Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το star s7589 πριν λίγο καιρό απο το dhgate.com.

Παρότι πολύ ευχαριστημένος απο την συσκευή ξαφνικά δεν ανάβει.

Ο seller δεν απαντάει στα email και το dhgate λέει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν αντιλέγω, απλά θα ήθελα να μου πείτε, αν υπάρχουν, sites που να καλύπτουν τον αγοραστή με εγγύηση τύπου "στείλτο να το ελέγξω και αν είναι στο επισκευάζω/αλλάζω".

Κρίμα γιατί το dhgate φαινόταν πολύ καλό site και δεν περίμενα τέτοια ουδέτερη στάση, αλλά πλέον θα κοιτάξω για αγορές απο άλλα sites. 

Περιμένω προτάσεις σας, αν υπάρχουν βέβαια.

Δημοσ.

Γνωρίζω πως τα στέλνεις (πληρώνεις μεταφορικά) το τσεκάρουν και αν εχει οντως σφάλμα η συσκευή και δεν ειναι απο σφάλμα δικό σου τότε στο επισκευάζουν/αλλάζουν και στο στέλνουν με εξοδα δικά τους. Σε διαφορετική περίπτωση σε ρωτούν αν θέλεις να το επισκευάσουν σου λένε κόστος και το στέλνουν παντα με εξοδα δικά σου!!

  • Like 1
Δημοσ.

φίλε μου και εγώ αυτό γνώριζα πως ισχύει σε χρονικό διάστημα 1 χρόνου. Είμαι ακριβώς στους 11μήνες, με έναν seller να μην απαντάει (4 email απο την Παρασκευή) και μια "αξιόπιστη" dhgate να λέει στην ουσία πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

 

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα, απλά κάποιον αξιόπιστο seller ή κινεζομάγαζο θα ήθελα, ώστε να αποφύγω τα ίδια στο μέλλον.

Δημοσ.

Το dhgate είναι τύπου ebay, με πωλητές? Αν πάρεις απευθείας από κατάστημα (minideal, merimobiles κλπ) έχεις κανονικά εγγύηση. Απλά πρέπει να το στείλεις με δικά σου έξοδα και να περιμένεις περίπου 1 μήνα να πάει και να έρθει

Δημοσ.

Δεν ελευθερώνει τα λεφτά στον πωλητή, αν δεν δώσω εγώ την εντολή. Αυτό σημαίνει ότι το έχω πάρει στα χέρια μου & το έχω ελέγξει. Βέβαια, αυτό γίνεται πόσο? 7 μέρες αφού το παραλάβω? 15 μέρες το πολύ? Και μετά μάλλον, μένω ξεκρέμαστος, από,τι φαίνεται.

 

Θα έχω στα υπόψιν τα sites που ανέφερες και σε ευχαριστώ πολύ!

  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ελευθερώνει τα λεφτά στον πωλητή, αν δεν δώσω εγώ την εντολή. Αυτό σημαίνει ότι το έχω πάρει στα χέρια μου & το έχω ελέγξει. Βέβαια, αυτό γίνεται πόσο? 7 μέρες αφού το παραλάβω? 15 μέρες το πολύ? Και μετά μάλλον, μένω ξεκρέμαστος, από,τι φαίνεται.

 

Θα έχω στα υπόψιν τα sites που ανέφερες και σε ευχαριστώ πολύ!

Είναι αρκετά τα αξιόπιστα κινέζικα sites, πχ και το pandawill και άλλα πολλά. Όποτε είναι να ψωνίσεις ψάξτο λίγο και δε θα έχεις θέμα :-)

Δημοσ.

απο dhgate παιρνετε απο ατομα/πωλητες οχι μαγαζια οποτε δεν εχετε εγγυηση καν..(οπως ebay aliexpress κ.α)

εκτος αν γραφει ο πωλητης οτι σας δινει εγγυηση..(σπανια) η εαν ο πωλητης εχει μαγαζι..

