Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας με λένε γιάννη και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα pc αξιας 1500-1700 euro (για games κατά βάση αλλα και για εφαρμογές όπως photoshop,premier,flash και τα λοιπά λόγο σχολης :/)...

τα κομμάτια είναι τα έξεις----->     |

\/ 

motherboard

http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-990fxa-ud3-retail-p-PER.526933

PSU

http://www.e-shop.gr/corsair-cs-series-modular-cs750m-750w-80-plus-gold-certified-psu-p-PER.641364

CASE

http://www.e-shop.gr/aerocool-x-warrior-devil-red-edition-p-PER.808780

CPU(αυτό με ενδιαφέρει και πιο πολύ ο επεξεργαστής)

http://www.e-shop.gr/amd-fx-8350-40ghz-8-core-box-p-PER.559642

cpu cooler(http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759)

RAM

http://www.e-shop.gr/corsair-cmz16gx3m2a1866c10r-vengeance-16gb-2x8gb-pc3-15000-dual-channel-kit-red-p-PER.549260

SSD

http://www.e-shop.gr/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-25-ssd-sata3-force-gs-series-p-PER.320246

HDD

http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezrx-caviar-green-1tb-sata3-p-PER.303677

VGA

http://www.e-shop.gr/gigabyte-gtx760-gv-n760oc-4gd-4gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.516485

πείτε γνώμες και ρωτήστε ότι θέλετε.  :ph34r:

Δημοσ.

μια αλλαγη μονο στον σληρο,οτιδηποτε εκτος απο green..περα απο αυτο η συνθεση ειναι elite

YΓ: καποιος να το μεταφερει στα "νεα συστηματα και αναβαθμισεις"

• Like 1
Δημοσ.

μια αλλαγη μονο στον σληρο,οτιδηποτε εκτος απο green..περα απο αυτο η συνθεση ειναι elite

YΓ: καποιος να το μεταφερει στα "νεα συστηματα και αναβαθμισεις"

στείλε παράδειγμα σκληρού

1on δεν αλλάζω εταιρία western digital και τα μυαλά στα κάγκελα :)

2on στείλε ένα παράδειγμα καλού σκληρού αλλα μην ξεφύγει η τιμή πάνω από 100 euro

• Like 1
Δημοσ.

λες για 1500-1700 ευρω αλλα αυτα που εβαλες ειναι κατα πολυ φτηνοτερα, αν ειναι να φτασεις στα 1500-1700 θα βαλεις i7 και τουλαχιστον 290x

οθόνη εχεις; αν ναι τοτε ποια;

μονο απο e-shop θελεις;

Υ.Γ. εξής όχι εξείς

• Like 3
Δημοσ.

AEROCOOL X-WARRIOR DEVIL RED EDITION αφου σου αρεσε..

παντως αφου χωραει στο budget σου θα σου προτεινα να κοιταξεις καποιο

πιο αξιολογο case κοντα στο 100ρικο.

COOLERMASTER G650M GM SERIES 650W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS650-AMAAB1-EU)

5 χρονια εγγυηση.

INTEL CORE I7-4771 3.90GHZ LGA1150 - BOX αν δεν προκειται να ασχοληθεις με OC, 

αν θες να ασχοληθεις παρε εναν ξεκλειδωτο.

ASROCK FATAL1TY H97 KILLER RETAIL

CRUCIAL BALLISTIX SPORT 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL

Low Profile ωστε να μην εχεις θεμα με οποια ψηκτρα και να επιλεξεις.

SAMSUNG MZ-7TE250BW 840 EVO SERIES SSD 250GB 2.5'' SATA3

WESTERN DIGITAL WD20EURX 2TB AV-GP SATA 

RAIJINTEK EREBOSS

917.96 €

Asus GTX 780-DC2OC-3GD5 3GB  456.99€

or

ATI Radeon R9 290X DirectCU II 4GB DDR5 452.03€

• Like 1
Δημοσ.

λες για 1500-1700 ευρω αλλα αυτα που εβαλες ειναι κατα πολυ φτηνοτερα, αν ειναι να φτασεις στα 1500-1700 θα βαλεις i7 και τουλαχιστον 290x

οθόνη εχεις; αν ναι τοτε ποια;

μονο απο e-shop θελεις;

Υ.Γ. εξής όχι εξείς

το ξέρω φιλε ότι βγαίνουν κατά πολύ φτηνότερα γιατί δεν πρόσθεσα τα υπόλοιπα όπως περιφερειακά οθόνη ηχεία κτλ και όταν λέω περιφερειακά ενός razer και οθόνη 27' οποτε ξεφεύγει το badget κατάλαβες???

και ναι μονο από e-shop θέλω γιατί δεν είμαι και ο καλύτερος στο να στέινω pc και λέω να το αφήσω πάνω στα παιδιά του e-shop να κάνουν την δουλειά που είναι και η δουλειά τους.(το ξέρω ότι θα μπορούσα να πάρω από διαφορετικά shops τα προϊόντα που θέλω με καλύτερες τιμές αλλα δεν δεν με καλύπτει η εγγίση που δίνει το e-shop 3 χρονια

AEROCOOL X-WARRIOR DEVIL RED EDITION αφου σου αρεσε..

παντως αφου χωραει στο budget σου θα σου προτεινα να κοιταξεις καποιο

πιο αξιολογο case κοντα στο 100ρικο.

http://www.e-shop.gr/corsair-graphite-series-230t-windowed-compact-mid-tower-case-black-p-PER.811302

αυτό λες καλλίτερο είναι? κάτι σε πιο πολλά λεφτά δεν θέλω να επενδύσω.

COOLERMASTER G650M GM SERIES 650W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS650-AMAAB1-EU)

5 χρονια εγγυηση.

INTEL CORE I7-4771 3.90GHZ LGA1150 - BOX αν δεν προκειται να ασχοληθεις με OC, 

αν θες να ασχοληθεις παρε εναν ξεκλειδωτο.

ASROCK FATAL1TY H97 KILLER RETAIL

CRUCIAL BALLISTIX SPORT 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL

Low Profile ωστε να μην εχεις θεμα με οποια ψηκτρα και να επιλεξεις.

SAMSUNG MZ-7TE250BW 840 EVO SERIES SSD 250GB 2.5'' SATA3

WESTERN DIGITAL WD20EURX 2TB AV-GP SATA 

RAIJINTEK EREBOSS

917.96 €

Asus GTX 780-DC2OC-3GD5 3GB  456.99€

or

ATI Radeon R9 290X DirectCU II 4GB DDR5 452.03€

λοιπόν φιλε τα είδα αυτά που έβαλες μονο που έχω 3 ενδοιασμούς

1on δεν επιλέγω intel.(διότι η amd είναι και πιο φτηνή και σε σχέση απόδοσης τιμής την βάζει κάτω την intel)

2on τροφοδοτικό corsair που έβαλα είναι 80+ gold και εκτος ότι είναι και 100 watt παραπάνω είναι και πιο αξιόπιστο γιατί από φίλο μου που χρησιμοποιεί corsair εδώ και χρονια πρόβλημα δεν είδε.

και 3ών μου έβαλες κάρτα γραφικών αξιας 400+ euro που τα θεωρώ παρα πολλά για ένα pc που θα χρησιμοποιείτε κατά κύριο λόγο για παιχνίδια και μικροεφαρμογές η compilers για java και c++ η C# άντε που και που και κάνα photoshop και premier και ακόμα πιο σπανια κάνα flash (που το μισώ).

πάντως σε ευχαριστώ για τις συμβουλές :-)

• Like 1
Δημοσ.

το ξέρω φιλε ότι βγαίνουν κατά πολύ φτηνότερα γιατί δεν πρόσθεσα τα υπόλοιπα όπως περιφερειακά οθόνη ηχεία κτλ και όταν λέω περιφερειακά ενός razer και οθόνη 27' οποτε ξεφεύγει το badget κατάλαβες???

και ναι μονο από e-shop θέλω γιατί δεν είμαι και ο καλύτερος στο να στέινω pc και λέω να το αφήσω πάνω στα παιδιά του e-shop να κάνουν την δουλειά που είναι και η δουλειά τους.(το ξέρω ότι θα μπορούσα να πάρω από διαφορετικά shops τα προϊόντα που θέλω με καλύτερες τιμές αλλα δεν δεν με καλύπτει η εγγίση που δίνει το e-shop 3 χρονια

1on δεν επιλέγω intel.(διότι η amd είναι και πιο φτηνή και σε σχέση απόδοσης τιμής την βάζει κάτω την intel)

2on τροφοδοτικό corsair που έβαλα είναι 80+ gold και εκτος ότι είναι και 100 watt παραπάνω είναι και πιο αξιόπιστο γιατί από φίλο μου που χρησιμοποιεί corsair εδώ και χρονια πρόβλημα δεν είδε.

