therock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ποια ειναι η καλυτερη περιοδος προσφορων να αγορασεις κανεις ηλεκτρονικες συσκευες (τηλεορασεις, κινητα, κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πως κλείνει ο ήχος και η δόνηση που κάνει το κινητό κατά την εκκίνηση; Android 4.4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cb_papi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πως κλείνει ο ήχος και η δόνηση που κάνει το κινητό κατά την εκκίνηση; Android 4.4.2 Σε ένα HTC που είχα παλιότερα ήταν θέμα ROM και δεν μπορούσες να το αφαιρέσεις, εκτός αν πέρναγες άλλη Custom Rom. Υπήρχε εναλλακτικά και μια εφαρμογή που έβαζε το κινητό στο αθόρυβο μόλις πήγαινες να το απενεργοποιήσεις, οπότε όταν το ξαναάνοιγες ήταν στο αθόρυβο και δεν ακουγόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου έχει αναφερθεί ξανά εδώ αλλά δεν το βρίσκω. Ποιο είναι το λεωφορείο που πηγαίνει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και που βλέπουμε τα δρομολόγιά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κάπου έχει αναφερθεί ξανά εδώ αλλά δεν το βρίσκω. Ποιο είναι το λεωφορείο που πηγαίνει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και που βλέπουμε τα δρομολόγιά του; http://oasth.gr/#el/aerodromio-makedonia/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://oasth.gr/#el/aerodromio-makedonia/ Σ'ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ που θέλω μια πρόσκληση στον greek tracker (παλιο mytog) πως θα την βρω; Δουλευει κανονικα? Ειμαι μελος αλλα εδω και καποιους μηνες δε μπορω να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δουλευει κανονικα? Ειμαι μελος αλλα εδω και καποιους μηνες δε μπορω να μπω. άρα είσαι στη φάση που είμαι και εγώ. ήμουν και εγώ μέλος αλλά δε. η σελίδα στο fb δε λέει οτι δε δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς πως μπορω να μεταφέρω τα γιγαμπαιτ απ'το κινητο στο λαπτοπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 φορητό σημείο πρόσβασης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Προσοχή όμως γιατί τα δεδομένα που καταναλώνει ένας υπολογιστής είναι πολλαπλάσια από αυτά ενός κινητού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις την εφαρμογή της ryanair δεν χρειάζεται να εκτυπώσεις την κάρτα επιβίβασης, έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια περιμενω ενα δεματακι εδω και καιρο απο banggood.Το οποιο παιζει να ρθει οταν δεν θα ειμαι πια στην πολη που εβαλα να μου το στειλουν διοτι ειμαι φοιτητης. Μπορω να κανω καμια εξουσιοδοτηση σε καποιον φιλο και να παει να το παραλαβει αυτος αντι για μενα απο τα ΕΛΤΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 έχει τύχη να παραλάβω μόνο με το χαρτί που αφήνει ο ταχυδρόμος, ούτε ταυτότητα ούτε τίποτα. καλού κακού εσύ όμως κάνε μια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα του τηλεφώνου και να κάνει ένα κινητό να χρησιμοποιείται ως απλο wireless dect τηλέφωνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις