Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικων

cookos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά σήμερα παρέλαβα την R7 260 X 2GD5 Αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να τη χαρώ. Ο υπολογιστής δεν την αναγνωρίζει. Την έβαλα κανονικά στη θέση της, πατάει καλά, συνέδεσα και το 6pin από το τροφοδοτικό και το καλώδιο της οθόνης αλλά... μπα!

Μόλις ανοίγω το pc κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο όταν δεν αναγνωρίζει την κάρτα (μπιιιιιιιπ - μπιμπιπ)

Μήπως παίζει ρόλο που είναι PCI3 η κάρτα και η MOBO PCI2? Κάπου εδώ είχα διαβάσει πως δεν παίζει ρόλο αυτό, απλά λειτουργεί πιο αργά.

Καμμία ιδέα;

Μητρική GIGABYTE GA P67A D3 B3

CPU INTEL I7

ASUS R7260X DC20C 2GD5

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μπιπ μπιμ ραμ δεν ειναι? δεν νομιζω να εκανε θορυβο αν δεν αναγνωριζε την γραφικων. απλα θα ανοιγε το pc και δεν θα ειχες οθονη.

Δεν παίζει ρόλο αυτο με την pci express 2 και 3 , πες λιγο απο το αποτελείται ο υπολογιστής και τροφοδοτικό ποιο ακριβώς, αν βάλεις την παλιά κάρτα επάνω ανοίγει ;

το μπιπ μπιμ ραμ δεν ειναι? δεν νομιζω να εκανε θορυβο αν δεν αναγνωριζε την γραφικων. απλα θα ανοιγε το pc και δεν θα ειχες οθονη.

τα beep codes διαφερουν αναλογα το προβλημα και φυσικα δεν υποδηλωνουν μονο ραμ.

τοπικ σταρτερ τα beep codes της μητρικης σου ειναι αυτα

The following Award BIOS beep code descriptions may help you identify possible computer problems.

(For reference only.)

1 short: System boots successfully

2 short: CMOS setting error

1 long, 1 short: Memory or motherboard error

1 long, 2 short: Monitor or graphics card error

1 long, 3 short: Keyboard error

1 long, 9 short: BIOS ROM error

Continuous long beeps: Graphics card not inserted properly

Continuous short beeps: Power error

• Like 1

Πες ομως και ποιο τροφοδοτικό εχεις μηπως ειναι κανα no name και δεν επαρκεί για την κάρτα , δοκίμασε την επισης σε αλλη pci express αν εχει η motherboard

την πας πισω οπως την πηρες και ζητας αντικατασταση.

Απλα τα πραματα. :-D

ελπιζω η αγορα να μην εχει γινει απο κανενα πλαισιο :P

φταις :-D

γενικοτερα ολη η σειρα R εχει θεματα δεν εισαι ο μονος,ιδιαιτερα η 280X.

Ειναι στο κομματι που θα πεσεις.

artifacts,το προβλημα που εχεις εσυ.

μην το βλεπεις ετσι φιλε..δεν φταιει η κατασκευαστικη εταιρια παντα..αλλα αυτη που τα προοθει

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Η κατασκευαστική εταιρεία έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της ποιότητας/αντοχής του προϊόντος. Από εκεί ξεκινάει το κακό. Ειδικότερα αν λέει και ο φίλος παραπάνω (δικαίως ή αδίκως δεν το ξέρω) πως η συγκεκριμένη σειρά έχει πολλά θέματα, τότε σίγουρα θα τα βάλω με την εταιρεία που πουλάει κακοσχεδιασμένα-κακοκατασκευασμένα προϊόντα.

Τώρα αν το οποιοδήποτε κατάστημα προωθεί εν γνώση του ελαττωματικά προϊόντα, τότε ναι συμφωνώ μαζί σου έχει και αυτό μερίδιο ευθύνης. Αλλά δεν τα έχω με το κατάστημα (ακόμα). Για αυτό θα σου πώ αύριο που θα το επιστρέψω και θα μου πούνε "έλα σε μια εβδομάδα να πάρεις άλλη" :mad:

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Η κατασκευαστική εταιρεία έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της ποιότητας/αντοχής του προϊόντος. Από εκεί ξεκινάει το κακό. Ειδικότερα αν λέει και ο φίλος παραπάνω (δικαίως ή αδίκως δεν το ξέρω) πως η συγκεκριμένη σειρά έχει πολλά θέματα, τότε σίγουρα θα τα βάλω με την εταιρεία που πουλάει κακοσχεδιασμένα-κακοκατασκευασμένα προϊόντα.

Τώρα αν το οποιοδήποτε κατάστημα προωθεί εν γνώση του ελαττωματικά προϊόντα, τότε ναι συμφωνώ μαζί σου έχει και αυτό μερίδιο ευθύνης. Αλλά δεν τα έχω με το κατάστημα (ακόμα). Για αυτό θα σου πώ αύριο που θα το επιστρέψω και θα μου πούνε "έλα σε μια εβδομάδα να πάρεις άλλη" :mad:

Ομορφα. Η asus επιμεληθηκε την κατασκευη της καρτας σου (πλακετα, μνημες, πυκνωτες, κυκλωμα τροφοδοσιας), η asus επιμεληθηκε το bios της, η amd κατασκευασε τον πυρηνα και η amd γραφει τους drivers.

Ενα προιον DOA (dead on arival) κατα 99% εχει hardware προβλημα. Χαρα στο κουραγιο σου που εκατσες και ελεγξες διεξοδικα ολη την πλακετα και καθε εξαρτημα ξεχωριστα και κατεληξες στο συμπερασμα οτι το ελαττωμα βρισκεται στον πυρηνα ωστε να αποδωσεις ευθυνες στην amd.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...