Mankon7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλημερα παιδια ψαχνω για ενα repeater ωστε να αυξησω την εμβελεια του ασυρματου δικτυου. Το eshop εχει σε προσφορα το συγκεκριμενο. Ειναι καλο? Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackmafia13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 θα βοηθουσε εαν εβαζες και ενα λινκ ωστε να το δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 http://www.e-shop.gr/gembird-wnp-rp-002-w-wifi-repeater-300mbps-white-p-PER.583414 αυτο ειναι το Link.εγω προσωπικα δεν θα το αγοραζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εχεις να μου προτείνεις κατι άλλο; Ο χώρος του σπιτιου ειναι 100τμ, και δεν εχω σήμα σε κάποια σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 γενικα θα προτιμουσα να παιξω με access point και να ριξω καλωδιο απο το adsl router μεχρι το access point.επισης αν κανεις αυτο μπορεις να χρησιμοποιησεις και ενα παλιο adsl router σαν access point. η δευτερη λυση ειναι powerline και μετα να βαλεις ενα access point στο τελος ειτε να παρεις ενα Powerline που να δινει και ασυρματα. και μετα η τριτη λυση ειναι του repeater.κατι που ειναι σχετικα καλο και σε νορμαλ λεφτα ειναι τα tp link. Πχ 701nd,801nd,730re,830 re,850 re.εχω δοκιμασει 701nd,801nd πιο πολλες φορες και τα νεα version Παιζουν αρκετα καλα με σχεση τα παλια version.τα παλια ειναι v1 και ειναι σαν ορθογωνια κουτια ενω τα πιο νεα v2 ειναι σαν οστρακα.πλεον δεν νομιζω να βρεις τα παλια. επισης αλλα εκει παμε σε xtreme πραγματα αν πισω απο τα πριζακια υπαρχει Utp αντι για ραζιμ για τα τηλεφωνα θα μπορουσες να το εκμεταλευτεις και να περασεις και ethernet μεσα απο αυτο αλλα παμε λιγο μακρυα. μετα υπαρουν και dlink repeaters και netgear σαν πιο καλα αλλα καποιο συγκεκριμενο δεν εχω να προτεινω.ειχα σεταρει καποια πολυ παλια.το καλυτερο απο ολα για να μην εχεις απωλειες παντως ειναι το ethernet και μετα access point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Aυτοι οι αναμεταδοτες μεσω πριζας πως παιρνουν ιντερνετ να το μοιρασουν? μεσω καλωδιου δικτυου η πιανουν το σημα απο το ρουτερ κ το αναμεταδιδουν μακρυα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 πιανουν το σημα απο το ρουτερ κ το αναμεταδιδουν... Ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Aυτοι οι αναμεταδοτες μεσω πριζας πως παιρνουν ιντερνετ να το μοιρασουν? μεσω καλωδιου δικτυου η πιανουν το σημα απο το ρουτερ κ το αναμεταδιδουν μακρυα? απλα αν ειναι να παρεις παρε κανα σοβαρο repeater και οχι αυτο.με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις tp link 701nd,801nd που ειναι πολυ καλυτερο και παιζει και access point και repeater. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα