22 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 48.22 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 431.95 €

basket_delete.png

Και κάρτα γραφικών από εδώ.

http://www.skroutz.gr/s/4693413/Asus-Radeon-R9-280-3GB-DirectCU-II-90YV0620-M0NA00.html

• Like 1
Δημοσ.

Το μπατζετ ειναι 500-550. Να ρωτησω και κατι αλλο που δε το ξερω. Επειδη δεν εχω ξανακανει συνθεση pc , χρεωνεται εξτρα αν γινει απο το μαγαζι? Και αν ναι ειναι δυσκολο να το κανει καποιος μονος του (χωρις να γνωριζω και πολλα πραγματα)? Για να γλιτωσω τα λεφτα πιο πολυ το λεω... Και κατι τελευταιο.. υπαρχει περιπτωση μαγαζια τυπου eshop ή αλλο τετοιου ειδους να δεχονται δοσεις ουτως ωστε να πηγαινα σε κατι πιο ακριβο?

Δημοσ.

Συναρμολογούν δωρεάν αρκετοί.Δεν είναι και κάτι τόσο δύσκολο,μπορείς να ακολουθήσεις οδηγούς.

Έντοκες δόσεις δέχονται αυτοί.

Δημοσ.

Το πιο κοντινο στα λεφτα ειναι αυτο που προτινε ο xrit86 στη φωτογραφια. Εσεις πως το βλεπετε? Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αντι για τον ιντελ που προτινει θα μπορουσα να βαλω εναν amd ? γιατι εχωντας ψαξει λιγο βλεπω πως ειναι καλυτεροι στη σχεση τιμης-αποδοσης παροτι και θερμενονται κτλπ.

http://www.e-shop.gr/amd-fx-8350-40ghz-8-core-box-p-PER.559642

με αυτον τον amd ,που τον εχει φιλος και ξερω οτι ειναι αρκετα δυνατος, αντι για τον ιντελ η τιμη παει καπου στα 600. Γινεται να κοψουμε απο αλλα για να παει παλι στα 500-550? Το εχω συζητησει με διαφορους και απ οτι καταλαβαινω μπορω να κανω ενα σχετικα δυνατο pc για gaming με αυτα τα λεφτα οποτε το προτιμω απ το να παιζω μονο λολ και ιντερνετ κτλπ. Εσεις τι λετε?

Απ οτι βλεπω ομως λειπουν διαφορα,για παραδειγμα το τροφοδοτικο οποτε δε μιλαμε για 589 ευρω

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης που προτινεις τι παιχνιδια θα μπορει να σηκωσει? ειναι πολυ μικρη η τιμη του και μου κανει λιγο εντυπωση. Αν μπορω να κανω ενα συστημα που να σηκωνει αρκετα καλα και καινουρια παιχνιδια με μια τιμη γυρω στα 550 τοτε ειμαι πολυ καλα..

Δημοσ.

Μπορω για παραδειγμα να παιζω ανετα games οπως watchdogs,gta v,battlefield κτλπ φτιαχνωντας εναν υπολογιστη με τα λεφτα που σας ειπα οτι διαθετω? Ή Ενδεχεται να τρεχουν αλλα με προβληματα ,υψηλες θερμοκρασιες κτλπ?

Δημοσ.

Value πράγματα κοιτάς στο budget σου.Μια χαρά οικονομική λύση είναι (αν δε βιάζεσαι μπορείς να δεις πότε θα βγει ο 860Κ και πόσο θα κάνει).Προβλήματα θερμοκρασιών δε θα χεις (stock).Το watchdogs έχει θέματα γενικά σαν παιχνίδι,battlefield (4) μπορείς να παίξεις με mantle όπως και κάποια άλλα παιχνίδια ακόμα,το gta δεν έχει βγει για να ξέρουμε.

Για o/c που ρώτησες κερδίζεις παραπάνω επιδόσεις (μπορεί να'ναι σε νούμερα ή και αντιληπτές πιο εύκολα και σε εμπειρία ανάλογα και τη χρήση και το πόσο θα κάνεις),είναι και χόμπι που σε βοηθά να μαθαίνεις καλύτερα το hardware σου και γενικά για hardware και είναι και μια λύση να κρατήσεις παραπάνω το hw σου.

Δημοσ.

Ωραια με τα χρηματα που διαθετω,απο τις παραπανω προτασεις που εγιναν ποια θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη για να τρεχουν πιο ανετα τετοιου ειδους παιχνιδια χωρις προβληματα? Ή αν μπορεις δωσε μια τελικη προταση δικη σου που νομιζεις οτι ειναι καλυτερη. Δε το εχω και πολυ για να το αναλυσω μονος μου και γι αυτο δε ξερω τι προβληματα θα εχω στο μελον με αυτα τα παιχνιδια αναλογα με τι επεξεργαστη θα διαλεξω. Οσων αφορα το o/c τι παραπανω θα κοστισει σε πρωτη φαση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...