opera Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Αυτό ήταν το πρώτο που έτυχε να βρω. Αντέχει αυτό; Χαλαρώνει με τον καιρό; Γενικά, θα έκανε λες δουλειά; Αν μπλεχτεί και ψοφήσει καμμιά γάτα τρέχα να κρυφτείς από τις φιλοζωικές και τους γείτονες.
leftermann Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 α, τα απλά δίχτυα δεν θα μασούσαν τίποτα από τα γατιά. Το κρυσταλιζέ δεν ξέρω σίγουρα, αλλά δεν νομίζω να έχει ανάγκη. Μην βρεις τίποτα γατιά πιασμένα σαν μπαρμπούνια μονάχα ε. Μάλλον θα χρειαστείς δίχτυ με σχετικά μικρό μάτι (τρύπα)
Gtr34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Το δίχτυ δεν θα το εμπιστευόμουν γιατί μπορούν να σκαρφαλώσουν. Πλαστικό πλέγμα σαν το παρακάτω είναι καλύτερη επιλογή πιστεύω. http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&products_id=4486 1
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι, μικρό μάτι θα είναι και απλάδι για να μην βρίσκω γατιά ψαρεμένα μέσα. Γενικά επειδή θα είναι πάνω από τα κάγκελα, ο μόνος τρόπος να φτάσουν ως το δίχτυ θα είναι είτε να σκαρφαλώσουν στο πλέγμα το κάτω (πλαστικό μαύρο, κλασσικό βεραντόπλεγμα) είτε να πηδήξουν κατευθείαν πάνω στο δίχτυ. Το δεύτερο δεν παίζει, ακόμα και αν δεν το βλέπουν δλδ, δεν έχουν κίνητρο να θέλουν να σαλτάρουν στο κενό από τον πρώτο. Και όσο για την πρώτη περίπτωση, ενώ είναι τώρα σκαρφαλωμένα κάθετα στο πλέγμα, χωρίς κάπου να πατήσουν, δεν νομίζω ότι έχουν περιθώριο για βανδαλισμό. Και τώρα που είναι μέσα δλδ, όταν έχω ανοιχτά με τις σίτες μόνο, δεν προσπαθούν να τις σκίσουν, ενώ αποδεδειγμένα μπορούν. Οπότε ρωτάω μόνο για αντοχή για επιβεβαίωση, θενκιου! edit, Gtr34 τέτοιο μαύρο θα παίξει στα χαμηλά, στο οποίο επίσης μπορούν να σκαρφαλώσουν, αυτό δε το γλυτώνω.
leftermann Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 α δεν θα τυλίξεις τα πάντα δηλαδή. Νόμιζα θα το κάνεις σαν κλουβί. Για δες και τούτα, μήπως και...
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Γιατί υπάρχει περίπτωση οι γάτες να πηδήξουν από το μπαλκόνι;! Ή αν βγουν δεν θα γυρίσουν πίσω;
idomeneas7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Με την ευκαιρία: αυτό που μας έλεγαν μικρά ότι οι γάτες αμα πέσουν από ύψος δεν παθαίνουν τίποτα, ισχύει?
leftermann Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εγώ ξέρω μέχρι 7 φορές. Την όγδοη σκοτώνονται.
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 α δεν θα τυλίξεις τα πάντα δηλαδή. Νόμιζα θα το κάνεις σαν κλουβί. Για δες και τούτα, μήπως και... Καλό και αυτό για εναλλακτική. Δεν ξέρω αν θα είναι διακριτικότερο από κοτετσόσυρμα. Αλλά νομίζω ότι αν το δίχτυ αντέχει, είναι το καλύτερο, δε θα φαίνεται καν ότι είναι εκεί. Γιατί υπάρχει περίπτωση οι γάτες να πηδήξουν από το μπαλκόνι;! Ή αν βγουν δεν θα γυρίσουν πίσω; Να πηδήξουν δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον, μπορεί να πέσουν κατά λάθος. Και αν βγουν θα γυρίσουν μόνο αν δεν τις πατήσει κανένα αμάξι. Και αν γυρίσουν, μπορεί να γυρίσουν με 2 τόνους ψύλλους ή FIV ή δαρμένες ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Δε μιλάμε για ράντομ γάτα του δρόμου, είναι σκατόφλωροι που έχουν περάσει τη ζωή τους στο σπίτι. Με την ευκαιρία: αυτό που μας έλεγαν μικρά ότι οι γάτες αμα πέσουν από ύψος δεν παθαίνουν τίποτα, ισχύει? Ανάλογα το ύψος, από πρώτο σίγουρα δεν παθαίνουν κάτι, το 'χω δει να γίνεται. edit μόλις μίλησα με Σαλονικιό διχτά, του είπα ότι το θέλω για γάτες και μου είπε ότι δεν ψαρεύονται έτσι οι γάτες, με τα πολλά κατάλαβα ότι ο τύπος νόμιζε ότι ήθελα να ψαρέψω γατόψαρα. Πήγε εξαιρετικά η συζήτηση, αλλά τουλάχιστον έμαθα ότι θέλω πάχος 50mm για να μη το σκίσουν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά! 1
Pseudonumo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μπορούμε να αγοράσουμε μέσω κάρτας από εξωτερικό? Απο ebay δεν γίνεται, αλλά από άλλες ιστοσελίδες γίνεται?
Razor_7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για την ταινία "n'importe qui" έχει βρει κανείς αγγλικούς έστω υπότιτλους?
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Να πηδήξουν δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον, μπορεί να πέσουν κατά λάθος. Και αν βγουν θα γυρίσουν μόνο αν δεν τις πατήσει κανένα αμάξι. Και αν γυρίσουν, μπορεί να γυρίσουν με 2 τόνους ψύλλους ή FIV ή δαρμένες ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Δε μιλάμε για ράντομ γάτα του δρόμου, είναι σκατόφλωροι που έχουν περάσει τη ζωή τους στο σπίτι. Μήπως βολεύει πιο πολύ να αλλάξεις γάτες;; Μπορούμε να αγοράσουμε μέσω κάρτας από εξωτερικό? Απο ebay δεν γίνεται, αλλά από άλλες ιστοσελίδες γίνεται? Ανάλογα τη σελίδα. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Εμένα σε 2-3 περιπτώσεις πρόσφατα πέρασαν κανονικά δύο χρεωστικές 1
Razor_7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ανάλογα τη σελίδα. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Εμένα σε 2-3 περιπτώσεις πρόσφατα πέρασαν κανονικά δύο χρεωστικές τί τράπεζα?
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 τί τράπεζα? Alpha bank και οι δύο. Μία visa και μία american express 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, παρακαλώ όσοι ξέρετε απαντήστε μου: Σ'αυτά τα μαγαζάκια για μεταποιήσεις ρούχων, μπορώ να πάω ένα μπουρνούζι και να το μικρύνει; Γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις