estel92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πήγα την καρτα μου r9 280x gigabyte για αντικατάσταση από Msystem και μου είπαν οτί μου φέραμε r9 270x αλλά asus γιατί το κάνουν αυτό εγώ που δεν την θέλω τι μπορώ να κάνω ; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ε προφανώς πες τους οτι θέλεις και πρέπει να πάρεις αυτην την που αγόρασες δηλαδη r9 280x και οχι r9 270x
estel92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Οπος λάθος δικό μου μου δίνουν r9 280x αλλά asus αντί για gigabyte Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μα λεω γω δεν μπορεί κατι λάθος έγινε ε μαλλον δεν θα έχουν ετοιμοπαράδοτη gigabyte και σου δίνουν την asus για να μην περιμένεις , αλλιως ή θα πάρεις την asus η θα πρέπει να τους πεις οτι θέλω την gigabyte και φυσιολογικά θα περιμένεις μεχρι να την φέρουν
estel92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εγώ θέλω την gigabyte αλλά αυτος μου λεεί ότι δεν εχουν gigabyte και οτί μάλλον δεν θα μπορούν να μου δώσουν.η asus λέει τίποτε ; Σε σχέση με την gigabyte ? Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Νομίζω οτι η gigabyte εχει καλύτερο σύστημα ψύξης σε σχέση με την asus χωρις αυτο να ειναι απόλυτο ή οτι η asus δεν ειναι καλή , δεν νομίζω οτι δεν θα μπορέσουν να στην δώσουν μαλλον ενοούσε οτι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη άμεσα ρώτα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα