WannaCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) MSI Wind Netbook Multirama power ^^ Όπως αναφέρω και στον τίτλο το bios δεν λέει να φύγει από μέσα του (μου φαίνεται θέλει κανένα εξορκισμό η κάτι τέτοιο). Έχει φύγει η μπαταρία από πάνω, έχει βραχυκυκλωθεί στην πατάρια, εχει περαστεί CmosPwd και αλλα τέτοια tools. Το αποτέλεσμα το ίδιο, το netbook ξεκινάει κανονικά μπαίνει στα windows, αλλα εάν χρειαστείς να μπεις στα bios η να booταρεις κάτι σου πεταει bios password. Παιδιά τα φώτα σας ^^ Ps: "Η φωτογραφία που έχω ανεβάσει είναι ακριβώς όπως είναι το netbook. Δεν το έχω βγάλει εγώ την βρήκα στο internet." Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2014 από EmmanouilT
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 καπου κρατάει ρευμα.... δοκίμασες υποθετω αφου εβγαλες τα παντα να πατησεις καμια 10-15 φορες παρατεταμενα διάφορα κουμπια...; εναλλακτικά δοκίμασε να το αφήσεις και ένα βράδυ εκτός πάντων...
soteras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Την μπαταριουλα που ειναι μες στο κιτρινο σακουλακι την αποσυνδεσες φανταζομαι?Βγαλτη παλι πατα το κουμπι 5-6 φορες αστο και ενα 20 λεπτο εκτος αλλιως αν επιμενι χωρις μπαταρια ενα ολοκληρο βραδυ θα χασει το πεισμα του
nikos903 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Όταν βάλεις μερικές φορές λάθος κωδικό τι σου λέει; Σου δίνει έναν αριθμό παράξενο;
WannaCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Τα έχω κάνει όλα αυτά παιδιά και είναι 2 μέρες εκτος ρεύματος. 10 - 15 φορες μονο ? Κοντεύει να σπάσει το κουμπί. Όχι δεν δίνει το είδα και αυτό για unlock αλλα το μονο που μου επιστρέφει μετά από 3-4 φορες είναι crt+ alt + del για restart
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 εχεις δοκιμασει να φλασαρεις αλλο bios (μεσα απο τα windows); καπου κραταει ρευμα αλλα που ειναι το θεμα...
WannaCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι γιατί εάν κολλήσουν μετά τα bios καήκαμε... και πάλι δεν νομίζω να καταργήσει το pass.. Το ποιο σίγουρο είναι να πετάξει κανένα bsod και να τρέχω. Ναι αυτό το που εδώ και κάτι μέρες μου έχει βγάλει το λάδι !! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2014 από EmmanouilT
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Κοίτα εγω 2 φορές που το έκανα στο wind δεν ειχα θέμα αλλα αυτό δε σημαίνει οτι δε θα εχεις και εσυ.. Γενικά ομως ειχαν χαθεί όλες οι ρυθμισεις οποτε εκτιμώ οτι ισως χανόταν και ο κωδικός.. σε ενα σταθερο φίλου κάποτε πριν χρόνια θελαμε να κάνουμε το ιδιο (καθως ειχε βαλει κωδικό η χαζη αδερφή του, τον ξεχασε και δεν ανοιγε καν) και αντιστεκόταν το κωλοπραμα, ειχαμε καταλήξει να βγάλουμε το τσιπακι του bios και εσβησαν τα παντα (δε ξερω αν βγαινει πλεον)
soteras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μπλε και στη θαλασσα τοτε Αποσυνδεσε τα πατα μα τα πατα σκληρους,ραμ,μπαταρια μιτρικης οσο και να θελει θα φυγει το ρευμα τι σ...α
WannaCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Τα έχω βγάλει και αυτά. Γυμνή τελείως την είχα την μητρική το τσιπ βγαίνει κανονικότατα μπαίνει πάνω στον προγραμματιστεί και ξανά setarete... αλλα είναι 50-50 !
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 χωρις να το προγραμματισεις, αν το βγαλεις δε θα επανέλθει στο αρχικό του default? εμεις αυτό καναμε και πετυχε...
WannaCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Για αυτό να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Το παιδί που ασχολείται με chip level μου είπε ότι πρέπει να μπει πάνω στον προγραμματιστεί (μηχάνημα), τώρα το τι θα του έκανε μετά από εκεί, δεν ξέρω για αυτό δεν το ψάξαμε παραπέρα.
dancer_69 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αυτό που θα του έκανε θα ήταν να φλασάρει ξανά το bios. Πιθανότατα να μπορείς να το φλασάρεις και μέσω usb(αν υποστηρίζεται το boot από usb). Σ' αυτή την περίπτωση θα σβηστεί και ο κωδικός, αφού θα σβηστεί και θα ξαναγραφτεί ολόκληρο το bios.
WannaCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Πως θα τα μπουτάρω ρε παιδιά ? Από την στιγμή που τα έχει lock.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 για αυτό σου ειπα για φλασαρισμα μεσα απο το λειτουργικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα