Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για gaming pc που θα σηκώνει άνετα παιχνίδια τύπου GTA, Watch Dogs είναι καλή σύνθεση? Δε θέλουμε να ξεφύγουμε από αυτό το κόστος, ενώ αν υπάρχει ποιο οικονομική λύση σε κάποιο part χωρίς να πέσει η απόδοση είναι ευπρόσδεκτη.

post-162772-0-14318400-1405271860_thumb.jpg

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι :

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500-550€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: όχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? 'οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? eshop ή οποιοδήποτε δε θα χρεώσει μεταφορικά

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? από τον ενδιαφερόμενο

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού όχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού όχι

Η οθόνη είναι 23'' LG Full HD. Δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο

Δημοσ.

Coolermaster K280            38€

FX 6300                             106€

Raijintek AIDOS                  21€

Gigabyte DS3P                   67€

Adata 2x4gb 1600mhz         66€

Western Digital 1TB blue    49€

XFX 550                              63€

Asus R9 270                       167€

577€ χωρίς SSD βάζεις αργότερα έναν.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι  :)

Θα μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Έχω χρόνια να ασχοληθώ με τις εξελίξεις οπότε έχω μείνει λίγο πίσω. :P

Δημοσ.

Η σύνθεση του 8elwadsl είναι αρκετά καλή αν και βγαίνει παραπάνω στα χρήματα.Εγώ θα σκεφτόμουν και το fm2+.

Αν αρχίσεις να ξανασχολείσαι και να παρακολουθείς μόνος σου με λίγη βοήθεια θα βγάζεις άκρη.

Δημοσ.

Σσσσσσουυυττττ μην τελειώσει το απόθεμα θέλω να την πάρω κ εγώ :D

Πρέπει να σου έχουν στείλει το newsletter για να δεις αυτή τη τιμή.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα μια και τώρα έκατσε να πάω σε αγορά...

Επεξεργαστής: http://www.e-shop.gr/amd-fx-6300-35ghz-6-core-box-p-PER.559644

Μητρική: http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-970a-ds3p-retail-p-PER.526959

RAM: http://www.e-shop.gr/kingston-kvr16n11-8-8gb-ddr3-1600mhz-pc3-12800-p-PER.550509

Τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/thermaltake-lt-600pceu-litepower-black-600w-p-PER.700847

Επιπλέον θα μπει για GPU μια R9 290 μτχ στα 250€ οπότε είναι μέσα στο budget μου.

Πως το βλέπετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...