solton57010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Η αποδειξη τι γραφει επανω 630 ή 635 ?Αν εχουν γραψει 635 κρατα το ,αλλιως πηγαινε να τους ενημερωσεις. 1
LosPoulos93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αξιζει σαν αγορα για ενα ατομο που θελει να κανει τα βασικα , browsing , mailing αντε κι κανενα word,excel που ομως εχει συνηθίσει στις ταχυτητες των laptop ?
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αξιζει σαν αγορα για ενα ατομο που θελει να κανει τα βασικα , browsing , mailing αντε κι κανενα word,excel που ομως εχει συνηθίσει στις ταχυτητες των laptop ? Για μένα αξίζει σίγουρα για τέτοια χρήση. Αργό δεν είναι, αλλά ανάλογα και με τι λαπτοπ το συγκρίνεις!
LosPoulos93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Για μένα αξίζει σίγουρα για τέτοια χρήση. Αργό δεν είναι, αλλά ανάλογα και με τι λαπτοπ το συγκρίνεις! τωρα εχει ενα λαπτοπ 5ετιας με intel core 2 duo @ 2.4 gh 2gb ram κι 17,3 in , τον ενδιαφερει κι το κινητο , το ερωτημα μου ειναι να παρει ενα λαπτοπ ι-3 κι ξεχωριστα ενα κινητο η αξιζει αυτη η προσφορα γι αυτον ; ενημερωτικα ρωταω θα το δω κι απο κοντα το tablet για να εχω καλητερη αποψη , ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 τωρα εχει ενα λαπτοπ 5ετιας με intel core 2 duo @ 2.4 gh 2gb ram κι 17,3 in , τον ενδιαφερει κι το κινητο , το ερωτημα μου ειναι να παρει ενα λαπτοπ ι-3 κι ξεχωριστα ενα κινητο η αξιζει αυτη η προσφορα γι αυτον ; ενημερωτικα ρωταω θα το δω κι απο κοντα το tablet για να εχω καλητερη αποψη , ευχαριστω Προσωπική γνώμη, αφού τον ενδιαφέρει και το κινητό αξίζει σίγουρα. Πρέπει να το δει από κοντά όμως, κυρίως για το μέγεθος γιατί αν έχει συνηθίσει στο 17αρι μπορεί να του φανεί μικρό. Από ταχύτητα δεν θα έχει θέμα
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αξιζει σαν αγορα για ενα ατομο που θελει να κανει τα βασικα , browsing , mailing αντε κι κανενα word,excel που ομως εχει συνηθίσει στις ταχυτητες των laptop ? τωρα εχει ενα λαπτοπ 5ετιας με intel core 2 duo @ 2.4 gh 2gb ram κι 17,3 in , τον ενδιαφερει κι το κινητο , το ερωτημα μου ειναι να παρει ενα λαπτοπ ι-3 κι ξεχωριστα ενα κινητο η αξιζει αυτη η προσφορα γι αυτον ; ενημερωτικα ρωταω θα το δω κι απο κοντα το tablet για να εχω καλητερη αποψη , ευχαριστω Μπορεί να πάρει κάποιο απ' αυτά συν ένα κινητό: http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/HP-255-AMD-25637 (AMD Quad Core A4-5000, AMD Radeon HD 8210, 2 GB RAM) 279 € + ~20 € για ακόμα 2 GB μνήμης http://www.e-shop.gr/lenovo-b590-59-410474-156-intel-dual-core-2020m-4gb-500gb-free-dos-p-PER.910262 (Intel Dual Core 2020M, Intel HD 4000 Graphics, 4 GB RAM) 329 € http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=17688 (Intel Core i3-3110M, Intel HD 4000 Graphics, 4 GB RAM) 334 €
da_lawya Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανένας κάποιο υποκατάστημα του Γερμανού που να έχει διαθέσιμη την προσφορά (δηλ. asus + nokia)?
iceman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανένας κάποιο υποκατάστημα του Γερμανού που να έχει διαθέσιμη την προσφορά (δηλ. asus + nokia)? Χθες ρώτησα στο Γερμανό στη Σταδίου και μου είπαν ότι πλέον δεν εμφανίζεται η προσφορά στο σύστημα γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Αφησα τηλέφωνο μήπως ξαναγίνει διαθέσιμη....
eagle_eyes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πήρα τηλέφωνο σε 2-3 καταστήματα Γερμανός και μου είπαν όλοι το ίδιο πράγμα. Ότι η προσφορά έχει λήξει γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Τους έχουν στείλει e-mail από τα κεντρικά της Γερμανός. Ακόμη και διαθεσιμότητα να υπάρξει δεν θα ισχύει πλέον η προσφορά.
geornirv Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Παιδιά η φωτεινότητα είναι καλή ??? Γιατί όταν το ειδα στο public μου φανηκε καπως σκοτεινο και ήταν φουλ η φωτεινότητα..
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Παιδιά η φωτεινότητα είναι καλή ??? Γιατί όταν το ειδα στο public μου φανηκε καπως σκοτεινο και ήταν φουλ η φωτεινότητα.. Μια χαρά είναι 1
geornirv Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Και εγω επιβεβαιώνω ότι η προσφορά Καπούτ !!!!
arian7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια το ψαχνω απο την μερα που βγηκε η προσφορα τις πρωτες μερες δεν το ηξεραν καν οι πωλητες τις επομενες μου ελεγαν δεν υπάρχει διαθέσιμοτητα με παραπεμψανε στα κεντρικα που μου ειπαν οτι μπορω να το παραγγείλω απο καταστημα .Πηρα σε κατάστημα κοντα στο σπιτι μου μου ειπαν πως ναι γίνεται και πως σε δυο εργάσιμες θα το εχω , έδωσα 50 € προκαταβολή και σημερα έπρεπε να το εχω παω να το παρω και μου λενε πως δεν εχει έρθει και πως δεν υπάρχει διαθέσιμοτητα και αρνήθηκαν να μου δωσουν τα λεφτα λεγοντας στην αρχη οτι μπορω να παρω κατι αλλο απο το καταστημα με την προκαταβολή αφου φυσικά δεν το δεχτηκα και εκανα φασαρια μου εδωσαν πισω τα λεφτα . Απαράδεκτος ο Γερμανος και η πολιτική πωλήσεων που εχει η εταιρεία αυτο μονο. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2014 από arian7 4
saxos55 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Παιδια το ψαχνω απο την μερα που βγηκε η προσφορα τις πρωτες μερες δεν το ηξεραν καν οι πωλητες τις επομενες μου ελεγαν δεν υπάρχει διαθέσιμοτητα με παραπεμψανε στα κεντρικα που μου ειπαν οτι μπορω να το παραγγείλω απο καταστημα .Πηρα σε κατάστημα κοντα στο σπιτι μου μου ειπαν πως ναι γίνεται και πως σε δυο εργάσιμες θα το εχω , έδωσα 50 € προκαταβολή και σημερα έπρεπε να το εχω παω να το παρω και μου λενε πως δεν εχει έρθει και πως δεν υπάρχει διαθέσιμοτητα και αρνήθηκαν να μου δωσουν τα λεφτα λεγοντας στην αρχη οτι μπορω να παρω κατι αλλο απο το καταστημα με την προκαταβολή αφου φυσικά δεν το δεχτηκα και εκανα φασαρια μου εδωσαν πισω τα λεφτα . Απαράδεκτος ο Γερμανος και η πολιτική πωλήσεων που εχει η εταιρεία αυτο μονο. Τη δική μου περιπέτεια, την έχω γράψει εδώ και εδώ. Η συνέχεια έχει ως εξής: Αφού άφησα το τηλέφωνό μου, την επόμενη μέρα ξαναπαίρνω την ίδια περίπου ώρα, το αίτημά μου "εκκρεμεί". Ζητώ επίμονα να μιλήσω με τον υπεύθυνο, δε μου τον δίνουν Ζητώ επίμονα email επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης, δε μου δίνουν, με παραπέμπουν στη φόρμα επικοινωνίας στο site. Τους λέω ότι η σελίδα δεν είναι κρυπτογραφημένη (https) και ζητάει τηλέφωνο, εγώ δεν το βάζω. Μου λέει η υπάλληλος, βάλτε 69000000 (ψεύτικο δλδ)! Λες και μιλάω σε κανένα chat room με κανα γκομενάκι. Της απαντώ ότι δεν έχω συνηθίσει να επικοινωνώ με τέτοιο γελοίο τρόπο με εταιρείες τέτοιου μεγέθους. Με τα πολλά, μου δίνει το email!!! (τέτοια μυστικότητα δεν έχω ξαναδεί, εν τω μεταξύ στο site δεν υπάρχει κανένα mail επικοινωνίας, ούτε η φυσική έδρα της εταιρείας, μόνο η φόρμα!) Στέλνω με λεπτομέρειες το τι τράβηξα για να βρω την προσφορά (την πήρα τελικά από Γερμανό στο Mall, 40 λεπτά να πάω, 1.5 ευρώ πάρκινγκ, 1+ ώρα να γυρίσω γιατί ήταν η επόμενη της σύλληψης Μαζιώτη και ήταν πολλοί δρόμοι κλειστοί) μου απαντάνε Δευτέρα (21/7) μεσημέρι, δλδ τέσσερις μέρες (δύο εργάσιμες) μετά το mail και πέντε (τρείς εργάσιμες) μετά το αρχικό τηλεφώνημα στα κεντρικά. Μιλάμε για εξυπηρέτηση, όχι αστεία! Φυσικά μια απάντηση "κονσέρβα": Λυπούμαστε πολύ....δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να περνάμε στους πελάτες μας.....σας διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχει απόθεμα για την προσφορά (εν τω μεταξύ την επόμενη μέρα του mail η προσφορά σταμάτησε).... συγνώμη για την ταλαιπωρία σας.... τα ερωτήματά σας έχουν διαβιβαστεί εκεί που πρέπει (τα συνδέσανε με Κάϊρο φαντάζομαι). Εννοείται πως αν δεν είχα "τάξει" για δώρο το t100ta και το τηλέφωνο, ούτε που θα το σκεφτόμουν να το πάρω. Εννοείται πως η συγκεκριμένη αλυσίδα τρώει ένα μεγαλοπρεπές x από εμένα, ό,τι προσφορά και να βγάλει. Πιστεύω (και το ξανάγραψα) πως η συγκεκριμένη προσφορά είναι παραπλανητική εμπορική πρακτική. Ακόμα και αν δεν είναι, είναι απαράδεκτη. Όταν θέλεις να ξεστοκάρεις 100 τάμπλετ, πάς σε ένα κατάστημα με πολύ κίνηση (στο κέντρο π.χ. ή στο Mall), βάζεις απ'έξω μία αφίσα με την προσφορά και σε 1-2-3 μέρες έχεις ξεστοκάρει. Δε βάζεις την προσφορά σε ένα φυλλάδιο με κυκλοφορία τουλάχιστον 50000 αντίτυπα (με πολύ συντηρητικούς υπολογισμούς: Το φυλλάδιο κυκλοφόρησε σίγουρα με τα Σαββατιάτικα Νέα, την κυριακάτικη Καθημερινή και υποθέτω και με άλλες εφημερίδες και υπάρχουν το λιγότερο 100 αντίτυπα σε κάθε ένα από τα 400 καταστήματα) όταν έχεις 100 τάμπλετ να δώσεις. Όποιος ενδιαφέρεται να το κυνηγήσει, ας ρίξει ένα τηλ. στη ΓΓΚ στο 1520. Το άρθρο που λέει ότι πρέπει να μην παραπλανεί ο πωλητής για τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος είναι το: Άρθρο 9δ - Παραπλανητικές πράξεις 1. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται παραπλανητική όταν περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες και είναι, συνεπώς, αναληθής ή, όταν, με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής παρουσίασής της, παραπλανά ή ενδέχεται να παραπλανήσει το μέσο καταναλωτή, ακόμα και εάν οι πληροφορίες είναι, αντικειμενικά, ορθές όσον αφορά ένα ή περισσότερα από τα στοιχεία τα οποία παρατίθενται κατωτέρω και, ούτως ή άλλως, τον οδηγεί ή ενδέχεται να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δεν θα ελάμβανε. Τα στοιχεία αυτά είναι: α) η ύπαρξη ή η φύση του προϊόντος, β) τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως είναι η διαθεσιμότητα, ... του 2251/94 Edit: Σίγουρα πάντως ρίχτε ένα τηλ στα κεντρικά, πείτε τους για την κοροϊδία. Μπορεί κάτι να γίνει. Έστω να καταγραφεί η διαμαρτυρία από πολλούς. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα