Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Γεια σας... Έδωσα φέτος πανελλήνιες και έπιασα 16.826 μόρια... Αρχικά ήθελα ηλεκτρολόγος μηχανικός αλλά δεν τα πήγα όσο καλά περίμενα και τώρα οι επιλογές μου είναι ο Βόλος ( είμαι 910 μόρια πάνω) και η Ξάνθη ( σχεδόν 900 μόρια πάνω )... Είμαι από Λάρισα και ο αδερφός μου σπουδάζει οικονομικά στον Πειραιά... Μετά από ψάξιμο είδα και την πληροφορική στο ΟΠΑ, που έχει και κάποια οικονομικά που μου αρέσουν και την Διοικητικής Επιστήμης και τεχνολογίας , στο ΟΠΑ επίσης... Τι πιστεύεται ότι είναι καλύτερα ΗΜΜΥ στην ξάνθη, γιατί τον Βόλο θα τον βάλω σίγουρα, ή στο ΟΠΑ πληροφορική; Θα παρακαλούσα όσοι απαντήσουν να τεκμηριώνουν την άποψή τους μήπως και με βοηθήσουν... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
doctor_667 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Είναι διαφορετικά πράγματα, στη Ξάνθη θα έχεις πιο πολλές επιλογές να δεις και να διαλέξεις, αν όμως προτιμάς Πληροφορική και είσαι σίγουρος, δεν βλέπω το λόγο να πας εκεί και να κάνεις τόσα μαθήματα ακόμα. Απ'ότι βλέπω, και του Βόλου τώρα προσπαθεί να ανοίξει το πεδίο, αλλά εκεί που είναι καλοί είναι στην Πληροφορική. Μεταξύ Βόλου και ΟΠΑ, η ουσιαστική διαφορά είναι ότι η μία είναι 4 και η άλλη 5 χρόνια, οπότε δες αν προτιμάς μα κάνεις πιο πολλά προπτυχιακά μαθήματα ή πιο λίγα και να κάνεις μετά ένα μάστερ σε κάτι που σε ενδιαφέρει. 1
giorgos9797 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εγώ φίλε θα σου πρότεινα ΗΜΜΥ, για τον απλό λόγο ότι εκεί έχεις την επιλογή να κάνεις και προγραμματιστικά μαθήματα/πληροφορική αλλά και κυκλώματα/hardware/vlsi/τηλεπικοινωνίες. Κατά τη γνώμη μου θα σου πρότεινα το ΗΜΜΥ στα Χανιά, το οποίο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο προγραμματιστικό κομμάτι και γενικά στα πληροφοριακά αλλά και στο hardware σκίζει. Επιπλέον, είναι ηλεκτρονικοί και όχι ηλεκτρολόγοι. Δηλαδή ασχολούνται με όλα εκτός από την ενέργεια (έχει μόνο 2 ενεργειακά έτσι για τη μόστρα). Συνεπώς, επειδή το διήλημά σου είναι πληροφορική ή ΗΜΜΥ δεν σε πολυνοιάζει η ενέργεια. Επίσης και στο βόλο κάνουν άριστη δουλειά. Στην Ξάνθη καλά πρέπει να είναι, αλλά έχει 65 μαθήματα από τα οποία τα 15 (μη σου πω και παραπάνω) παίζει να είναι παπαριές, και θα χάνεις χρόνο για κάτι άχρηστο (έχει γενικής παιδείας μαθήματα). Στο βόλο έχει 45 μαθήματα και στα Χανιά 50, τα οποία αφορούν αποκλειστικά και μόνο αυτό που σπουδάζεις. Τέλος, πέρισσι οι βάσεις ήταν στα χανιά γύρω 14500 μόρια και στο βόλο 16500 περίππου. Επίσης τώρα θα αυξηθούν οι εισακτέοι και πιστεύω ότι θα το πιάσεις με τα μόρια που έβγαλες. Και κάτι άσχετο στα Χανιά επειδή είναι μόνο πολυτεχνείο και τει τεχνολογικών επιστημών δεν έχει πολλές κοπέλες. Εναλλακτικές υπάρχουν (π.