greengr21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Νικολα σου εστειλα pm. Αν καποιος καιγεται τοσο πολυ για (φθηνο) lenovo ας δει και αυτα τα 2 στα 400 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-g510-59-406675-156-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-amd-radeon-8570m-1gb-free-dos-p-PER.910290 http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g580h-59-406025-156-intel-core-i3-3110m-4gb-1tb-nvidia-gf-gt710m-1gb-free-dos-p-PER.910242 Και τα 2 μνημη εχουν 4gb και free dos,αλλα εχουν 1TB,και το ενα επεξεργαστη 4ης γενιας και το αλλο λιγο καλυτερη καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Aυτα είναι της ιδιας σειρας. Πιθανον καποιος να εχει τα ιδια προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ε ναι προφανως ειναι ιδια κατασκευη,λαθος που δεν το εγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 με τοσα χρηματα τι λαπτοπ επρεπε να παρει καποιος.το μονο που πρεπει να κανει το λαπτοπ ειναι απλος να λειτουργει.τωρα εαν εχει καλο ηχο η καλη οθονη η καλα πλαστικα νομιζω οτι δεν χρειαζεται αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σωστα. Όμως η λειτουργεία δεν είναι εξασφαλισμένη. Από ότι διαβάζω (Google) εχει αρκετά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Την καλησπερα μου σε ολα τα Lenovoπαιδα Θα αγορασω και εγω ενα Laptop Lenovo την Δευτερα-Τριτη συγκεκριμενα το μοντελο: LENOVO G50-70 λογικα θα ναι καλυτερο απο το G500 απο οσο υποθετω εχω ακουσει τοσα καλα λογια απο τον Στεφανο οχι οτι δεν ηξερα πως τα Lenovo ειναι πιο αξιοπιστα και ειναι πιο μπροστα απο τα HP ACER TOSHIBA SONY VAIO κλπ......... Επισης ενας φιλος μου εδω αναφερει στο φβ σε δικη μ δημοσιευη: Asus/ Lenovo πανω κάτω ίδια είναι αν και τα τελευταια χρόνια έχει προχωρήσει παααρα πολύ μπροστά η Lenovo, είναι και η τύχη καμια φορά Ομως μου ειπε οτι: μου έτυχε να δώσω ίδιο μοντέλο σε 10 άτομα και σε 1 είχε προβλήματα, ευτυχώς ηταν αντιπροσωπείας και μας το άλλαξαν δηλαδη αυτο το προβλημα ειναι που δεν καταλαβα πως γινεται να χουν προβλημα αφου ερχονται μεσα στα κουτια τους ασφαλισμενα απο την Lenovo στην Κυπρο στα καταστηματα Stephanis Bionic Public κλπ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα στο forum και καλό μεσημέρι. Σήμερα παρέλαβα το νέο μου Laptop Lenovo G500. Κλασικά ήρθε σε κουτί, το παρέλαβα αρκετά γρήγορα και ωραία τυλιγμένο για αποφυγές ατυχημάτων. Στο κουτί περιλάμβανε φορτιστή, μπαταρία, φυλλάδια της Lenovo, και τα προστατευτικά "πανιά". Το άνοιξα έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις και εγκαταστάσεις βήμα προς βήμα με την βοήθεια των Windows (η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη και "βοηθητική" για τους πρωτάρηδες). Εγκατέστησα κάποια προγράμματα που χρειαζόμουν (VLC Media Player, μTorrent, GIMP, Youtube Downloader, Google Chrome και Pc Wizard [αυτά προς το παρόν. Αναμένονται κι άλλα]). Μέχρι τώρα δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Ούτε κόλλημα, ούτε τίποτα. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, η κατασκευή του είναι κομψή και πολύ ωραία δομημένη. Η μπαταρία μου κράτησε γύρω στις 7-8 ώρες. Είναι γρήγορο και αποτελεσματικό και έχει απολαυστικό, χαλαρωτικό και ποιοτικά εξαιρετικό ήχο. Χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής: Intel Core i3-3110M (2.40 GHz) Μνήμη RAM: 6 GB DDR3 (1600 MHz) Κάρτα Γραφικών: ATI (AMD Radeon HD 8570M Pro) με 2 GB αυτόνομη μνήμη Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος: 500 GB Μνήμη Μέγεθος Οθόνης: 15.6" (ίντσες) Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8 x64 bit Απορίες: 1) Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε Windows 8.1 ! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. Πρέπει να το κάνω format, κάνοντας εγκατάσταση τα νέα Windows 8.1 ή υπάρχει κάποια μέθοδος αναβάθμισης του λογισμικού μου, μέσω του πίνακα ελέγχου; 2) Μπαίνοντας στον πίνακα ελέγχου, έπειτα στο "Σύστημα και Ασφάλεια" και τέλος στο "Σύστημα" γράφει: Επεξεργαστής: Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40 GHz Εγκατεστημένη Μνήμη (ram): 6 GB και (Αυτό δεν το γράφει στον πίνακα ελέγχουν, βέβαια), αλλά έχω, όπως ανέφερα παραπάνω, κάρτα γραφικών: ATI (AMD Radeon HD 8570M Pro) με 2 GB αυτόνομη μνήμη Αν όμως "μπω" στο PC-Wizard, γράφει πως εχω intel core i5, 4 GB Ram και INTEL HD 4000 για κάρτα γραφικών. Γιατί τα γράφει αυτά; Λέτε να έχει θέμα το PC Wizard και να θέλει απεγκατάσταση και (ξανά) εγκατάσταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φωτογραφικό Υλικό: Παρα πολυ ωραιο το ποστ σου φιλε μου πραγματικα και εγω οταν αγοραζω laptops (το 2013 αγορασα δυο HP Pavilion τα κατωτινα της υπογραφης μου και θα παρω και το Lenovo G50-70 την Δευτερα ή την Τριτη δεν ξερω θα δω ποτε) το μονο σιγουρο που εκανα και θα κανω ειναι οτι ανεβαζω φωτογραφιες στο φβ μου απο τα κουτια των συσκευων κλπ ολα δηλαδη πως ηταν η πρωτες ρυθμισεις του ολα ολα και πριν να το βγαλω απο το ναυλο του το φωτογραφισα. Ενω εσυ τα περιγραψες ρε MAN με λογια μια χαραααααααα σε βρισκωωωωωωωωω......... πες μου το κουτι και τα σχετικα τα φυλαξες ή οχι ; Εγω τα φυλαω ολα τα φυλλαδια κλπ μεσα στο κουτι του καθε laptop μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Η τελευταία παράγραφος της υπογραφής σου thelos τα σπάει **Βγάλε τα μια φωτό όλα παρεούλα να τα θαυμάσουμε,μαζί με το lenovo μόλις το αγοράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Η τελευταία παράγραφος της υπογραφής σου thelos τα σπάει **Βγάλε τα μια φωτό όλα παρεούλα να τα θαυμάσουμε,μαζί με το lenovo μόλις το αγοράσεις. Αυτο θα κανω φιλε μου αυριο θα κανω τα γεννεθλια μου και ευχομαι να παρω 450 ευρω για να μπορεσω να το αγορασω αλλιως παω για Asus x551Ca-SX024H i3 στα 350 Ευρω . Τα Γενέθλια μου: Αύγουστος 23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Τα Γενέθλια μου: Αύγουστος 23 Τα πόσα κλείνεις αν επιτρέπεται;; On topic again. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Τα πόσα κλείνεις αν επιτρέπεται;; On topic again. 21 κλεινω φιλε μου και επιτρεπεται αφου σου ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Με όλα αυτά που διαβάζω για προβλήματα στο G500, να υποθέσω πως από τα παρακάτω, καλύτερα να επιλέξω το Dell; Τα χαρακτηριστικά του Lenovo βέβαια είναι πολύ καλύτερα... Lenovo G500 Dell Inspiron 15/3521 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 με τοσα χρηματα τι λαπτοπ επρεπε να παρει καποιος.το μονο που πρεπει να κανει το λαπτοπ ειναι απλος να λειτουργει.τωρα εαν εχει καλο ηχο η καλη οθονη η καλα πλαστικα νομιζω οτι δεν χρειαζεται αναλυση παντως με αυτα τα χρηματα εμενα ουτε λειτουργησε... Ποσο αστειες εταιριες ρε γαμωτο?Παιρνω τηλεφωνο στη cpi τη πεμπτη και μου ειπαν οτι θα μου στελνανε το laptop την ιδια μερα,στη χειροτερη τη παρασκευη...σημερα με παιρνουν τηλεφωνο απο τη τηλεφωνικη υποστηριξη lenovo και μου λενε οτι το laptop ΘΑ φυγει σημερα...20+μερες για ενα απλο DOA ποσο καραγκιοζηδες μπορει να ειστε ολοι εσας Υ.Γ. Για ενα DOA σε ενα λαπτοπ των 400 εχουν μπλεχτει/θα μπλεχτουνε 5(!)εταιριες 1)you 2)lenovo 3)cpi 4)acs 5)γενικη ταχυδρομικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 παντως με αυτα τα χρηματα εμενα ουτε λειτουργησε... Ποσο αστειες εταιριες ρε γαμωτο?Παιρνω τηλεφωνο στη cpi τη πεμπτη και μου ειπαν οτι θα μου στελνανε το laptop την ιδια μερα,στη χειροτερη τη παρασκευη...σημερα με παιρνουν τηλεφωνο απο τη τηλεφωνικη υποστηριξη lenovo και μου λενε οτι το laptop ΘΑ φυγει σημερα...20+μερες για ενα απλο DOA ποσο καραγκιοζηδες μπορει να ειστε ολοι εσας Υ.Γ. Για ενα DOA σε ενα λαπτοπ των 400 εχουν μπλεχτει/θα μπλεχτουνε 5(!)εταιριες 1)you 2)lenovo 3)cpi 4)acs 5)γενικη ταχυδρομικη Μπορει φιλε μου αυτο το Pack του Laptop που πειρες να ηταν προβληματικο και αν εδινες κατι παραπανω θα επαιρνες με Intel Core i5 καλυτερο και αποδοποιητικο απο το Intel core i3 αλλα δεν καταλαβενω γιατι να ηταν προβληματικο απο που ως που να γινοταν αυτο δηλαδη αφου ηταν μεσα στο κουτι του ασφαλισμενο μια χαρα ; Τελιωσπατον ριξε μια ματια ΕΔΩ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μπορει φιλε μου αυτο το Pack του Laptop που πειρες να ηταν προβληματικο και αν εδινες κατι παραπανω θα επαιρνες με Intel Core i5 καλυτερο και αποδοποιητικο απο το Intel core i3 αλλα δεν καταλαβενω γιατι να ηταν προβληματικο απο που ως που να γινοταν αυτο δηλαδη αφου ηταν μεσα στο κουτι του ασφαλισμενο μια χαρα ; Τελιωσπατον ριξε μια ματια ΕΔΩ φιλε ξερεις τι σημαινει DOA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα