funbreaker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κατέβασα και εγκατέστησα τα windows που δίνει το πανεπιστήμιό μου. Δεν γνωρίζω όμως αν η άδεια έχει ημερομηνία λήξης ή θα ισχύει για πάντα. Πώς μπορώ να το δω?
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κατ'αρχας στον Πίνακα ελέγχου --- > Σύστημα & Ασφάλεια ---> Σύστημα Τι σου λέει κάτω στην ενεργοποίηση; Υ.Γ winver είναι η εντολή που δίνεις στο search στα 7, φαντάζομαι στα 8 το ίδιο ισχύει.
skoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Η αδεια δεν ληγει...αλλα νομιζω εχεις δικαιωμα να κανεις ΜΟΝΟ 2 ή 3 ενεργοποιησεις (πχ μετα απο format)...
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κατ'αρχας στον Πίνακα ελέγχου --- > Σύστημα & Ασφάλεια ---> Σύστημα Τι σου λέει κάτω στην ενεργοποίηση; Υ.Γ winver είναι η εντολή που δίνεις στο search στα 7, φαντάζομαι στα 8 το ίδιο ισχύει. Δεν λέει κάτι εκεί σχετικά με λήξη. Η αδεια δεν ληγει...αλλα νομιζω εχεις δικαιωμα να κανεις ΜΟΝΟ 2 ή 3 ενεργοποιησεις (πχ μετα απο format)... Είναι 100% σίγουρο αυτό?
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αν έχει ημερομηνία λήξης, θα σου πει πόσες μέρες απομένουν (με την εντολη winver), π.χ
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 αν θυμάμαι καλά η άδεια είναι για δύο χρόνια ..
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αν έχει ημερομηνία λήξης, θα σου πει πόσες μέρες απομένουν (με την εντολη winver), π.χ Δεν λέει τίποτα για λήξη εκεί. αν θυμάμαι καλά η άδεια είναι για δύο χρόνια .. Κι εγώ έτσι νόμιζα και ήθελα να το επιβεβαιώσω αλλά δεν το βρίσκω κάπου.
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Παίζει τέτοια φάση; Πρώτη φορά το ακούω. Φανμπρέικερ αν και με winver απλώς δεν λέει κάτι άλλο πέραν ότι είναι δηλωμένο στον X χρήστη, κάνε λίγο το παρακάτω: cmd στο search, και εκτέλεση ως διαχειριστής: εκεί δώσε την εντολή slmgr.vbs -xpr και πάτα enter. Λογικα θα σου βγάλει παράθυρο μετα απο 2 sec The machine is permanently activated. 1
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μου έβγαλε "ο υπολογιστής ενεργοποιήθηκε οριστικα". Άρα δεν λήγει. thanks.
skoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Απο msdn (πανεπιστημιο Πατρων) που εχω εγω αυτο ισχυει...χρηση του κλειδιου για 2-3 φορες...μετα δεν κανει ενεργοποιηση...Αυτο που λετε οτι ληγει σε 2 χρονια εννοει οτι σε 2 χρονια εχουμε την δυνατοτητα να τα ξανακατεβασουμε...
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εγω θυμάμαι οτι κάποτε είχε για δύο χρόνια την άδεια. μπορεί να το αλλαξαν... το έγραφε στο license agreement που τα κατεβάζεις. η αλήθεια ειναι οτι την τελευταία φορά που τα κατέβασα ήταν πιο απλή η διαδικασία οπότε μάλλον το αλλαξαν... θα τσεκάρω και στο σπίτι τι μου γράφει στα 8αρια απο ότι βλέπω γράφει updated 2013 το EULA οπότε μάλλον το αλλαξαν...το μόνο που γράφει τώρα ειναι το εξής: 1. DEFINITION OF YOU OR YOUR. "You", “your” or “student” means a person currently enrolled in and attending courses that lead to academic credit or certification through an accredited educational institution. b. End of Student Status. The DreamSpark Direct Subscription is a special offering for students. Once you no longer qualify for the DreamSpark Direct Subscription (due to graduation or otherwise no longer meeting the definition of "you" above), your DreamSpark Direct Subscription will terminate; however, you may continue to use the software you obtained prior to termination of your student status subject to the terms of this agreement. (δηλαδή install σε 2 pc)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα