Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Θελω να παρω ακουστικα για τον υπολογιστη, προς στιγμην εχω κατι κινεζικα μαπα ακουστικα.

Τωρα για τα καινουργια δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου, αλλα εχω ακουσει καλα λογια για τα Kraken. Εχω να πω και πως δεν εχω θεμα αν τα ακουστικα δεν εχουν μικροφωνο ενσοματομενω γιατι εχω μικροφωνο απο την καμερα (Microsoft HD-3000) και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Η τιμη που κοιταω ειναι περιπου 60-80 ευρω.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά για αρχή.

https://www.skroutz.gr/c/772/headphones/m/1153_1149_2/AKG_or_Sennheiser_or_Sony.html?price_max=180.0&price_min=70.001

Αλλά αν δεν πας κάπου να τα ακούσεις...

Μιας και δεν εχω και πολυ μεγαλη ιδεα απο ακουστικα και τετοια πραγματτα, το μονο που ειδα απο το link και σχολιασα ειναι η ομορφια τους καθε ακουστικου. :/

Aπο αυτα τα link που μου εδωσες κατα κυριο λογο κατελιξα στα Logitech G430 (αν και ακουσα κατι για τα mic) και στα Corsair.

Εχετε να μου προτεινεται κανενα αλλο ακουστικο και να μην εχει mic δεν υπαρχει θεμα. απλα τα χρησιμοποιω για ταινιες games και τραγουδια, ολα σε ερασιτεχνικα επιπεδα.

Δημοσ.

Επισης κατα κυριο λογο τα λινκ για τα ακουστικα που μου εδωσες ειναι για τιμες τον 50 ευρω, ενω εγω πιο πολλυ κοιταω τωρα προς τα 80 ευρω, 

Δημοσ.

Έχουν μοντέλα και των 60-80+ ευρώ.

Αν κοιτάς περισσότερο σκέτα ακουστικά δες κάτι σε sennheiser.

Ναι ωραια να δω, το θεμα μου ειναι ομως οτι δεν εχω ιδεα απο ακουστικα και το μονο που κοιταω ειναι η εμφανιση, λογικα αν ειναι θα παραγκειλω το G430 για να ειμαι σιγουρος μιας και ειδα οτι ειναι καλα ακουστικα, απλα πρεπει να αλλαξεις τον usb adaptor.

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις ιδέα από ακουστικά και δεν μπορείς να πας να ακούσεις, γιατί δεν παίρνεις μια πιο high quality μάρκα; Δηλαδή sennheiser, AKG;

Δημοσ.

Γιατι οπως ειπα δεν εχω θεμα τι να παρατηρησω σε αυτα τα ακουστικα και γιατι τα αλλα ειναι επαγκελματικα, δηλαδη οχι κατι που με αφοραει, ειπα να πας σε ενα που ειναι καθαρα για gaming!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαγγελματικά είναι τα ακουστικά που χρησιμοποιείς στη δουλειά σου και βγάζεις λεφτά είτε κάνουν 10e είτε 1000e.

Ακουστικά για gaming δεν υπάρχουν. Μην πιστεύετε σε μαρκετινίστικες χαζομάρες. Πάρε μια σοβαρή μάρκα. Δεν χρειάζεται να παρατηρήσεις τίποτα.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...