Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2-3 μηνες πηρα το pc,τα κομματια τα διαλεξα ο ιδιος,αν και στη καρτα πρεπει να κανα τεραστιο λαθος γιατι απο τοτε μεχρι τωρα μου χει βγαλει το καρκινο.. :P

Τα προβληματα δν ειναι ενα αλλα πολλα..(δινει ρεσιταλ..)

Εχουμε και λεμε:

1)Μια φορα (τουλαχιστον) τη μερα,στα καλα καθουμενα μαυριζει η οθονη τελειως και μενει εκει..μεχρι να κανω reboot..

2)Αν δεν μαυρισει,θα μπλεδισει και θα βγαλει αυτο : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και κανει reboot μονο του..

3)Ή μπλεδιζει και βγαζει αυτο : DPC_WATCHDOG_VIOLATION και κανει reboot..

Εχω δοκιμασει:

-Να αλλαξω τα Windows

-Να βαλω τα πιο καινουργια beta drivers της Catalyst (23-6 το πιο προσφατο αν δν κανω λαθος)

-Να αλλαξω σκληρο (γιατι ηταν εξωτερικος και τον ρυθμισα να γινει εσωτερικος,για να του βαλω windows,τελοσπαντων πηρα αλλον γιατι πιστεψα οτι μπορει να φταιει,ηταν και παλιος)

Αν χρειαστειτε να αναρτησω λιστα με τα κομματια του pc,πειτε μου.

Ευχαριστω προς το παρον..!

Δημοσ.

ψαξε στο διαδυκτιο

https://www.google.com.cy/search?q=IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=SOi2U9_9GunG7Aa_nIBg

απο οτι φαινεται το πρωτο ωφειλεται σε χαλια drivers και το δευτερο μαλλον απο λαθος σε data transfer bottleneck etc

Δημοσ.

Με μια γρηγορη ματια,περα απ τη καρτα,καποιοι λενε οτι μπορει να φταιει η RAM ή η μητρικη..

Οπως και να χει ευχαριστω,

συνεχιζω το ψαξιμο,

αν βρεις κατι αλλο πες μου..

Δημοσ.

Ειδα σ ενα παρομοιο post (ιδια καρτα) με παρομοια προβληματα,οτι μπορει να φτιαξει αν βγαλω τα drivers με το προγραμμα ddu και βαλω παλι τα καινουργια απο πανω..

το κανα αλλα μου εβγαλε στο τελος της εγκαταστασης report message..

το επισυναψα μαζι με το σχολιο..

ειναι λογικο..? ή υπαρχει καποιο θεμα..?

έχεις win 8 κ μη αυθεντικά ;

ναι,8.1 για την ακριβεια..

Report.xml

Δημοσ.

ναι

uninstall τα πάντα από την κάρτα γραφικών (& swipe αρχεία/φακέλους/registry) - επανεκκίνηση - clean install με τους προηγούμενους drivers.

Δημοσ.

Σε save mode πρέπει να κάνεις το uninstall με το ddu . Αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών

• Like 1
Δημοσ.

Τα εκανα uninstall με ddu σε safe mode..

εβαλα τα καινουργια drivers..

και τωρα μολις μου εβγαλε μπλε οθονη,χωρις ομως να λεει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ή DPC_WATCHDOG_VIOLATION..

απλα ειχε αυτο 0xa0000001..

Δε μπορειτε να πειτε,εχω ποικιλια.. :D

• Like 1
Δημοσ.

Τιποτα απ τα δυο αδερφε,με το που εβαλα τα drivers δε μπηκα στο κοπο να τα πειραξω μπας και τη βγαλω καθαρη..(Ανενεργο overdrive και default τα 3d δηλαδη..)

Λοιπον checkara και με το Memory Diagnostics Tool μηπως φταιει η μνημη..αλλα μου βγαλε μηδεν σφαλματα..

Επισης ο αδερφος μου εχει ακριβως την ιδια καρτα,με διαφορετικη μητρικη επεξεργαστη μνημες..και του εμφανιζει 

πανω κατω τα ιδια προβληματα..

Οποτε,τουλαχιστον,εχω αποκλεισει το ενδεχομενο να φταιει κατι αλλο..

να τους τη γυρισω πισω λετε..?

και αν ναι,να ζητησω παλι την ιδια ή αλλης εταιριας καρτα..?

Να και δω κατι παλικαρια που εχουν ιδια προβληματα με ιδιας σειρας καρτες..http://www.overclock.net/t/1478456/bluescreen-error-0xa0000001-with-amd-290x

Ξερω κουραζω καλοκαιριατικα,απλα προσπαθω να κανω το παν πριν την γυρισω πλαισιο,γιατι θα μου τη κρατησουν μια βδομαδα standard,για να μου πουν οτι δν εχει κατι η καρτα κ αμα θελω να την αλλαξω..

απλα μια βδομαδα χωρις pc δε παλευεται με τιποτα..

Ευχαριστω και παλι παιδια  B)

Δημοσ.

Ωραια θα παρω απο ενα φιλο αυθεντικα 7ρια να τα βαλω..αμα βγαλει παλι μπλε οθονες θα κλαψω.. :P

Turbo X PSU DR-812BTX 650W

Δε ξερω δεν εχω δοκιμασει να μπω με safe mode,παρα μονο για να βγαλω τα drivers με το ddu..

Δημοσ.

1. Δοκίμασε πρώτα safe mode, για κανένα 4ωρο-5ωρο...όση χρήση μπορείς να κάνεις.

2. Δοκίμασε αν είναι εύκολο άλλο τροφοδοτικό & ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ TURBO-X.

3. Δοκίμασε ως τελική λύση win7..με τους τελευταίους drivers. (όχι beta)!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια θα παρω απο ενα φιλο αυθεντικα 7ρια να τα βαλω..αμα βγαλει παλι μπλε οθονες θα κλαψω.. :P

Turbo X PSU DR-812BTX 650W

Είναι η απάντηση στα προβλήματά σου :P . Πέρα από την πλάκα σε μεγάλο ποσοστό μάλλον την δουλεία την κάνει το τροφοδοτικό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...