οταν παιρνετε κινεζικα κινητα καλο θα ειναι οπως ειπαν πιο πανω να τα παιρνετε απο 'μαγαζια' πχ to2c.com vickmall.com minideal.net pandawill.com geekbuying.com merimobiles.com(με σειρα προτεραιότητας)εχει κιαλλα αλλα αυτα ειναι τα ποιο ευρεως γνωστα στους ελληνες.

(τα μαγαζια που ειπα παραπανω εχουν εγγυησεις συνηθως 6 η 1 χρονο γραφουν μεσα αλλα ρωτα κιολας εχουν live cheat τα πιο πολλα)

και παντα με paypal να πληρωνετε καθως εχετε ασφαλεια 45 ημερων για οτιδηποτε γινει με το κινητο.

  • Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Παθών και μαθών, θα αγοράζω πλέον απο τα sites που προτείνατε. Χίλια ευχαριστώ!!

  • Like 1
Δημοσ.

Αν πάρεις απευθείας από κατάστημα (minideal, merimobiles κλπ) έχεις κανονικά εγγύηση. Απλά πρέπει να το στείλεις με δικά σου έξοδα και να περιμένεις περίπου 1 μήνα να πάει και να έρθει

 

Καλά δε τρελαίνονται πάντως στις εγγυήσεις ε, να έχει και το νου του ο κόσμος...

Συνήθως ένα χρόνο δίνουν και σε περίπτωση στραβής με τη συσκευή σου δεν είναι και τόσο πρόθυμα εκεί τα Κινεζάκια, να ξέρετε.

 

Όσο για το χρόνο που χρειάζεται... Συνολικά είναι περίπου 2 μήνες κι όχι 1. Έχω στείλει πριν κάμποσο διάστημα κινητό πίσω για RMA (αγορασμένο από to2c.com). Τα μεταφορικά είναι 9,5 ευρώ περίπου με ΕΛΤΑ και συστημένο (το απλό είναι κάπου 6,5) και το δέμα βρίσκεται Κίνα μετά από μια εβδομάδα περίπου. Απλά από 'κει και πέρα, μέχρι να φτάσει στα χέρια του μαγαζιού, να το τσεκάρει, ενδεχομένως να το στείλει και σε καμιά μαμά εταιρία και πάλι πίσω και να το ξαναστείλει σε σενα, ε όλο αυτό τρώει το υπόλοιπο διάστημα μέχρι τους 2 μήνες. Και τα μεταφορικά για πίσω τσαμπέ, δικά τους (τουλάχιστον σε μενα και σε όσους άλλους έχω ακούσει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σβήνω γιατί άλλη πρόθεση είχα αλλά παρεξηγείται εύκολα όπως το έγραψα :-)

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εγω επειδη ειμαι ενα βημα πριν την αγορα μεταχειρισμενου κινεζικου χωρις εγγυηση αν χτυπα ξυλο παθει κατι ανταλλακτικα υπαρχουν γενικα; εστω στο e bay πχ;;

Δημοσ.

Να μη παρεις μεταχειρισμενο δε ξερεις τι θα σου βγει, παρε απο αξιοπιστο μαγαζι ενα καινουριο, εγω πηρα πριν σχεδον 1 χρονο απο το to2c.com το zopo zp980 το οποιο ειναι πολυ καλο αξιόπιστο και με μολις 180 ευρω, εχει δωρεαν μεταφορικα το μαγαζι αυτο.

  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εγω επειδη ειμαι ενα βημα πριν την αγορα μεταχειρισμενου κινεζικου χωρις εγγυηση αν χτυπα ξυλο παθει κατι ανταλλακτικα υπαρχουν γενικα; εστω στο e bay πχ;;

Συμφωνώ με τον johnnyar, κινέζικο και μεταχειρισμένο δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός! Καινούργιο, από καλή (κινέζικη) εταιρεία και από αξιόπιστο κατάστημα καλύτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...