και 3ών μου έβαλες κάρτα γραφικών αξιας 400+ euro που τα θεωρώ παρα πολλά για ένα pc που θα χρησιμοποιείτε κατά κύριο λόγο για παιχνίδια και μικροεφαρμογές η compilers για java και c++ η C# άντε που και που και κάνα photoshop και premier και ακόμα πιο σπανια κάνα flash (που το μισώ).

Και εγω εχω ενα φιλο που χρησιμοποιει εδω και χρονια τροφοδοτικο Turbo X και δεν ειχε προβλημα τι παει να πει αυτο οτι ειναι αξιοπιστο???(Ξερω αλλα ποσα ατομα που εχουν ομως καει απο Turbo X).

Καλα οσο για το τελευταιο ενταξυ τι να πω.Προφανως και σε Gaming Pc τα πιο πολλα χρηματα θα πανε στην καρτα γραφικων.

Η παραπανω συνθεση που εχεις κανει βγαινει κοντα στα 1050ευρω περιπου.Αρα αυτο ειναι το Budget??Ο τιτλος λεει Pc 1500-1700ευρω.....

στείλε παράδειγμα σκληρού

1on δεν αλλάζω εταιρία western digital και τα μυαλά στα κάγκελα :)

2on στείλε ένα παράδειγμα καλού σκληρού αλλα μην ξεφύγει η τιμή πάνω από 100 euro

WD Caviar Blue ή Black.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου θες AMD κανεις αυτες τις αλλαγες:

AMD FX-9370 ASRock 990FX KILLER 

Δεν το θεωρω κακη επιλογη το να πας σε AMD απλα σε 1000+ συνηθιζονται οι i7

Oσον αφορα την καρτα γραφικων, δεν εχω να σου πω κατι. 

Ειναι απ'τις top για Gaming καρτες και οι δυο, δεν θα χεις προβλημα

για πολυ καιρο να παιζεις τα παντα σε φουλ settings. 

Τωρα αν θες την 265 στα 150€, τι να σου πω, εσυ επιλεγεις.

Οσον αφορα το τροφοδοτικο, παλι πραξε οπως νομιζεις.

Ουτε με το corsair θα χεις προβλημα oυτε με το CM.

Αν ομως 1 στο 1.000.000 το corsair σου βγαλει θεμα μετα τον 3ο χρονο..

Θα ευχοσουν να ειχες προτιμησει το CM! :P

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.
γεια σας με λένε γιάννη και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα pc αξιας 1500-1700 euro (για games κατά βάση αλλα και για εφαρμογές όπως photoshop,premier,flash και τα λοιπά λόγο σχολης :/)...

Με 1700€ (!!!) δεν φτιάχνεις σύστημα με AMD. Απλά. Μπαίνει κορυφαίος i7 μέσα, ξεκλείδωτος, με δυνατή μητρική κ.λπ., κ.λπ. και περισσεύουν και λεφτά για κορυφαία οθόνη 1440p.

Αν θέλεις σώνει και καλά AMD (σεβαστό) φτιάχνεις σύστημα με πολύ λιγότερα, αρκετά κάτω από 1000€. Χωράει να πάρεις όχι μόνο καλή οθόνη, αλλά και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου.

Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν λανθασμένες επιλογές...

• Like 2
Δημοσ.

Στην αρχική σου σύνθεση μπορείς να κάνεις μερικές αλλαγές.Μπορείς να πας και σε amd ανάλογα τα περιφερειακά και τα χρήματα.Πριν παραγγείλεις ζήτα και άλλες συμβουλές.

Όταν καταλήξεις κάπου και πάρεις το σύστημα περιμένω κάποια photo από το στήσιμο και το τελικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή.
1on το badget μου είναι 1500 euro by my parents :) και άμα χρειαστεί θα προσθέσω και κάνα 200ρίκο από την τσέπη μου.
2on δεν έχω ξαναστήσει pc για να ξέρω πως είναι.
τριtών εγώ να ασχοληθώ με OC(overclocking) το βλέπω λίγο δύσκολο διότι δεν θα τον κάνω να χτυπήσει κόκκινο ο cpu (επίσης έχω ακούσει άμα ανεβάζεις την συχνότητα του cpu μικραίνει η διάρκεια ζωής του) δεν ξέρω άμα ισχύει κάτι τέτοιο αλλα δεν θέλω να το ρισκάρω αλλα το να βάλω i7 το βλέπω λίγο δύσκολο διότι δεν είμαι "ιντελακιας" και ούτε πρόκειται να γίνω (για προσωπικούς λόγους (άμα θέλετε να σας πω την εμπειρία που είχα με έναν intel σας την λέω) αλλα δεν πρόκειται να βάλω intel).

τέλος αυτό p ήθελα να πω είναι ότι το pc θα το παραγγείλω στις πρώτες 10 μέρες του ιούλη οποτε να συντομεύουμε.

1on να βάλω κάρτα γραφικών 400+ euro αλλα να κόψω από οθόνη από 27' σε 23-24?

2on να κόψω από περιφερειακά και να βάλω τον AMD FX-9590 με υδρόψυξη?

3on το μεγάλο μου θέμα θα είναι το τροφοδοτικό γιατί εκεί μετά πάω για 1000+ οποτε η τιμή θα ανεβεί αρκετά

• Like 1
Δημοσ.

1on το badget μου είναι 1500 euro by my parents :) και άμα χρειαστεί θα προσθέσω και κάνα 200ρίκο από την τσέπη μου.

τριtών εγώ να ασχοληθώ με OC(overclocking) το βλέπω λίγο δύσκολο διότι δεν θα τον κάνω να χτυπήσει κόκκινο ο cpu (επίσης έχω ακούσει άμα ανεβάζεις την συχνότητα του cpu μικραίνει η διάρκεια ζωής του) δεν ξέρω άμα ισχύει κάτι τέτοιο αλλα δεν θέλω να το ρισκάρω αλλα το να βάλω i7 το βλέπω λίγο δύσκολο διότι δεν είμαι "ιντελακιας" και ούτε πρόκειται να γίνω (για προσωπικούς λόγους (άμα θέλετε να σας πω την εμπειρία που είχα με έναν intel σας την λέω) αλλα δεν πρόκειται να βάλω intel).

τέλος αυτό p ήθελα να πω είναι ότι το pc θα το παραγγείλω στις πρώτες 10 μέρες του ιούλη οποτε να συντομεύουμε.

3on το μεγάλο μου θέμα θα είναι το τροφοδοτικό γιατί εκεί μετά πάω για 1000+ οποτε η τιμή θα ανεβεί αρκετά

1) ok

2) υπαρχουν οδηγοι στο φορουμ για να μαθεις και μπορουμε να σε βοηθησουμε και εμεις, θα παρεις πολυ καλυτερα πραγματα με τα ιδια λεφτα αν κανεις επιλογες απο διαφορετικα μαγαζια

3) και για αυτο υπαρχουν οδηγοι, οντως μπορει να μειωθει η διαρκεια ζωής, αλλα αν σου κρατησει 20 χρονια αντι για 25 δεν νομιζω να σε νοιαζει. αν δεν θες overclock θα σου βαλουμε εναν κλειδωμενο επεξεργστη και μια πιο απλη μητρικη και θα γλυτωσεις μερικα λεφτα

πες μας την εμπειρια σου, τοσο ακριβο pc κριμα να πας σε amd. η intel δεν εχει τοσο καλο vfm αλλα οταν εχεις 1700Ε budget δεν σε ενδιαφερει τοσο το vfm αλλα η ποιοτητα

το budget σου ειναι μεγαλο, μπορεις και 400Ε καρτα γραφικων και οθονη 27" 1440p

τροφοδοτικο 1000+ χρειαζεσαι μονο αν θες να συνδεσεις και την κουζινα με τον υπολογιστη σου

μην κοιτας τα requirements των κατασκευαστων, παντα υπερβαλουν, με i7 και μια καρτα γραφικων, ενα 700αρι φτανει και περισευει

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν θες να ασχοληθεις με Oc και κοιτας σε Amd και δεν θες να ξοδεψεις πολλα,τοτε η καλυτερη All Around λυση ειναι ο 8350.

Αρα με λιγα λογια δινεις 1000-1100 ευρω σε κουτι και τα υπολοιπα σε περιφερειακα απο οτι καταλαβα.

Ανεφερε μια τι περιφ. εχεις ως τωρα κοιταξει.

Και απο την στιγμη δε που δεν θα ασχοληθεις με το Oc,δεν χρειαζεται να κοιτας στην ακριβη υδροψυξη(εκτως αν κοιτας σε μια μονη αλλα και παλι ειναι λιγο ακριβες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...