Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούργιο LG g2, μερικών ημερών, όταν μείνει κλειστό για περισσότερο από  2-3 ώρες, με το άνοιγμα, είναι πάντα πίσω και αρχίζει από την ώρα που περίπου το έκλεισα!

Αν κλείσει για 1-2 ώρες επανέρχεται στη σωστή.

Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασα τις ρυθμίσεις ώρας που έχει και στο αυτόματο και στο χειροκίνητο ,πάντα τα ίδια.

Υπάρχει λύση , να μην τρέχω αντιπροσωπεία?

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι.

Μόλις το πήρα και προσπαθώ να καταλάβω το πρόβλημα.  (5 ημέρες το χω), δεν έχω αλλάξει τίποτα.

Θα το ωφελήσει?

Χάνω τίποτα από ρυθμίσεις-παιχνίδια και άλλα που έχω προσθέσει?

Λειτουργικό έχει το 4.4.2

* ψάχνοντας βρήκα διάφορα νήματα https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=9974

Το πρόβλημα φαίνεται να άφορα και άλλα τηλέφωνα από το 2010.

Από δω κανείς?

Επεξ/σία από skfn
Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με  την εξυπηρέτηση πελατών της lg  και έμαθα ότι:  το συγκεκριμένο κινητό δεν κρατάει ώρα (???) αν κλείσει τελείως πάνω από 2 ώρες!!! 

Θέμα κατασκευής και όχι software!

Άρα δεν διορθώνεται!

Ο μόνος τρόπος είναι να μπαίνει σε λειτουργία πτήσεως και αυτό η εταιρεία δεν το θεωρεί ελάττωμα (?)

Ο άλλος είναι ενημέρωση από το δίκτυο με χρέωση από τον πάροχο (με ενεργοποίηση λήψης δεδομένων), αφού ανοίξει.

Αλλά αν το ξυπνητήρι δεν λειτουργήσει τι να την κάνεις την ενημέρωση της ώρας μετά ?

Και αν η μπαταρία σου τελειώνει το βράδυ και το βάλεις σε flight mode , μια αγωνία θα την έχεις αν φτάσει μέχρι το πρωί να σε ξυπνήσει

Έτσι αν θέλεις και την ώρα το τηλέφωνο πότε δεν πρέπει να κλείσει.

Η on ή λειτουργία πτήσεως.

Off  ποτέ πάνω από 2 ώρες!

Όπως και να χει είναι ενοχλητικό.

Συμβαίνει αυτό σε αλλά αντίστοιχα τηλέφωνα;

Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με  την εξυπηρέτηση πελατών της lg  και έμαθα ότι:  το συγκεκριμένο κινητό δεν κρατάει ώρα (???) αν κλείσει τελείως πάνω από 2 ώρες!!! 

Θέμα κατασκευής και όχι software!

Άρα δεν διορθώνεται!

Ο μόνος τρόπος είναι να μπαίνει σε λειτουργία πτήσεως και αυτό η εταιρεία δεν το θεωρεί ελάττωμα (?)

Ο άλλος είναι ενημέρωση από το δίκτυο με χρέωση από τον πάροχο (με ενεργοποίηση λήψης δεδομένων), αφού ανοίξει.

Αλλά αν το ξυπνητήρι δεν λειτουργήσει τι να την κάνεις την ενημέρωση της ώρας μετά ?

Και αν η μπαταρία σου τελειώνει το βράδυ και το βάλεις σε flight mode , μια αγωνία θα την έχεις αν φτάσει μέχρι το πρωί να σε ξυπνήσει

Έτσι αν θέλεις και την ώρα το τηλέφωνο πότε δεν πρέπει να κλείσει.

Η on ή λειτουργία πτήσεως.

Off  ποτέ πάνω από 2 ώρες!

Όπως και να χει είναι ενοχλητικό.

Συμβαίνει αυτό σε αλλά αντίστοιχα τηλέφωνα;

η εξυπηρετηση πελατων της lg δεν εχει ιδεα ουτε καν ποσα μεγαπιξελ ειναι το g2! Εγω ειχα αλλο θεμα με το g2 συγκεκριμενα δεν εστιαζε την νυχτα και μου απαντησαν να μην τραβαω φωτο τις νυχτες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...