χ. μαθήτριες λυκείων, τουρίστριες, ρέθυμνο κ.λ.π.) αλλά και πάλι είναι άλλο πράγμα να τις έχεις στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι τραγική η κατάσταση, αλλά για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να βάλεις πρώτα βόλο, μετά Χανιά, μετά πληροφορική ΕΚΠΑ (πολύ καλύτερη σχολή από την πληροφορική ΟΠΑ και ΑΣΟΕΕ και είναι στα 100 πιο αναγνωρισμένα τμήματα του κόσμου στον τομέα του), μετά επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο Κρήτης (έχει και πληροφορική κυρίως αλλά και μερικά για hardware) Και μετά βάλε την ΟΠΑ. είναι και με σειρά φθήνουσα όσον αφορά της βάσεις, αν και πιστεύω ότι στο βόλο θα μπεις άνετα. 2
Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Είναι διαφορετικά πράγματα, στη Ξάνθη θα έχεις πιο πολλές επιλογές να δεις και να διαλέξεις, αν όμως προτιμάς Πληροφορική και είσαι σίγουρος, δεν βλέπω το λόγο να πας εκεί και να κάνεις τόσα μαθήματα ακόμα. Απ'ότι βλέπω, και του Βόλου τώρα προσπαθεί να ανοίξει το πεδίο, αλλά εκεί που είναι καλοί είναι στην Πληροφορική. Μεταξύ Βόλου και ΟΠΑ, η ουσιαστική διαφορά είναι ότι η μία είναι 4 και η άλλη 5 χρόνια, οπότε δες αν προτιμάς μα κάνεις πιο πολλά προπτυχιακά μαθήματα ή πιο λίγα και να κάνεις μετά ένα μάστερ σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Τα χρόνια δεν με απασχολούν να σου πω την αλήθεια.. Για αυτό ήθελα ηλεκτρολόγος για τις πολλές δυνατότητες και επιλογές που σου δίνει... Εγώ φίλε θα σου πρότεινα ΗΜΜΥ, για τον απλό λόγο ότι εκεί έχεις την επιλογή να κάνεις και προγραμματιστικά μαθήματα/πληροφορική αλλά και κυκλώματα/hardware/vlsi/τηλεπικοινωνίες. Κατά τη γνώμη μου θα σου πρότεινα το ΗΜΜΥ στα Χανιά, το οποίο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο προγραμματιστικό κομμάτι και γενικά στα πληροφοριακά αλλά και στο hardware σκίζει. Επιπλέον, είναι ηλεκτρονικοί και όχι ηλεκτρολόγοι. Δηλαδή ασχολούνται με όλα εκτός από την ενέργεια (έχει μόνο 2 ενεργειακά έτσι για τη μόστρα). Συνεπώς, επειδή το διήλημά σου είναι πληροφορική ή ΗΜΜΥ δεν σε πολυνοιάζει η ενέργεια. Επίσης και στο βόλο κάνουν άριστη δουλειά. Στην Ξάνθη καλά πρέπει να είναι, αλλά έχει 65 μαθήματα από τα οποία τα 15 (μη σου πω και παραπάνω) παίζει να είναι παπαριές, και θα χάνεις χρόνο για κάτι άχρηστο (έχει γενικής παιδείας μαθήματα). Στο βόλο έχει 45 μαθήματα και στα Χανιά 50, τα οποία αφορούν αποκλειστικά και μόνο αυτό που σπουδάζεις. Τέλος, πέρισσι οι βάσεις ήταν στα χανιά γύρω 14500 μόρια και στο βόλο 16500 περίππου. Επίσης τώρα θα αυξηθούν οι εισακτέοι και πιστεύω ότι θα το πιάσεις με τα μόρια που έβγαλες. Και κάτι άσχετο στα Χανιά επειδή είναι μόνο πολυτεχνείο και τει τεχνολογικών επιστημών δεν έχει πολλές κοπέλες. Εναλλακτικές υπάρχουν (π.χ. μαθήτριες λυκείων, τουρίστριες, ρέθυμνο κ.λ.π.) αλλά και πάλι είναι άλλο πράγμα να τις έχεις στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι τραγική η κατάσταση, αλλά για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να βάλεις πρώτα βόλο, μετά Χανιά, μετά πληροφορική ΕΚΠΑ (πολύ καλύτερη σχολή από την πληροφορική ΟΠΑ και ΑΣΟΕΕ και είναι στα 100 πιο αναγνωρισμένα τμήματα του κόσμου στον τομέα του), μετά επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο Κρήτης (έχει και πληροφορική κυρίως αλλά και μερικά για hardware) Και μετά βάλε την ΟΠΑ. είναι και με σειρά φθήνουσα όσον αφορά της βάσεις, αν και πιστεύω ότι στο βόλο θα μπεις άνετα. Κοίτα στα χανία δεν πάω γιατί ειμαι από Λάρισα και επίσης από χανία δεν δικαιούμαι μεταγραφή για ΕΜΠ αν τελικά τις αφήσουν ελεύθερες όπως λένε μέχρι τώρα.. Στον Βόλο πέρσι είχε 15.916, έχω δηλαδή 910 μόρια και με την κατάργηση των ειδικών κατηγοριών έχει ουσιαστικά 65 θέσεις παραπάνω!!! Οπότε το λογικό εινια να την πιάσω , αλλά τώρα κοιτάω για εναλλακτικες μη τυχόν στραβωνόσουν τα πράγματα και δεν περάσω.. Για την Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας ξέρετε τίποτα;
efikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη αν ενοχλώ που παρεμβαλομαι ετσι απλώς βρίσκομαι σε παρόμοια θέση και πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω με το μηχανογραφικο. Έχω βγάλει γύρω στις 17000 και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολες ημμυ Ξάνθη και πληροφορικής απθ. το θέμα μου είναι πως δεν είχα ιδέα για τον προγραμματισμο προτού πάω στην γ λυκείου όπου μ'αρεσε αρκετα και μπήκα στη λογική του πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους συμμαθητές μου,ωστόσο πολλοί με αποθαρρύνουν να το ακολουθήσω καθώς δεν είχα καμία πρωτυτερη επαφή με το αντικείμενο κι εγώ προσωπικά έχω κάποιους ενδοιασμούς καθώς κάναμε μόνο Pascal οπότε δεν γνωρίζω καμιά άλλη γλώσσα προγραμματισμου. Από την άλλη βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών του ημμυ Ξάνθης είδα ότι υπάρχει πλήθος επιλογών κατευθύνσεων, ενδιαφέροντα μαθήματα αλλά αυτά που αφορούν τον προγραμματισμο είναι λίγα και φοιτητές μου είπαν ότι είναι παραμελημένα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Βρίσκομαι λοιπόν σε μια σύγχυση για το τι να ακολουθήσω και θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς και οποιοδήποτε πληροφορία γνωρίζετε σχετικά με την κατάσταση αυτών των σχολών.ευχαριστώ.
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εγώ φίλε θα σου πρότεινα ΗΜΜΥ, για τον απλό λόγο ότι εκεί έχεις την επιλογή να κάνεις και προγραμματιστικά μαθήματα/πληροφορική αλλά και κυκλώματα/hardware/vlsi/τηλεπικοινωνίες. Κατά τη γνώμη μου θα σου πρότεινα το ΗΜΜΥ στα Χανιά, το οποίο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο προγραμματιστικό κομμάτι και γενικά στα πληροφοριακά αλλά και στο hardware σκίζει. Επιπλέον, είναι ηλεκτρονικοί και όχι ηλεκτρολόγοι. Δηλαδή ασχολούνται με όλα εκτός από την ενέργεια (έχει μόνο 2 ενεργειακά έτσι για τη μόστρα). Συνεπώς, επειδή το διήλημά σου είναι πληροφορική ή ΗΜΜΥ δεν σε πολυνοιάζει η ενέργεια. Επίσης και στο βόλο κάνουν άριστη δουλειά. Στην Ξάνθη καλά πρέπει να είναι, αλλά έχει 65 μαθήματα από τα οποία τα 15 (μη σου πω και παραπάνω) παίζει να είναι παπαριές, και θα χάνεις χρόνο για κάτι άχρηστο (έχει γενικής παιδείας μαθήματα). Στο βόλο έχει 45 μαθήματα και στα Χανιά 50, τα οποία αφορούν αποκλειστικά και μόνο αυτό που σπουδάζεις. Τέλος, πέρισσι οι βάσεις ήταν στα χανιά γύρω 14500 μόρια και στο βόλο 16500 περίππου. Επίσης τώρα θα αυξηθούν οι εισακτέοι και πιστεύω ότι θα το πιάσεις με τα μόρια που έβγαλες. Και κάτι άσχετο στα Χανιά επειδή είναι μόνο πολυτεχνείο και τει τεχνολογικών επιστημών δεν έχει πολλές κοπέλες. Εναλλακτικές υπάρχουν (π.χ. μαθήτριες λυκείων, τουρίστριες, ρέθυμνο κ.λ.π.) αλλά και πάλι είναι άλλο πράγμα να τις έχεις στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι τραγική η κατάσταση, αλλά για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να βάλεις πρώτα βόλο, μετά Χανιά, μετά πληροφορική ΕΚΠΑ (πολύ καλύτερη σχολή από την πληροφορική ΟΠΑ και ΑΣΟΕΕ και είναι στα 100 πιο αναγνωρισμένα τμήματα του κόσμου στον τομέα του), μετά επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο Κρήτης (έχει και πληροφορική κυρίως αλλά και μερικά για hardware) Και μετά βάλε την ΟΠΑ. είναι και με σειρά φθήνουσα όσον αφορά της βάσεις, αν και πιστεύω ότι στο βόλο θα μπεις άνετα. δυστυχως τα περιγραφεις καλυτερα απ οσο ειναι τα πραγματα στα χανια (σπουδαζα στο τει ηλεκτρονικος) τον χειμωνα ειναι σαπιλα,νομιζεις οτι εισαι στο καστελοριζο,οι ντοπιοι δε τη παλευουν ιδιαιτερα και ειδικα οι γυναικες . γενικα εχει μονο αντρες,τει+πολυτεχνειο+ναυσταθμος+πεδιο βολης+ 500 στρατοπεδα ειναι sausage fest... οποτε μενουν μονο οι ντοπιες... αλλιως αν εχεις αμαξι και λεφτα να πηγαινεις ρεθυμνο... ΑΛΛΑ υπαρχει το καλοκαιρι,που ειναι το καλυτερο μερος για διακοπες στην ελλαδα μακραν. τιγκα στο ξενο τουρισμο,γαμω τις παραλιες και απειρα πραγματα να κανεις.
Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη αν ενοχλώ που παρεμβαλομαι ετσι απλώς βρίσκομαι σε παρόμοια θέση και πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω με το μηχανογραφικο. Έχω βγάλει γύρω στις 17000 και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολες ημμυ Ξάνθη και πληροφορικής απθ. το θέμα μου είναι πως δεν είχα ιδέα για τον προγραμματισμο προτού πάω στην γ λυκείου όπου μ'αρεσε αρκετα και μπήκα στη λογική του πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους συμμαθητές μου,ωστόσο πολλοί με αποθαρρύνουν να το ακολουθήσω καθώς δεν είχα καμία πρωτυτερη επαφή με το αντικείμενο κι εγώ προσωπικά έχω κάποιους ενδοιασμούς καθώς κάναμε μόνο Pascal οπότε δεν γνωρίζω καμιά άλλη γλώσσα προγραμματισμου. Από την άλλη βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών του ημμυ Ξάνθης είδα ότι υπάρχει πλήθος επιλογών κατευθύνσεων, ενδιαφέροντα μαθήματα αλλά αυτά που αφορούν τον προγραμματισμο είναι λίγα και φοιτητές μου είπαν ότι είναι παραμελημένα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Βρίσκομαι λοιπόν σε μια σύγχυση για το τι να ακολουθήσω και θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς και οποιοδήποτε πληροφορία γνωρίζετε σχετικά με την κατάσταση αυτών των σχολών.ευχαριστώ. Κοίτα και εγώ δεν έχω πολλές γνώσεις από υπολογιστές και το σκεφτόμουν και εγώ αυτό που λες... Αλλά μίλησα με αρκετούς γνωστούς μου και έκανα και επαγγελματικό προσανατολισμό και όλοι μου είπαν πως εντάξει δεν πειράζει αν δεν ξέρεις πολλά πράγματα, όρεξη να έχεις και θα τα μάθεις στη σχολή...
