Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πρόσφατα στο σύστημα της υπογραφής μου επ ευκαιρίας της εγκαστάσης windows 8.1 άλλαξα και ssd σε samsung evo 120gb απο εναν intel 80gb που ειχα, αυτο που παρατηρώ ορισμένες φορές ειναι μια μικρή καθυστέρηση οχι οταν κανει boot το σύστημα αλλα οταν δουλεύω μεσα σε αυτο , δηλαδή αν πατήσω στο my computer μεχρι να μου εμφανίσει τα εικονίδια απο τους δίσκους κτλπ με της χωρητικότες τους κανει 3 4 δευτερόλεπτα οπως και σε αλλους φακέλους γενικά οτι πράγματα και ανοίξω δεν ειναι άμεσα δηλαδη οπως πρέπει να ειναι , στα παιχνίδια να σημειώσω οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το σύστημα μου ειναι sata 2 και ο δίσκος sata 3 οπου δεν υποστηρίζεται αλλα δεν νομίζω οτι αυτο που περιγράφω μπορεί να σχετίζεται με την ταχύτητα που δεν μπορεί να πιάσει ο δίσκος , φυσικά τα windows εχουν περαστεί απο την αρχή καθαρή εγκατάσταση.

Με τα windows 7 στον αλλο δίσκο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα , τα εχω δει ολα με hdsentinel κτλπ και ειναι στο 100 % και με ahci και trim ενεργοποιημένο

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τα update και τα λοιπά τελείωσε το σύστημα;;;

Αν και δεν νομίζω να δικαιολογεί τέτοια καθυστέρηση αλλά είναι μια αρχή. 

Δημοσ.

Εχουν γίνει ολα τα updates κανονικά και εγω δεν μπορώ να βρώ απο που προέρχεται αυτη η καθυστέρηση

Δημοσ.

Οχι τα εχω απενεργοποιήσει ολα αυτα εγω σκέφτομαι μηπως ειναι κανένας driver που το προκαλεί , κατι αλλο δεν μπορώ να σκεφτώ

Δημοσ.

Η μονη αλλαγή που εκανες ειναι ο δισκος;

Ψιλοδιαφορετικο παράδειγμα αλλα ίσως σε κατευθύνει καπως:

Εμενα αργουσε παρα πολυ(5-6 seconds) να βγάλει το μενου που βγαινει με το δεξι κλικ σε επιφανεια εργασίας και φακελους. Και εφταιγε καποιο απο τα προγραμματα που ειχαν βαλει εγγραφες σε αυτά.(το git συγκεκριμενα)

Δημοσ.

Ακριβώς μονο ο δίσκος άλλαξε και μπήκαν τα 8.1 με τα 7 δεν ειχα κανενα τέτοιο θέμα στο intel το οποίο δεν νομίζω οτι εχει σχέση ο δίσκος που ο ένας ειναι sata 2 και ο αλλος sata 3

Δημοσ.

Δες και στην διαχείριση υλικού μπας και πέρασε κάποιο pnp driver για το chipset σου που δεν δίνει όλη την δύναμη,δες δηλαδή αν στην σελίδα της μητρικής σου υπάρχει driver και πέρνα αυτόν.

Δημοσ.

Κοιτα επειδη σημερα εκανα migration απο εναν Vertex 3 120αρη σε ενα 500αρη EVO χωρις να κανω νεο install τα windows 8.1 φυσικα, παρατηρησα μια καθυστερηση μονο στο bootαρισμα εγω,την ωρα που ειναι ετοιμο να μπει απο την login screen στο GUI. Μολις αφαιρεσα το Samsung Magician που ηρθε με το πακετο για optimization και λοιπες πληροφοριες, ολα καλα. Βεβαια εχω και 8 δισκους επανω εγω και ενα optical drive οποτε η καθυστερηση μπορει να ηταν απο οτιδηποτε αφου δεν ειναι και clean install, αλλα δοκιμασε να το αφαιρεσεις αν το εχεις βαλει δεν χανεις τιποτα, εγω απο οτι καταλαβα καποιες απο τις ρυθμισεις που κανει δεν αρεσουν σε ολους τους σκληρους.  Επισης θα συμβουλευα να μην βαλεις το rapid mode αν το εχεις κανει μπορει να δημιουργησει προβληματα.

Δημοσ.

Rapid mode δεν εχω βάλει γιατι δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να μου φάει απο την ram θα βγάλω ομως το Samsung Magician και θα δώ

Δημοσ.

Έβγαλα και το Samsung Magician αλλα δεν άλλαξε τιποτα εντελώς και τώρα παρατήρησα οτι με το που μπαίνει στα windows τα εικονίδια που εχω στην επιφάνεια εργασίας στην αρχή φαίνονται άσπρα και κάνουν γύρω στα 10 δεύτερα να βγουν κανονικα ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...