Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Το pc ειναι αυτο της υπογραφης μου και εχει 2 εσωτερικους σκληρους, στον εναν εχω το λειτουργικο συστημα και τον αλλον τον εχω ως "αποθηκη". Τις τελευταιες 2 μερες ο δισκος που εχω για "αποθηκη" γινεται unmount και δεν φαινεται πουθενα, ουτε στο My computer ουτε στην διαχειριση συσκευων. Πιο συγκεκριμενα, οταν πρωτομπαινω στα windows εμφανιζεται κανονικα, μετα απο 2 λεπτα ομως χανεται...τεσταρα τους δισκους με το hard disk sentinel και ο συγκεκριμενος δισκος εχει θερμοκρασια 33 βαθμους και ειναι στο 97% της υγειας του, ενω εχει και 2 bad sectors (τα bad sectors τα εχει εδω και παααρα πολυ καιρο, δεν ειναι τωρινο το φαινομενο). Για οσο "βλεπω" το δισκο δουλευει μια χαρα, χωρις καθυστερησεις η περιεργο θορυβο. Μολις ο δισκος χαθει, ακουγεται καποιες στιγμες σαν να προσπαθει να γυρισει και μετα σταματαει. Format εχω να κανω απο περυσι το καλοκαιρι και δεν εχω πειραξει τιποτε απο drivers, ενω το συστημα μου ειναι πληρως ενημερωμενο...τι παιζει? :(

Δημοσ.

Aυτες τις μερες βαρεθηκα να το κανω ειχα δουλεια και δεν ασχοληθηκα. Σημερα ομως επεσε στα χερια μου ενας αλλος σκληρος, 80Gb και ειπα να συνδυασω το reseating των sata με την τοποθετηση ενος ακομα δισκου. Εκανα τις συνδεσεις κλπ και ετρεξα το Hard disk Sentinel...και πηρα αυτο:

XpJ09p0.jpg

Ειναι..."normal" πριν απο 2 μερες να εχω health 97% και σημερα να εχω 15 μολις? Η παλι καποιο καλωδιο δεν εκατσε καλα? Ο D:\> που εχει το προβλημα ειναι αυτος ο δισκος που γινοταν Unmount...

edit: Ετρεξα και το Ashampoo Hdd Control το οποιο απ οτι φαινεται εχει...αλλη γνωμη!

aDpzLGJ.jpg

Τι γινεται? :eek: :fear:

Δημοσ.

Πολύ περίεργο αν μπορεις δοκίμασε με το εργαλείο της western digital να δουμε τι λεει και εκει αν και για να σταματάει ξεκινάει ο δίσκος οπως λες εμενα για πρόβλημα μου φαίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δοκιμασω το βραδακι,ευχαριστω για την απαντηση Spank :). Παντως πριν το reseating των sata ειχε αρχισει και τον εβλεπε κανονικα, χωρις προβληματα...μακαρι να ειναι κουλαμαρα του Hard disk sentinel γιατι λεφτα δεν υπαρχουν...

edit: το εκανα και πηρα αυτα τα αποτελεσματα:

MKSt9KK.jpg

Επεξ/σία από gazp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...