Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και 40 ατοκες δοσεις. Για 48 ωρες. Επομενη τιμη νομιζω +200ε

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138698-samsung-ue50hu6900

http://www.skroutz.gr/s/4846836/Samsung-UE50HU6900.html?keyphrase=ue50hu6900

1200 ο επομενος όπως ειπε και ο TS

Επεξ/σία από matrixxx
συνδεσμος
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βλεπω 50" samsung και κωτσοβολος :mad:  και ψάχνω να δω καμια τιμή 300-400 να την βαρέσω σα χταποδι αλλα βλέπω 999 και με πιάνει η απολυτη ξενέρα  :-(

• Like 1
Δημοσ.

βλεπω 50" samsung και κωτσοβολος :mad:  και ψάχνω να δω καμια τιμή 300-400 να την βαρέσω σα χταποδι αλλα βλέπω 999 και με πιάνει η απολυτη ξενέρα  :-(

χτύπα και φώναζε άλλος για τη βάρκα μας.... χεχε είναι ευκαιρίες σαν τα alienware.... 

• Moderators
Δημοσ.

τσάμπα πράμα και ούτε Link. Ευκαιρία θα ήταν στα 800... 1000 τη βρίσκεις έξω

Βρίσκεις πολλες φορες στην Ελλαδα τιμη χαμηλοτερη από Γερμανια δηλαδή στις τηλεοράσεις;;;;

• Like 7
Δημοσ.

Πριν 45 μερες ειχε ανεβει προσφορα εδω το ιδιο μοντελο στα 1269ε. Νομιζω οτι για οποιον τα διαθετει ειναι αρκετα καλη τιμη 1000ε, 25ε*40δοσεις. Οι υπολοιποι απλα ας περιμενουμε να πεσουν οι τιμες....

• Like 2
Δημοσ.

Απαπαπα φωτιά. Όταν θα πέσει η 55άρα στα 900 θα έχω θέμα...

edit: Δεν είναι 3D; κρίμα να παίρνεις 4K και να μην είναι 3D...

Δημοσ.

Πριν 45 μερες ειχε ανεβει προσφορα εδω το ιδιο μοντελο στα 1269ε. 

Το αυτο. Οταν ανεβαινει εδω ως προσφορα στα 1500 και 1250+ τοτε μαλλον καποιοι με τα 1000 θα κανουν τουμπες!

Οτι θα πεσει κι αλλο θα πεσει, αλλά προφανως οποιος ελεγε τοτε "την θελω, να την παρω?" και του ελεγαν "περιμενε", ε δε θα χασει για την ωρα και παρα πολλα. Να επισημανω επισης οτι για 1η φορα (δικη μου εντυπωση) μετα το 2010 και την 1η γενια 3D TV's η κυρια Samsung ΔΕΝ βαζει 3D σε μοντελο σειρας 6Χ00... Βλεπεις το 4Κ, θεωρεις "δεδομενο" οτι θα ειναι και 3D με τετοιο "ονομα" (6900!) και τρως το ακυρο μετα.

Δημοσ.

Υπάρχει υλικό 3D;

Οι εταιρείες, νομίζω, ότι σιγά σιγά το εγκαταλείπουν.

Υπαρχει παρα πολυ υλικο σε 3d.Εχω πανω απο 1tb ταινιες/ντοκιμαντερ σε 1080p 3d σε εναν σκληρο για οταν με το καλο παρω 55αρα.Το 4k μου κανει για πολυ πιο αχρηστο feauture απο οτι το 3d.

Δημοσ.

υποθέτω ότι εννοεί 4Κ 3D...

Δεν το νομιζω.Εξαλλου εδω δεν υπαρχει κανονικο 2d 4k θα βγαλουν και 3d?Το 4k μεχρι τις 60" ιντσες ειναι τοσο αχρηστο οσο το full hd στις μεχρι 40" οθονες.Εκτος και αν καθετε ο αλλος στο 1 μετρο για να δει καποια διαφορα απο το 720p.Pure marketing.Λες και αν βγει 4k εχουμε τις ταχυτητες για να τις κατεβαζουμε μαζικα οπως κανουμε με τις full hd η τους 10tb σκληρους για να χωρεσουν.

• Like 3
Δημοσ.

Λες και αν βγει 4k εχουμε τις ταχυτητες για να τις κατεβαζουμε μαζικα οπως κανουμε με τις full hd η τους 10tb σκληρους για να χωρεσουν.

hcn.gr (you can cry now ^^) 

Διαφορα στο fullHD βλεπεις και σε 27" οθονη. Πρεπει να εισαι πολυ απλος χρηστης για να μην καταλαβεις την διαφορα. 4k υλικο δεν υπαρχει ακομα γιατι προφανως εχουμε 2014, σε 2-3max χρονια οτι βγαινει σε full hd θα βγαινει και σε 4k. Simple as that! Το θεωρω και εγω υπερβολη να αγορασεις 4K tv προς το παρον. Ομως θα συμφωνησω και πως η τηλεοραση για αυτη την εποχη εχει πολυ καλη τιμη!

• Like 1
Δημοσ.

hcn.gr (you can cry now ^^)

Διαφορα στο fullHD βλεπεις και σε 27" οθονη. Πρεπει να εισαι πολυ απλος χρηστης για να μην καταλαβεις την διαφορα. 4k υλικο δεν υπαρχει ακομα γιατι προφανως εχουμε 2014, σε 2-3max χρονια οτι βγαινει σε full hd θα βγαινει και σε 4k. Simple as that! Το θεωρω και εγω υπερβολη να αγορασεις 4K tv προς το παρον. Ομως θα συμφωνησω και πως η τηλεοραση για αυτη την εποχη εχει πολυ καλη τιμη!

Για το πρωτο κατσε μια να γινει και βλεπουμε.Για την Ελλαδα μιλαμε.Για το δευτερο σκελος σε 27αρα μονιτορ βλεπεις απο τα 50 εκατοστα.Λογικο να βλεπεις διαφορα.Οταν βλεπεις σε 40" τηλεοραση απο τα 2+ μετρα ειτε βλεπεις 720p ειτε 1080p δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα.Το ιδιο και με το 4k/full hd στις μεχρι 60".Η τηλεοραση δεν εχει 3d και το πανελ της μπορει να ειναι και στα 50hz.Οποτε οχι δεν ειναι και τοσο συμφερουσα αγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...