martyrium Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδια, μιας και εχω πολλα δικτυα στην περιοχη μου, αναρωτιομουν αν υπαρχει καποιο εργαλειο που να μου επιτρεπει να συνδεθω σε πανω απο ενα δικτυο για εκμεταλλευση του bandwidth ολων των δικτυων που εχω προσβαση. βρηκα κατι τετοια τουτοριαλς ονλαιν αλλα τα πιο πολλα ηταν σε θεωρητικο επιπεδο και δεν εβγαλα πολυ ακρη. υγ: δεν ξερω αν εχει ανοιχτει καπου αλλου παρομοιο τοπικ, αν ναι ας με κατευθυνει ο αντμιν
MaxPayne Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εισαι διαθετημενος να δωσεις ακομα και χρηματα για να το πετυχεις ?χρειαζεται να αγορασεις πραγματακια
martyrium Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 το ιδανικο θα ηταν με το λαπτοπ μου με windows η linux, με μια μονο καρτα δικτυου αλλα αν θες πληροφοριακα δωσε λεπτομερειες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Mε μια καρτα δικτυου δεν γινεται, ξεχνα το. Θες χρηματα για ειδικες συσκευες και θες και γνωση για να τις ρυθμισεις. Που μαλλον θα δυσκολευτεις αποτι το κοβω... Μινιμουμ 100 ευρω ο εξοπλισμος και λιγα λεω.
martyrium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ενταξει δεν ειμαι τελειως ντουβαρι, εχω καποιες γνωσεις απλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με δικτυα.το περισσοτερο δηλαδη που εχω κανει ειναι να σπαω wep με aircrack.οποτε με λιγο διαβασμα πιστευω οτι θα τα καταφερω.τωρα αν μου δωσετε κατευθυνσεις για αυτο που ρωταω θα ειμαι ευγνωμων
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 το περισσοτερο δηλαδη που εχω κανει ειναι να σπαω wep με aircrack. A τετοια δικτυα εχεις στη γειτονια και θελεις να παιρνεις το bandiwdth ολων ταυτοχρονα;
martyrium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 οχι, εχω το δικο μου, της αδερφης μου και των γονιων μου. 3 διαφορετικα. ενταξει τωρα;
rfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 με 3 καρτες δικτυου τοτε και το προγραμματακι connectify το κανεις σε 5 λεπτα. Βεβαια εξαρταται παντα απο το request που θα εχεις. Αν το socket που ανοιγεις ειναι μονο ενα τοτε θα χρησιμοποιει μονο την κυρια γραμμη σου. Αν οχι τοτε θα προστιθεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα