Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω ελληνικη ιστοσελιδα αναζητησης, για ενοικιαση δωματιων στα Χανια (για διακοπες).

Το google μου βγαζει πολλες ξενες εταιρειες /σελιδες αν και το κειμενο τους ειναι στα ελληνικα (booking, tripadvisor κλπ).

Αν εχουμε κανεναν Χανιωτη εδω στο φορουμ και ξερει τπτ σελιδες ας γραψει.

:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεις να βαλεις filter mac address και να βαλεις τις δικες σου συσκευες μονο, αφηνοντας εξω αυτη που δε θες.

Λιγο αναποδος τροπος αλλά θα κανει δουλεια. Δε μου ερχεται κατι άλλο κατα νου τωρα.

Μπορεις να βαλεις filter mac address και να βαλεις τις δικες σου συσκευες μονο, αφηνοντας εξω αυτη που δε θες.

Λιγο αναποδος τροπος αλλά θα κανει δουλεια. Δε μου ερχεται κατι άλλο κατα νου τωρα.

Όταν έχει αυτή την επιλογή, συνήθως έχει και την αντίστροφη.

Να βάλει δλδ αυτές που θέλει να αποκλείσει.

• Like 1

ξεφύτρωσε ένα ρημάδι εικονίδιο εδώ κάτω δεξιά ναούμ, "get windows 10" λέει. Reserve your free upgrade και λοιπές μαλακίες. Πώς διάολο το ξεφορτωνόμαστε, δεν βρίσκω κάνα κουμπάκι πουθενά που να λέει "βρε ουστ" ή κάτι τέτοιο...

Κανείς; Πείτε παιδια, γιατί και εγώ το βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Εχω ενα belkin πολυμπριζο το οποιο φορτιζει το κινητο ενω ειναι σβηστο. Τι φαση

Οι αλλες συσκευες δε λειτουργουν αλλα το κινητο για καποιο λογο φορτιζε παρολο που ειχα ξεχασει να πατησω το διακοπτη. Θελω εξηγησγ

Πολλά πολύμπριζα έχουν μία πρίζα (συνήθως γράφει πάνω unswitched) στην οποία περνάει ρεύμα ακόμα και αν τα κλείσεις από το διακόπτη.

Με απλά λόγια, την πρίζα αυτή δεν την "πιάνει" ο διακόπτης.

Αυτό γίνεται για να μπορείς να συνδέεις εκεί συσκευές που θέλεις να δουλεύουν 24/7 (πχ router)

Πολλά πολύμπριζα έχουν μία πρίζα (συνήθως γράφει πάνω unswitched) στην οποία περνάει ρεύμα ακόμα και αν τα κλείσεις από το διακόπτη.

Με απλά λόγια, την πρίζα αυτή δεν την "πιάνει" ο διακόπτης.

Αυτό γίνεται για να μπορείς να συνδέεις εκεί συσκευές που θέλεις να δουλεύουν 24/7 (πχ router)

Ρε εισαι αρχηγος δε το χα προσεξει. Ειχα ενα αλλο belkin που το πηρα για αυτο το λογο αλλαπου αλλα δε το χα προσεξει οτι το κανει και σ'αυτο

Νομιζα πως ηταν ελλατωματικο και εκλεινε κυκλωμα

Γιατί μερικά αμύγδαλα που τρώω έχουν μια πολύ περίεργη γεύση, πικρίλα είναι, δεν μπορώ να το διατυπώσω ακριβώς πάντως είναι πολύ fucked up και μου αλλάζει την γεύση όλου του στόματος για αρκετό διάστημα. Μέντα μήπως; Τα αμύγδαλα είναι ωμά.

• Like 1

Γιατί μερικά αμύγδαλα που τρώω έχουν μια πολύ περίεργη γεύση, πικρίλα είναι, δεν μπορώ να το διατυπώσω ακριβώς πάντως είναι πολύ fucked up και μου αλλάζει την γεύση όλου του στόματος για αρκετό διάστημα. Μέντα μήπως; Τα αμύγδαλα είναι ωμά.

Γιατί πολύ απλά έχουν χαλάσει. Τα έλαια/λιπαρά έχουν ταγγίσει και παίρνουν αυτή τη χαρακτηριστική μεταλλο/χημικό/f'd up γεύση.

Απέφευγε όσα δείχνουν πολύ "στεγνά" στην όψη, τα ρυτιδιασμένα κτλ.

Στη φώτο, αριστερά το φρέσκο, δεξιά το μη-φρέσκο (δε σημαίνει ότι θα έχει τη γεύση αυτή, απλά μη φρέσκο)

• Like 2

Το knox στο note3 τι ρόλο βαράει μπορεί να πει κάποιος, π.χ. αν είναι 0x0 δεν μπορείς να βάλεις .apk αρχεία?

Μπορεις κανονικα...

Το knox θα γραψει αμα ρουταριστει η περαστει αλλη ρομ...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...