giorgos9797 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 δυστυχως τα περιγραφεις καλυτερα απ οσο ειναι τα πραγματα στα χανια (σπουδαζα στο τει ηλεκτρονικος) τον χειμωνα ειναι σαπιλα,νομιζεις οτι εισαι στο καστελοριζο,οι ντοπιοι δε τη παλευουν ιδιαιτερα και ειδικα οι γυναικες . γενικα εχει μονο αντρες,τει+πολυτεχνειο+ναυσταθμος+πεδιο βολης+ 500 στρατοπεδα ειναι sausage fest... οποτε μενουν μονο οι ντοπιες... αλλιως αν εχεις αμαξι και λεφτα να πηγαινεις ρεθυμνο... ΑΛΛΑ υπαρχει το καλοκαιρι,που ειναι το καλυτερο μερος για διακοπες στην ελλαδα μακραν. τιγκα στο ξενο τουρισμο,γαμω τις παραλιες και απειρα πραγματα να κανεις. Ε εντάξει τώρα γυναίκες μπορείς να βρεις στην αρχιτεκτονική του πολυτεχνείου (οι περισσότερες γυναίκες είναι) και στις υπόλοιπες σχολές του πολυτεχνείου και του τει έχει ελάχιστες. Αλλά από λύκεια έχει κάμποσα στα χανιά και αν και μικρότερες οκ κάνεις δουλειά. Αυτό πουλες για το ναύσταθμο, τα πεδία βολής και τα στρατόπεδα τί εννοείς; ότι το φανταριλίκι θα μας τρώνε τις λιγοστές γκόμενες που έχει το πολυτεχνείο;
GoDRiC- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Κοίτα και εγώ δεν έχω πολλές γνώσεις από υπολογιστές και το σκεφτόμουν και εγώ αυτό που λες... Αλλά μίλησα με αρκετούς γνωστούς μου και έκανα και επαγγελματικό προσανατολισμό και όλοι μου είπαν πως εντάξει δεν πειράζει αν δεν ξέρεις πολλά πράγματα, όρεξη να έχεις και θα τα μάθεις στη σχολή... το κακο ειναι οτι στη σχολη δε μαθαινεις, απλα σου δινει καποιες βασεις ωστε να μαθεις μονος σου στο τελος... κι εγω τεχνολογικη ειμαι και θα δωσω του χρονου και εχω βρει κατι σχολες διαφορες που εχουν να κανουν με ηλεκτρονικα και ηλεκτρολογικα κλπ αλλα στον προγραμματισμο δεν ειμαι καλος και δε προκειται να κατσω να στρωσω κωλο για να γινω προγραμματιστης.. γι'αυτο ψαχνω ετσι σχολες που δεν ασχολουνται με προγραμματισμο.. υπαρχουν αραγε;
Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το κακο ειναι οτι στη σχολη δε μαθαινεις, απλα σου δινει καποιες βασεις ωστε να μαθεις μονος σου στο τελος... κι εγω τεχνολογικη ειμαι και θα δωσω του χρονου και εχω βρει κατι σχολες διαφορες που εχουν να κανουν με ηλεκτρονικα και ηλεκτρολογικα κλπ αλλα στον προγραμματισμο δεν ειμαι καλος και δε προκειται να κατσω να στρωσω κωλο για να γινω προγραμματιστης.. γι'αυτο ψαχνω ετσι σχολες που δεν ασχολουνται με προγραμματισμο.. υπαρχουν αραγε; δεν ξέρω...
epir21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, Για μένα ειναι διαφορετικό το ΗΜΜΥ και το Μηχανικός Η/Υ. Σπουδάζω Μηχανικός Η/Υ κ Πληροφορικής στην Πάτρα. Εχω φίλους σε ΗΜΜΥ Αθήνα, Θεσσαλονική, Ξάνθη, Χανιά (δεν ειναι ΗΜΜΥ και ας το πάνε προς τα εκεί αλλα δεν ειναι αυτο το θέμα μας) και σε καμία σχολη δεν ασχολούνται τόσο πολύ με την πληροφορική (για τα χανιά δεν ξέρω και τοσα πολλά αλλα για τις υπόλοιπες ειμαι σίγουρος). Ασχολούνται περισσότερο με ενεργειακά,κυκλώματα και ολα τα συναφή. Ενω στην Πάτρα μπορεί να εχει αρκετά μαθηματικά, σήματα κτλπ αλλα αν οχι όλα, τα περισσότερα περιστρέφονται γύρω απο την Πληροφορική. Για μενα αν θές καθαρή σχολη πληροφορικής μην κοιτάξεις για ΗΜΜΥ θα κουραστείς χωρίς λογο με ολα τα άσχετα μαθήματα. Κοίτα προς Πληροφορική Πανεπιστήμιο ή για Μηχανικούς Η/Υ. Για ΟΠΑ δεν ξέρω να σου πω. Απο εκει και πέρα δικια σου ειναι η επιλογή εσυ πρέπει να κοιτάξεις τι θέλεις και να αποφασίσεις. 2
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ε εντάξει τώρα γυναίκες μπορείς να βρεις στην αρχιτεκτονική του πολυτεχνείου (οι περισσότερες γυναίκες είναι) και στις υπόλοιπες σχολές του πολυτεχνείου και του τει έχει ελάχιστες. Αλλά από λύκεια έχει κάμποσα στα χανιά και αν και μικρότερες οκ κάνεις δουλειά. Αυτό πουλες για το ναύσταθμο, τα πεδία βολής και τα στρατόπεδα τί εννοείς; ότι το φανταριλίκι θα μας τρώνε τις λιγοστές γκόμενες που έχει το πολυτεχνείο; προσπαθω να σου δειξω την αναλογια αντρων-γυναικων τωρα αμα θες να μπλεξεις με 16χρονα που ειναι μογγολα οκ 1
giorgos9797 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 προσπαθω να σου δειξω την αναλογια αντρων-γυναικων τωρα αμα θες να μπλεξεις με 16χρονα που ειναι μογγολα οκ Φίλε μια χαρά είναι και τα μόγγολα από το τίποτα.... Ίσα ίσα που και είναι και πιο εύκολες και διασκεδάζεις και περισσότερο επειδή είναι πιο εύκολες. Άσε που και αυτές ψήνονται για μεγαλύτερους
tehAllantin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 δυστυχως τα περιγραφεις καλυτερα απ οσο ειναι τα πραγματα στα χανια (σπουδαζα στο τει ηλεκτρονικος) τον χειμωνα ειναι σαπιλα,νομιζεις οτι εισαι στο καστελοριζο,οι ντοπιοι δε τη παλευουν ιδιαιτερα και ειδικα οι γυναικες . γενικα εχει μονο αντρες,τει+πολυτεχνειο+ναυσταθμος+πεδιο βολης+ 500 στρατοπεδα ειναι sausage fest... οποτε μενουν μονο οι ντοπιες... αλλιως αν εχεις αμαξι και λεφτα να πηγαινεις ρεθυμνο... ΑΛΛΑ υπαρχει το καλοκαιρι,που ειναι το καλυτερο μερος για διακοπες στην ελλαδα μακραν. τιγκα στο ξενο τουρισμο,γαμω τις παραλιες και απειρα πραγματα να κανεις. εχω ζήσει χειμώνα στα χανιά Στο web την έβγαζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα